Ako sa zachovať po výsledkoch testov otcovstva?
Ahojte dievčatá ,nedávno som tu pisala že ma chlap obvinil že dieťa ktoré čakám nie je jeho,pretože citujem :,,veď som sa urobil iba raz ,,boli sme teda na testoch otcovstva z krvi matky ,keďže dieťatko ešte nie je na svete.Bolo to pre mna stresujúce a veľmi ponižujúce aj keď na klinike sa správali naozaj super.Bola som si istá ,že je otec môjho dieťatka ,nakolko som mu nebola neverná ,ale napriek tomu som tŕpla aby sa nepomylili aby som dokázala svoju ,,nevinu,,.Dnes prišli výsledky a samozrejme je otec .,Vám žienky ktoré ste mi dali slova podpory som sa chcela veľmi pekne podakovat ,lebo nemala som sa konu zveriť ,teda mala ale hanbila somnsa .,a vy ste ma tu v hojnom počte podržali 🙂 teraz sa naramne ospravedlňuje ale mne sa s ním moc komunikovať nechce ,odsťahovala som sa od neho a neviem ako dalej.Porozpravat sa? Odpustit?ostat na malú sama? Len keby mal aspoň dôvod neveriť mi ale naozaj som mu dôvod nikdy nedala ,zienky aká by bola vasa reakcia
Možno sa len zľakol, sama sa musíš rozhodnúť, či mu budeš vedieť toto po čase odpustiť.
Milá autorka keby sa mne niečo také stane už s ním nie som,ale dala by som ho do parády.
@hugger ale ona práve zhodnocuje. To nie je, že išiel s kamošmi na pivo a raz sa zabudol ozvať .
On donútil tehotnú ženu ísť na DNA test, hoci nemal dôvod.
So mnou tehu hormóny nekývajú a teda tu by som si spolužitie veľmi rozmyslela.
Co bude až sa ona zdrží na večierku firmy a nebude mať ako vernosť dokázať? Lebo vernosť sa dokázať nedá. Preto ti, čo ich bezdôvodne obviňujú z nevery, ťahajú vždy za kratší koniec.
Ak bol presvedčený, že dieťa nemusí byť jeho de facto ju z nevery obvinil.
Autorka ako dlho ste spolu?
@autorka Ponizil ta, to je jasne, ale nekonaj neuvazene. Moja bývalá kolegyňa otehotnela s priateľom po 3 mesiacoch a on chcel, nech ide na potrat. Už neviem, či boli chvílu rozideni, ale potom jej plakal, aký bol kkt, sú zobratí už vyše 20 rokov a majú len toto jedno dieťa, viac sa už nepodarilo. Pokiaľ viem, žijú veľmi dobre
@janage 6 rokov
...6 rokov spolu a on ta posle na DNA testy? Obdivujem ta, ze si tam vobec isla. Ja by som ho hadam ovalila tym, co by som mala prve po ruke a viac by ma nevidel (viem, ze sa mi lahko pise), ale co bude napr. pri druhom? To tiez prijme za svoje az po testoch? Vies este by som to chapala, kebyze ste kratko spolu, ze sa este len spoznavate a pritrafilo sa... Ak sa rozhodnes vratit, byt si urcite nepredaj, pri takom chlapovi sa este moze zist...
Neviem si predstaviť ako nejaká žena dokáže takúto vec naozaj odpustiť. Prečo by si mala ostať na dieťa sama? Je oficiálne otec tak sa môže starať koľko mu hrdlo ráči na to nemusíte bývať spolu
Takže po 6 rokoch suma sumarum ta bez dôvodu obvinil z nevery?
Ak by ti veril, načo chcel testy? Naozaj by ma zaujímalo odkiaľ ten nápad v ňom skrsol.
Chápala by som po 2tyzdnovej známosti, že predsa sa nepoznáte, tak chce istotu.
Ale toto, moje racionálne ja veru nechápe.
Daj si čas. Nerozhoduj sa o ničom keď sa na to necítiš.
Jemu by som povedala, že tie testy vážne narušili tvoju dôveru voči nemu ako partnerovi a získať ju, ak sa to vôbec dá, bude trvať.
Ale domrvil to on. On nech teda znáša dôsledky.
Áno ide o dieťa ale dokážeš žiť s niekým kto si ťa absolútne neváži?? Čo bude robiť ak by ste náhodou splodili jedným strekom ďalšie? Znova to budeš podstupovať?
