icon

Ako sa zachovať, keď sa prestal ozývať?

5. apr 2024

Ahojte, trošku sa rozpíšem...
Nejaký čas som si písala s jedným chalanom o 3r starším a minulý víkend prišiel za mnou na chatu.
Bola som s partiou, bolo super, pili sme, zabávali sme sa atď, no alkohol robí svoje a s tým chalanom som sa vyspala, jednoducho som to tak v tedy cítila...
Ako sme prisli z chaty mi ešte stále písal, udržiaval kontakt, dnes mal prísť za mnou a zrazu to zrušil, že nemôže prísť, lebo bude musieť pracovať cez víkend..hovorím si, že dobre čo už stáva sa 🤷🏻‍♀️ od cca 17ej mi vôbec neodpisuje, jasne ze som sa mu neprosila ani nevtierala aby odpísal...moja kamoška ho začala sledovať na ig v sekunde si ju potvrdil a napísal jej aká je krásna, no mám dosť...vôbec nič som mu nespravila vidím to tak, že na tu chatu išiel s cieľom na istý pich...+ mi stále ukazovalo jeho aktivitu, ktorú si pánko zrazu vypol...ako sa mám zachovať mám si ho zmazať všade a neriešiť? Pretože tudy cesta nevede...čo by ste robili vy ďakujem

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 vidis a ty tu odsudzuješ tie ,,cudne panny”

michaela329
6. apr 2024

@bonboniera ono si to tie ženy asi neuvedomujú, ale tieto formulácie viac hovoria o nich...

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 kde? Ja ja píšem, ze im jednoducho nenabehnem do temy a nebudem im radit, lebo taka nie som. Kde ich odsudzujem? Ja odsudzujem miestne moralizatorky a k tomu sa hrdo prihlasim.

katkami123
6. apr 2024

@thoughtfulweirdo
Niekedy je zrelosť chlapa aj v tom, že nevyjadrí, čo si myslí a radšej to uhrá do stratena v takomto prípade. Povedať do toho v tejto situácii, úprimne, čo si myslí, by kľudne mohlo autorku položiť. Takze niekedy nezrelosť ako v čom.

stanulienkat
6. apr 2024

@michaela329 velmi smutny nazor, kde sa ti zda ok, ak sa zena chova ako lacna tretotriedna slapka. Nie, nie sme v 18. storoci a ano, aj zeny radi sexuju. V zivote by som sa tak neponizila. A sama autorka puse, ze naraza len na samych kktov. Zrejme naozaj niekde robi chyby.

katkami123
6. apr 2024

A nezrelé mi akurát príde vysielať kamošku na jeho instagram ako návnadu.
Kľudne si mohol aj ten chlap povedať to isté o autorke, čo tu ona napísala o ňom. A žiaľ, ale dopitá na chate plnej ľudí sexovať s chlapom, ktorého vidím na živo 1x, no celé zle, jasne, že toto nemá žiaden chlap záujem pretvoriť na vzťah.

michaela329
6. apr 2024

@stanulienkat smutný je tu akurát názor žien, čo iné zeny nazývajú slapkami, lebo sa nesprávajú podľa ich noriem a ešte si aj celé pohorsene domýšľaju o uplne cudzích ženách scenáre ako to prebiehalo a koľko tych chlapov asi mala. Ži a nechaj žiť sa tomu hovorí.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
aurora33
6. apr 2024

@michaela329 podla mňa jej skôr chceli ukazat jeho pohľad, že ak mu dala hneď na prvom stretnutí, tak jasne že si o nej pomyslí, to čo tu väčšina žien. A za to ich nemusíš odsudzovať. Ja sa mu napr vôbec nečudujem, že sa jej už neozyva.

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 ono sa to dá vyjadriť aj slušne. Ono stačí mať elementárnu empatiu a ak niekomu nemám poradiť, ale vyobzyvat ho, tak radšej mlčim. Lebo na niekoho ukazovať z výšky a súdiť jeho chyby je možno pre niekoho seba uspokojujuce, no krátkozraké. Lebo chyby robí každý.

mircalla
6. apr 2024

Sama si si to spravne zanalyzovala. Uz o nom nebudes pocut
Hlavne mu uz nevypisuj. Vyspat si sa s nim ozaj nemusela, ale aspon uz vies, na com si

mircalla
6. apr 2024

Ale aj keby si si s nim nevyspala, skratka si ho asi neocarila na osobnom stretnuti a s velkou pravdepodobnostou by to dopadlo rovnako....Pises, ze sex tiez o nicom. Kasli na to.

katkazocele
6. apr 2024

@dzulli1980 pst, takýto ,, konzervatívny a suchársky,, názor sa tu nenosí🙄
čo si Mníška ?😕 (sarkazmus- mám rovnaký názor ako ty, ale takéto reakcie som už dostala v minulosti, keď som naznačila že so sexom treba počkať...

aurinia
6. apr 2024

@hopsas ked si bola tak dlho hore a tak "nasilu" rozdavala rady, maš už navareny obed?

