Ako sa zachovať po výsledkoch testov otcovstva?
Ahojte dievčatá ,nedávno som tu pisala že ma chlap obvinil že dieťa ktoré čakám nie je jeho,pretože citujem :,,veď som sa urobil iba raz ,,boli sme teda na testoch otcovstva z krvi matky ,keďže dieťatko ešte nie je na svete.Bolo to pre mna stresujúce a veľmi ponižujúce aj keď na klinike sa správali naozaj super.Bola som si istá ,že je otec môjho dieťatka ,nakolko som mu nebola neverná ,ale napriek tomu som tŕpla aby sa nepomylili aby som dokázala svoju ,,nevinu,,.Dnes prišli výsledky a samozrejme je otec .,Vám žienky ktoré ste mi dali slova podpory som sa chcela veľmi pekne podakovat ,lebo nemala som sa konu zveriť ,teda mala ale hanbila somnsa .,a vy ste ma tu v hojnom počte podržali 🙂 teraz sa naramne ospravedlňuje ale mne sa s ním moc komunikovať nechce ,odsťahovala som sa od neho a neviem ako dalej.Porozpravat sa? Odpustit?ostat na malú sama? Len keby mal aspoň dôvod neveriť mi ale naozaj som mu dôvod nikdy nedala ,zienky aká by bola vasa reakcia
Tak to je dobrý podraz.Neviem koľko ste spolu či ste rodinu plánovali, ale snáď vie, že aj z jedného razu môže splodiť dieťa aj my sme to tak mali.
A inak si rozumiete, nie je žiarlivý?aký bol doteraz?Máš stále čas nikam sa neponáhľať a možno sa aj vôbec nevrátit nejako si neviem predstaviť najprv prejsť takýmto "dôkazom" a obvinením a potom kupovať spolu výbavičku.
Kazdy reaguje inak na stresovu situaciu. Musis ty vediet ci ti ten vztah do tejto skratovej situacie za to stal, alebo to bolo zle vo viacerych smeroch. Ak to inak bolo dobre, ja by som mu dala sancu 🤷♀️
No a čo on povedal na výsledky testov? Už je spokojný? Ospravedlnil sa ti? Snaží sa ťa získať späť?
Nehovor že hrdosť sprostá ….nejaku hrdosť človek mat musí, v tvojom prípade je to aj zdravý rozum
Nirmalny človek toto čo on predviedol neurobí
Daj mu šancu. o 20 rokov sa na tom len zasmejete. A založ tému kde ti kočky napíšu akých najiracionálnejších reakcii sa od novopečených oteckov dočkali. 😁
@hugger ak by DNA testy neexistovali? Tiež by sa na tom o 20 rokov zasmiali? Či by iba bolo o jednu psychicky zdeptanu ženu a jedno dieťa s pocitom, že je pankhart viac na svete?
Autorka píše, že na nedôveru žiadna príčina nebola. Tak? Podľa seba súdim teba? Ako ho to vôbec napadlo? Lebo mňa by ako prvé zas napadlo, že keď je on doma málo, tak si on sám občas užije mimo. A z toho tá nedôvera a požiadavka na testy DNA.
@pribinak veď to ja asi zrejme neviem ani vyjadrit pocity on v mojich očiach strašne klesol a stále myslím na malú že odpustim ale čo ja a moje pocity :/
@svokrinjazykmonika Ano už aj volal a písal ale to jeho ja som ti veril do mna ide ešte väčšia zlosť
také testy sú drahé aspoň ti ich zaplatil?
@vanilkovazmrzka ako ja mu nemám čo vytknúť neni zlý muž doma vie upratať pomôcť neberie zenzenske a mužské prace ,nevadí mu že sa neuprace nesekiruje zarobí dá mi aj posledné ale toto bola taká rana a najlepšie že už píše že on mi veril 😂🙈
A ako sa snazi aby si mu odpustila? Nie len, ze sa ospravedlní ale co robi aby si zmenila nazor.
@janage PRESNE TOTO!
@samanta44 ja by som dokázala odpustit veľa ale toto že mi neveril nie som nahnevana skôr ma to vnútorne bolelo a je mi ťažké odpustit najmä keď mi teraz zrazu vola a píše a že on mi veril no prd makový mi veril
Píšeš že neni zlý……zlatko je to úplný penis ….ja si ani len vo fantázii nedokážem predstaviť že niečo takéto by môj muž žiadal odo mna
Zablokuj ho, uprac si svoje pocity, v klude si to pories a on nech zhnije so svojim veril som ti
Žiadaj testy na pohlavné choroby. Od neho. Že mu veríš, ale chceš mať papier ako aj on. A pridaj genetiku, aby si vedela či nehrozia vrodené vady či choroby u dieťaťa. Pre istotu iba.