Riadne zváž, dieťa bude šťastnejšie keď nebude v toxickom vzťahu kde chlap neverí žene.
A autorka z očí do očí by som mu dala otázku a trvala na odpovedí, že čo by robil, keby DNA testy nejestvovali.
Posielal na potrat, odišiel, či vykrikoval do konca života, že to dieťa nie je jeho?
Že by si pochopila, ak by mal dôvod. Že ťa to veľmi zasiahlo a je ti ľúto, že to takto dokázal zahodiť 6 rokov vzťahu.
A ak chce budovať opäť dôveru, že mu odporúčaš okamžite prestať robiť z vás oboch blbcov, tvrdením, že on ti veril. Nech si prizná chybu ako chlap aspoň teraz.
Lebo toto by ma štvalo hadam ešte viac
Fuu, tak po 6r vzťahu by som na testy nešla, keby sa aj na hlavu postavil a ušami pomykoval..
Toto je ešte väčší hnus, ako som si myslela..
Súhlasím s názorom, že dieťaťu bude lepšie mimo toxického vzťahu.
A už len to, že si na tie testy išla a dokonca trpla, čo ukážu, naznačuje, že máš hranicu, čo je a čo nie je vo vzťahu ok, značne posunutú.. nevracaj sa tam, nedopadne to dobre
Pre teba a už dupľom pre dieťa..
Vieš tvoja dôvera sa otriasla v základoch, hneď v úvode. V dobe kedy by si mala byt uistená, že ak sa niečo domrvi počas tehu s tebou, s babom, ak sa narodí dieťa náročné či čokoľvek sa stane, že bude partner pri vás pevne stáť. A budete to riešiť spolu.
Musí to byť veľmi ťažké.
6 rokov bolo malo, aby ta poznal? naozaj si v jeho ociach taka ako to z tohto vyzera? vobec sa ti necudujem. nas druhorodeny sa na muza vobec nepodoba, aj mal obcas takuto poznamku, ze ci je postarov a podobne, ale nikdy nikdy ma neposlal na DNA testy, jemu stacilo moje slovo a ze ma pozna, toto by som nikdy neurobila. takze uz len to, ze realne tie testy prebehli a on cakal na ich vysledok - citila by som sa uplne rovnako ako ty. je to zrada, toto od muza po 6 rokoch vztahu proste necakas. alebo nevieme vsetko - mal nejake poznamky predtym, mali ste krizu alebo nieco, co by mohlo zamiesat karty? to ho nechcem ospravedlnit, ale niekedy su vztahy tak komplikovane...ale za seba viem, ze toto by chceli dlhy cas spracovat. dieta nema byt dovod lepit nieco, prave naopak, stastny vztah dieta len doplni. takze v mene rodiny sa neukvapuj a nechaj to v sebe dozriet
Čítala som to môjmu mužovi😬, nechci počuť, čo na neho, na situáciu povedal🥴 iba jedno slovíčko použil, taká napovedá😂, ale kojot to isto nie je🥱
Mne sa velmi pozdava myslienka od janage, poslat ho na testy na pohlavne choroby aj s genetikou, nech by strpel trosku ponizenia ake tebe pripravil…
Autorka tak potom len cakat ako za posnaží. Urcite samu seba a dieta nedaj zadarmo. Musi si ta ziskat spat inak na to kasli cele. Aspon serenady pod oknom by som očakávala aby som bola vobec ochotna ho prijat spat. Mna moj tiez pred rokmi nasral. Este sme neboli sice manzelia a nebolo to tak vazne ako u teba ale som povedala koniec a ziaden kontakt. Po asi 5 tyzdnoch si mala vidiet tu snahu, kvety, odkazy o láske (co nikdy pred tym nerobil), ked mi nieco priniesol a prvykrat som aj vysla pred branu, tak slzy ako krokodíl. A vtedy som si vnutorne povedala, ze ok dam ti sancu, ak este dva tyzdne vydrzis mojho odmietania. A vydrzal. 😉😉😉 ale zadarmo to nemal ani po tom. A to sme boli starsi ako vy. A rodine by som to urcite povedala, oni vas poznaju dobre a mozno ti budu vediet dobre poradit ako reagovat skor ako my tu.
Autorka ako reagoval keď si mu ukázala výsledky testov? Je mu ľúto že ti nedôveroval? Ospravedlnil sa?
