Ako sa zmieriť s prioritou vzhľadu u mužov?
Ako sa zmieriť s tým ,že mužom ide v prvom rade o vzhľad ? Stále som to odsudzovala ale vidím to už vo svojom okolí až príliš často,že nejaká žena môže byť inteligentná,zhovorčiva a mať školy a neviem čo,ale kým nie je pekná tak ako keby nemala šancu,prečo podľa vás je pre muža taka dôležitá postava a vzhľad ženy ? To už fakt sa vytrácajú normálne hodnoty ? Pre mňa je napríklad dôležitejšie ako si rozumiem s niekým ako to ako vyzerá ,čo si o Tom myslite?
@maciatkolulu myslím že nie, peňazí mám dosť, ale že by to bol nejaký kľúčový atribút, to sa nedá povedať 😂
Mna zaraza ze nikto nikdy nespomenie ze existuju nejake urovne krasy, tak ked su skaredi ludia, snad by sa im mali pacit ostatni skaredi ludia a nemusia si vyberat fesakov…to je jak ked nejaky nizky chlap place ze ale on musi isto zohnat nejaku 175cm caju. A preco nie 155cm? Proste preco niekto chce to za co nema co na oplatku v rovnakej velicine ponuknut? Toto je na hlavu, ved hladam cestu jak to ide ked nieco chcem a nie len vymyslam hluposti ze chcem nezmysly…
@dadis V tomto pripade plati len to, ze krasne zeny po datume spotreby a same boli prilis hrde/priebercive, kdezto tie menej atraktivne ,, brali od kraja,, a usadili sa hned ako bola moznost.

Vobec to nie je pravda, preco to cele generalizujes. Podla mna sa muzom pacia zeny, ktore su bezprostredne. Takze ak ze uzasna, inteligentna zena s 2 mi vysokymi skolami, ale sucharka, co sa nezasmeje, tak ma skutocne smolu🤷. Aj krasavica to moze byt.