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 áno, hovorí tá čo tu uráža iné ženy, že zaspali v 50tych rokoch, alebo sú to cudne panny.

viera27
6. apr 2024

Strasne ma bavi,ako sa tu zlietli niektore moralistky,nie na prvom stretnuti,handra a sex beru ako odmenu a vyhru pre chlapa 🤣. Baby,nie kazda ma potrebu okamzite hniezdit a zapalovat rodinny krb. Vsak autorka je vo faze hladania a uplne kludne kona na zaklade pocitov a emocii a k tomu patri aj uzit si. Ze myslela,ze MOZNO by z tohoto jedinca mohlo byt aj nieco ine ako jednorazovka a nevyslo neznamena,ze s nim chcela prezit do dochodku a ani za to nemoze ten sex. Proste to nebol vhodny material. Ani v posteli zjavne 🤣. Len ju zamrzel zly odhad.

mircalla
6. apr 2024

Podla mna to nie je az tak o tom, ci sa s nim vyspala. Mozno ciastocne. Jednoducho to nezaiskrilo ako malo pri osobnom stretnuti. Chvilu akoze udrziaval kontakt, aby nevyzeral ako total curino, ze sa hned odmlci...Potom si vymyslel vyhovorku a caka, ze sa to uhra same do stratena....vcelku priehladne.

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 kde urážam cudne panny? To je urážka? A to o 50. Bolo konkrétnej osobe a sorry, je to tak, lebo tam takéto nazory ako mala, aj patria. Ak si za nimi stojí, tak prečo sa urážať?

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 niekto tu dnes vstal vo veľmi zlej nálade.

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 Ty tu dávaš na jednu uroven cudne panny (co nie je nadavka), nazor z 50. - co je normálny vyrok. A slapku, handru, trapnu. A teraz som podľa Teba zle vstala? Ja som od siedmej v zahrade 😂 Ja sa mám naozaj dobre, tak dobre, že aby sim bola so sebou spokojna, nemusím sa nad nikoho nadradovat, lebo zije inak.

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 nie, ja dávam na jednu úroveň teba a aj ostatné, na ktoré ty narážaš. Ale asi sa my dve nepochopíme. Pekný deň.

janinah
6. apr 2024

@michaela329 ja zas odsudzujem aj sa hrdo k tomu hlásim ľudí ako si ty...co si myslia,že je úplne v pohode sa vyspať s chlapom,ktorého vidíš prvýkrát v živote a vieš o ňom prd makový...len preto,lebo potreba? Takto sa správajú zvieratká,nemajú rozum ani city,len pud a potrebu a paria sa ako príde.Clovek by hádam mal mat inu úroveň.

autor
6. apr 2024

Už sa tu nenavážajte do @michaela329 ...
Povedali ste si svoje názory okej, píšete tu akoby ste boli sväté, naozaj škoda reči...pekný deň 😘

okoloiduci5
6. apr 2024

Ten prvy pich byva malokedy dokonaly, ono to obcas aj trva, kym sa dvaja otukaju

aurora33
6. apr 2024

Nik nepíše, že je svätý, ale dať niekomu pri prvom stretnutí, je minimálne zvláštne.

candii
6. apr 2024

To je blbosť že na prvom rande dostal, tak stratil záujem. Ten zaujem by mohol stratiť aj po pol rocnom dobíjaní, keď by dostal čo by chcel. Žiaľ, sú také typy. 90% žien má s tým skúsenosť. Hlavne mu nepíš a ja osobne by som mu ani už viac neodpísala .. nech si nemyslí o sebe aký je kanec

subartic
6. apr 2024

tak ja sa hlásim ku skupine žien ktoré mali a aj maju riadny problém sa vyspať s mužom na prvom rande . A som žena 21 storočia a naozaj som nezaspala v 50 rokoch . Jednoducho nie , aj keby som si s ním rozumela super, iskry by lietali ako pri zváraní a nech nikto v tom nehľadá žiadne dramatizovanie potencionálneho vzťahu . Muž ktorý má skutočný záujem o mňa zotrvá a aj niečo do mňa investuje ( večera, kino atď ) , nepatrím k extrémne emancipovaným ženám čo nedovolia mužovi zaplatiť ani kávu . Nemám potrebu spať s kadejakým lúzrom , čo hľadajú ženu na ktorej by sa urobili a viac ich nezaujíma. To kľudne prenechám tým čo s tým problém nemajú . U autorky si myslím že spať s niekým poloopitá na chate koho vidí prvý krát je jednoducho lacné , dostupné a preto nezaujímavé , ale aj keby sa tak nestalo , skončilo by to veľmi rýchlo .

michaela329
6. apr 2024

@janinah a kde sa podelo nesud, aby si nebola sudena? Odsudzovať ma kludne môžeš, ja odsúdenie od podobných ľudí zvládnem.

aurora33
6. apr 2024

@subartic ty si to dokonale zhrnula 🙂

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 Ty dávaš na jednu úroveň moje vyroky s vyrokmi o slapkach a handrach. Ak tam nevidíš rozdiel, potom sa nečudujem, ze nechápeš.