Nesprávne reagovať vo vypätej situácii môže každý, naozaj dôležité je ako sa so svojou chybou vyrovná. Postaví sa k tomu ako chlap alebo sa na niečo vyhovorí? Toto o ňom môže vypovedať viac než tá prvotná reakcia.
Keby že je pubertiak,,ako tak pochopím,, ale muž v takom veku by mal vedieť ako sa robia deti. Určite by som sa k nemu nevracala aspoň zatiaľ , uvidíš keď sa narodí bábätko. Verím že to muselo byť pre teba veľmi ponižujuce...
,, Bola som si istá ze on je otec dieťaťa,, ....🤔🤔🤔
No len ty sama vieš ešte kdo iný by spadal do úvahy 😏😏
A co ty napisal, resp.co povedal do telefonu? A nie len co, ale ako? Tak, ze je super, ze som otec alebo skor tak lahostajne? Citila si mu z hlasu, ze lutuje?!
U mna by to bol koniec vztahu ako takeho. Viac ako striedavka by z toho nebola a dieta by som vysadila pred dverami a cakala v aute na prevzatie. Tak ako to robila moja svokra. Ta nikdy nespomina ani ex pred vnukom
@bambieblue vysvetlila to už. Bola iba s otcom dieťa. Bála skôr chyby v labaku a pod. Takže nie, nebol v tom žiadny iný možný otec ak na to narážaš.
Ako to, že bol v šoku z neplanovaneho tehotenstva partnerky by som pochopila. Aj keby ju presviedčal, že teraz dieťa nie a bla bla... neschvalijem, ale dalo by sa chápať, že v šoku z nečakaného je v strese.
Ale obviniť partnerku z nevery po 6 rokoch vzťahu, lebo on nechápe ako je tehu možné, to už je teda fakt mimo chápania.
Prosim Vas, tie ktore hovorite, autorke, ze by od neho odisli a ... nerobte sa ako keby vas partner ziadnu, debilovinu nespravil, nepovedal v zivote a ako keby ste mali kazda z vas dokonaly vztah!
Autorka je tehotna, nechajte nech si to ona sama prehodnoti.
Bola by som zvedava, keby ste vy boli na jej mieste, tehotna a samozivitelka ako by ste sa k tomu postavili. Svet nie je cierno,-biely a povedzme si na rovinu, nie je financne lahke zvladnut, dieta, porod ... a aj psychycky je to narocne.
Ano, myslim, si ze je to d.bil, uplne s vami suhlasim, ale berte do uvahy aj okolnosti!
Nie kazdy ma na ucte miliony a bohatych rodicov.
@danieli asi tak, že gynekológ pri kontrole zistil pohlavnú chorobu, ktorá sa prenáša iba z muža na ženu, teda táto varianta.
Nech si to vyžere pablb, a ostatné - neponáhľať dá, nechať utriasť a dozrieť čas , aj keby to boli mesiace do a po pôrode. Mňa by musel veľmi dlho presviedčať - postojom, príkladmi, činmi, aby som vôbec prehĺta takúto potupu, neveru, a či by som aj odpustila....
.. a čo ak dôvod mal?..tu viete len verziu od autorky😁 možno jeho by bola iná😏nikto nevie..
@miskakyska nerieš, ak neveríš, nečítaj, nereaguj, odíď z diskusie. Prilievať olej a zhadzovať autorku, nie je zrovna etické.
Keby klamala, jej maslo, nie tvoje, nie naše.

ahoj, ak teda mozem za seba napisat ( hoci som nikdy nic take nezazila a neviem ake pocity tebou lomcuju) : ja by som pockala do porodu... ked sa dietatko narodi, aj tak budes mat uplne ine starosti a ked vyprchaju tehotenske hormony by som zvazila, ci mi stoji za to a lubim ho stale....a potom by som sa vratila, ak ano ( ak by teda bol zaujem aj od neho) ... ja som ten pomaly typ...co si dava na cas...a neriesi veci hrr-brr... a hlavne teraz si na tahu ty....tak si ten tah dokladne premysli, ale hlavne uz s cistou hlavou...( uz by som sa v tehotenstve s tymto zaoberala co najmenej to ide... skratka udupal ta...a to sa tehotnej teda nerobi) . Prajem ti nech to s Vami dopadne co najviac v tvoj prospech, aby si bola spokojna 😉