Ako sa zbaviť citov k zadanému kolegovi?
Ahojte,
poraďte mi prosím, už som zúfalá. Zamilovala som sa do kolegu v práci. Obaja zme zadaní. Uvedomujem si, že to nemá budúcnosť a je to iba nejaké pobláznenie, no nedokážem ho dostať von z hlavy. Stále na neho myslím. Snažím sa sústrediť na iné aktivity a aj keď to na chvíľu prejde, nakoniec sa zase dostanem k myšlienkam na neho.
V práci som s ním obmedzila kontakt najviac ako sa dalo, ale žiaľ stále máme spoločné projekty, kde musíme spolupracovať. Vždy keď mi zavolá, napíše, stretneme sa, mám veselšiu náladu, teším sa, no zároveň viem, že mi to ubližuje.
Nikdy som mu nepovedala, čo k nemu cítim. Nikdy som ani svojmu partnerovi doma nepovedala, čo prežívam, keďže nechcem o neho prísť, ale už si na mne začína všímať, že sa niečo deje.
Viete mi poradiť, ako dostať preč z myšlienok kolegu? Ako sa mám od neho odmilovať? Odísť z práce nie je možné.
Povedzme si rovno ze toto je spalujuca iskra ktora sa neda a ani ju nechceme ignorovat. Je to nieco co sme citili pred rokmi na zacistku a zrazu je to tu opat. Za mna pod do toho ohna 🤩
@andrea3579 Asi by si mala pouvazovat o tom, co ti chyba doma, ak to vyhladavas niekde inde 🫤....
@oceanahory nemám pocit, že by mi doma niečo zásadné chýbalo práveže..
@lentakyterapeut súhlasím, nedostane to z hlavy, nijako .. z vlastnej skúsenosti, my sme to s kolegom nechali zájsť ďalej, skúsili sme, a ...vítam v klube 🤷
@anonym_0f92b0 nic na tom nie je. Nevera je sucast zivota je to korenie ktore moze iblizit ale aj ozivit 🤩
@andrea3579 on k tebe tiez prechovava city?
@anonym_dc4803 či sú to city - neviem, ale vedeli by sme sa rozprávať veľmi dlho keď sme spolu, zaujíma sa o mňa, často ma pozýva na kávu, obed.. už som čiastočne obmedzila kontakt ale mám pocit, že je to silnejšie ako ja
@anonym_0f92b0 nic na tom nie je. Nevera je sucast zivota je to korenie ktore moze iblizit ale aj ozivit 🤩
@lentakyterapeut nevera by nemala byť súčasťou života. .. ja som nikdy neverila, že niečo také dokážem urobiť, ale v tomto prípade sa nedalo odolať a viem, že to urobím znova...
@anonym_dc4803 či sú to city - neviem, ale vedeli by sme sa rozprávať veľmi dlho keď sme spolu, zaujíma sa o mňa, často ma pozýva na kávu, obed.. už som čiastočne obmedzila kontakt ale mám pocit, že je to silnejšie ako ja
@andrea3579 a ste v praci organizacne priamo prepojeni? Si jeho nadriadena? Alebo on tvoj?
@andrea3579 a ste v praci organizacne priamo prepojeni? Si jeho nadriadena? Alebo on tvoj?
@anonym_dc4803 sme na rovnakej úrovni, akurát sme iné oddelenia, ktoré spolu však musia spolupracovať
@lentakyterapeut nevera by nemala byť súčasťou života. .. ja som nikdy neverila, že niečo také dokážem urobiť, ale v tomto prípade sa nedalo odolať a viem, že to urobím znova...
@anonym_0f92b0 naco si zatvarat oci? Alebo si nahovarat. Toto je nieco co pride, najde si ta a zasiahne. A ty to skusis lebo je to lakave a potom sino skusenost bohatsi
@anonym_dc4803 sme na rovnakej úrovni, akurát sme iné oddelenia, ktoré spolu však musia spolupracovať
@andrea3579 klin sa klinom vybija - zblizte sa a mozno zistis, ze si nie ste taki blizki. Nieco vas k sebe pritahuje, ale moze to byt aj iluzorne. Ak to je realne, neubranis sa
@andrea3579 koľko máš rokov a koľko rokov si vydatá? Máš deti a koľko?On ,kolega ,ti niečo naznačuje ,alebo je len slušný a taká veselá kopa?