To, že otáča situáciu a robí z teba blbca by bola druhá veľká výstraha.
@pribinak je to pre mna ťažké možno aj preto lebo som práve tehotná a cítim sa dosť sama a hanbím sa to rodine povedať (myslia si že sme len pohadany ) ale proste je to vo mne a keby sa na neho pozriem vždy sa budem pýtať prečo mi neveril a bude ma to bolieť už vtedy si mi radila že ho mám kopnúť do guli a ani na testy neist len chcela som mu dokázať že sa mýli a že mne mohol veriť ale úplne sa cítim pošliapaná možno to len momentálne veľmi prezivam ale aj tieto tri týždne nechutilo mi jesť nespala som
Ahoj autorka, daj sebe cas, nemusis sa k nemu vratit ak nechces, ak chces, (ale z toho co pises usudzujem, ze si si neista,) tak proste nechaj plynut cas. Teraz mas cerstve rany, kazda z nas by sa citila ponizena.
Si aj zalubena a zalubene zeny, skorej odpustia, co je tiez normalne + budete mat aj babatko, sama tehotna, babatko na ceste...urcite si aj vystrasena, ze ostanes sama na babatko.
Trochu nechaj nech veci sa trosku ukludnia. On vysledky dostal? On ma uz dieta?
A normálne napíš, že ty mu Teraz odpustiť proste nedokážeš. Že potrebuješ čas, aby si všetko spracovala.
A ze si nedokážeš predstaviť co by bolo keby tie DNA testy neboli možné. Co by robil? Odtrhol ta aj s dieťaťom bez dôvodu.
@betulinka1 výsledky prišli dnes takze ešte je zrejme v práci zatiaľ volal a písal
Este by som dodala, teraz aj hormony spravia svoje.
Zlatko, on tá zradil a ponizil. To nikdy nezabudnes a vždy to už bude v tebe.
Ja by som s ním prerušila všetok kontakt. Toto je podľa mna muž, ktorý nebude psychicky v poriadku
On si zas nájde niečo iné aby tá potrápil. Mysli na seba a dieťa a prerus kontakty
Rodine by som povedala pravdu, nech sú v obraze a keby sa niečo dialo, aby vedeli o čo ide
Takýto chlap je pre mna absolútny úbožiak
Ps: toto čas nevylieči, zrada navždy zničila to čo malo byt to krásne medzi vami
Dala by som tomu čas. Sama píšeš, že je to dobrý chlap.. uvidíš ako sa bude správať a snažiť. Nerobila by som unáhlené závery.
Ako dlho ste boli spolu?
@pribinak vieš moja,kedysi som mala partnera ktorý sa ku mne choval zle,padla facka vynucoval si sex,proste teror a trvalo kým som odisla a z toho zaľúbenie akoby som si nevazila sama seba dlho som to trpela ,teraz? Teraz keby na mna ,,muž,položí ruku vrátim mu to a okamžite odchádzam veru boli take chvíle pri ňom e to ani písať nechcem a dlho som bola sama teraz mi ťahá na 36 myslela som že som našla chlapa ktorý aj do kostola zájde reku super isto bude pre rodinu aj domácnosť mu neni cudzia aj peniaze by mi dal keby potrebujem nerozdeľuje na moje a tvoje proste taký ideál pre mna dokonca aj ten sex keď som mala chuť bol nikdy ma nenútil ani nehovoril no dlhšie som to nemal musíš mi dať proste páčilo sa mi na ňom veľa veci ale toto akoby som ho ani nespoznala a myslím že otec bude dobrý len rozmýšľam že kolko musí jeden druhého človeka poznat aby ho naozaj poznal lebo mám pocit že chlap sa ukáže aj po rokoch ako blbec
Veľmi by som každému dieťatku prial aby malo racionálnejšich rodičov. Aj otca ktorý je za svoje činy schopný prevziať zodpovednosť aj mamu ktorá napriek tehotenským hormónom a iracionálnej reakcie partnera je schopná zhodnotiť čo je pre dieťa najlepšie.
@janage na tom vyjadrení že keď nedôveruje možno sa mu nedá veriť môže niečo byť. .Na mieste autorky toto by ma trápilo najviac
Podľa mna zúfalo túžiš udržať “rodinu”, ale toto podľa mna dobre nebude
Veľa šťastia
Somár sprostý. Sa pekne vyfarbil. Zachovala si sa správne, keď si odišla.
Ktovie, aké má on svedomie čisté, keď ho napadla takáto sprostosť počas jeho sluzobky. Najviac žiarlia práve neverní.

Ostane zatiaľ tam kde si, a nechaj si čas..... Ak chces napíš mi správu , prešla som si kedysi niečím podobnym