@bruno1, ja mám 33 rokov,bez detí, kolega má 40 rokov a 1 dieťa. Je nám spolu dobre, vieme viesť dlhé rozhovory, zaujíma sa o mňa, pozýva ma na kávu, obedy.. je milý a pozorný. Snažím sa minimalizovať kontakt ale nie vždy sa to dá.
@anonym_0f92b0 naco si zatvarat oci? Alebo si nahovarat. Toto je nieco co pride, najde si ta a zasiahne. A ty to skusis lebo je to lakave a potom sino skusenost bohatsi
@lentakyterapeut takže by ti nevadilo ,ak by sa tvoja manželka obohacovala? Načo zatvárať oči ,žena keď prejaví ,čo aj sebameňší záujem,obohacovač sa vždy nájde.Neverím že si ŽENATÝ.🥴
@bruno1, ja mám 33 rokov,bez detí, kolega má 40 rokov a 1 dieťa. Je nám spolu dobre, vieme viesť dlhé rozhovory, zaujíma sa o mňa, pozýva ma na kávu, obedy.. je milý a pozorný. Snažím sa minimalizovať kontakt ale nie vždy sa to dá.
@andrea3579 a co tvoj partner? Robi to iste co kolega? Zaujima sa o teba, je k tebe mily a pozorny? Alebo u kolegu predsa len dostavas nieco co doma nemas?
@andrea3579 to nie je zamilovanosť, to je len chvíľkové povblaznenie mysle. Ako dá môžeš zamilovať do niekoho s kým si v podstate nič nemala a on ti to ani neopätuje. Dospej a zobuď sa …
@andrea3579 skoro presne si opísala ,mňa v práci.Tiež chodím s jednou kolegyňou v práci na obedy,alebo večere a potom na kávu.Keď sme spolu na velíne ,preklebetíme a presmejeme sa spolu celú smenu.Já ženatý,ona vydatá bezdetná.Sme veľmi dobrý kolegovia ,zoznámili sme spolu aj našich partnerov,aj na návšteve sme boli u nich a oni u nás .No ja môžem na rovinu povedať ,že ju nemilujem.Pri nej ,hlavne na začiatku pred 18 rokmi ,keď sme spolu začínali robiť,by som to nepovedal.No ustála to.No aj tak sa onás šuškalo ,že niečo spolu máme.😁
@andrea3579 presne muzi okolo 40 su top
@andrea3579 skoro presne si opísala ,mňa v práci.Tiež chodím s jednou kolegyňou v práci na obedy,alebo večere a potom na kávu.Keď sme spolu na velíne ,preklebetíme a presmejeme sa spolu celú smenu.Já ženatý,ona vydatá bezdetná.Sme veľmi dobrý kolegovia ,zoznámili sme spolu aj našich partnerov,aj na návšteve sme boli u nich a oni u nás .No ja môžem na rovinu povedať ,že ju nemilujem.Pri nej ,hlavne na začiatku pred 18 rokmi ,keď sme spolu začínali robiť,by som to nepovedal.No ustála to.No aj tak sa onás šuškalo ,že niečo spolu máme.😁
@bruno1 podla mna mate 🤪
@andrea3579 presne muzi okolo 40 su top
@lentakyterapeut hlavne sa začína prejavovať andropauza,s nadhodnotenými predstavami o sebe.😁
@lentakyterapeut hlavne sa začína prejavovať andropauza,s nadhodnotenými predstavami o sebe.😁
@bruno1 nevadi starsi gentleman vie ohutit mladsiu damu to je pekny pribeh
@bruno1 podla mna mate 🤪
@lentakyterapeut máme? Sme dobrí kolegovia,ale to nepochopíš😉.
Aj ja som.sa zamilovala do kolegu. Medzi nami bolo aj niečo viac ale nie vela, viac nechcel aj ked nam bolo spolu velmi dobre a nechapala som preco. nakoniec som sa dozvedela, že si písal a flirtoval s kazdou druhou v praci a bohvie kolko ich mal ešte okrem toho. Skoncilo to tak, že sa asi urazil,že som na to prisla a nebavi sa so mnou, totalna ignoracia, aj v praci radsej napise len mail ked niečo treba vybavit. 2 dni som prerevala, nakoniec som si ho blokla a je mi (zatial) fajn.
@andrea3579 ak si pozrieš podobné diskusie, zistíš, že je to bežný jav a väčšinou po nevere dojde k vytriezveniu, lebo je to lákavá, vášnivé a potom zistíš, že ti len hormóny zatemnili úsudok. Osobne poznám ľudí, čo opustili partmerov kvôli kolegom, bola to taká zamilovanosť, že do pár mesiacov už bývali u kolegov a potom bum, zrazu zistili, že to bola fyzická túžba a nie láska. Už si nemali co povedať, žiadne spoločné hobby, témy... Čínske príslovie hovorí, že máme 3 tváre : 1 ukazujeme rodine a kamarátom , druhú kolegom a spolužiakom a tretiu len keď sme sami. Nikto v práci nieje taký aký je nazoaj 😊 Ak je to "silnejšie" než ty, uvažovala by som o preradeni, prípadne o zmene práce a potom uvidíš či to bolo "silnejsie". Zijde z očí, zijde z mysle 🤷
@lentakyterapeut máme? Sme dobrí kolegovia,ale to nepochopíš😉.
@bruno1 ale neboj mozete byt ;)
Aj ja som.sa zamilovala do kolegu. Medzi nami bolo aj niečo viac ale nie vela, viac nechcel aj ked nam bolo spolu velmi dobre a nechapala som preco. nakoniec som sa dozvedela, že si písal a flirtoval s kazdou druhou v praci a bohvie kolko ich mal ešte okrem toho. Skoncilo to tak, že sa asi urazil,že som na to prisla a nebavi sa so mnou, totalna ignoracia, aj v praci radsej napise len mail ked niečo treba vybavit. 2 dni som prerevala, nakoniec som si ho blokla a je mi (zatial) fajn.
@anonym_f5bf28 ale veď keď on od teba viac nechcel,tak nemohol byť prelietavý.Len či ho kolegyne neohovorili ,keď aj ich odmietol.😉
@bruno1 ale neboj mozete byt ;)
@lentakyterapeut Keď na rozmýšľanie namiesto hlavy ,použijú niečo iné tak ...Môže byť ...,ale to u mňa ,nehrozí .😁
@lentakyterapeut Keď na rozmýšľanie namiesto hlavy ,použijú niečo iné tak ...Môže byť ...,ale to u mňa ,nehrozí .😁
@bruno1 vies, s kolegynou si tolko co doma. Chces ci nechces je to blizky vztah a ak nie je tucna skareda tak je to ako sa hrat so zapalkami.
@anonym_f5bf28 ale veď keď on od teba viac nechcel,tak nemohol byť prelietavý.Len či ho kolegyne neohovorili ,keď aj ich odmietol.😉
@bruno1 no ja neviem ci ony o tom vedia aky je. Ja som sa to dozvedela nahodou od jednej, že jej píše a pod, tak som jej potom povedala,že medzi nami niečo je, teda bolo. Podľa mňa nieje ok, ked s jednou niečo ma a s dalsimi flirtuje. Ale pre vas, chlapov, asi normalka.

Dobry vecer prajem. Ja pojdem proti prudu. Si zamilovana tak to nechaj zit. Lepsie je zistovat kam to moze zajst ako sa trapit. Stale sa moze stat ze pocas zblizovania sama vytriezvies, alebo sa TO stane ( ver ze to zasili 3/4 zien) mozes si to vyskusat a potom zhodnotis akou cestou pojdes. Cakam ze mi tu puritanky a moralistky nalozia ALE! Toto z hlavu nedostanes a myslim to vazne, mozes schudnut, budit sa v noci zo spanku nasledne budes unavena cez den. Ja som za flirt 🥂
Preco? Pretoze tam mozes spoznat pravu tvar kolegu a mozno pri prvom bozku sama vytriezvies. Ked nie vitaj v klube. 🫣
@lentakyterapeut súhlasím, nedostane to z hlavy, nijako .. z vlastnej skúsenosti, my sme to s kolegom nechali zájsť ďalej, skúsili sme, a ...vítam v klube 🤷