icon

Ako sa zmieriť s prioritou vzhľadu u mužov?

28. apr 2024

Ako sa zmieriť s tým ,že mužom ide v prvom rade o vzhľad ? Stále som to odsudzovala ale vidím to už vo svojom okolí až príliš často,že nejaká žena môže byť inteligentná,zhovorčiva a mať školy a neviem čo,ale kým nie je pekná tak ako keby nemala šancu,prečo podľa vás je pre muža taka dôležitá postava a vzhľad ženy ? To už fakt sa vytrácajú normálne hodnoty ? Pre mňa je napríklad dôležitejšie ako si rozumiem s niekým ako to ako vyzerá ,čo si o Tom myslite?

Strana
z2
stanislavicenka
29. apr 2024

Vobec to nie je pravda, preco to cele generalizujes. Podla mna sa muzom pacia zeny, ktore su bezprostredne. Takze ak ze uzasna, inteligentna zena s 2 mi vysokymi skolami, ale sucharka, co sa nezasmeje, tak ma skutocne smolu🤷. Aj krasavica to moze byt.

sevrin
29. apr 2024

@maciatkolulu myslím že nie, peňazí mám dosť, ale že by to bol nejaký kľúčový atribút, to sa nedá povedať 😂

leidin
18. aug 2024

Mna zaraza ze nikto nikdy nespomenie ze existuju nejake urovne krasy, tak ked su skaredi ludia, snad by sa im mali pacit ostatni skaredi ludia a nemusia si vyberat fesakov…to je jak ked nejaky nizky chlap place ze ale on musi isto zohnat nejaku 175cm caju. A preco nie 155cm? Proste preco niekto chce to za co nema co na oplatku v rovnakej velicine ponuknut? Toto je na hlavu, ved hladam cestu jak to ide ked nieco chcem a nie len vymyslam hluposti ze chcem nezmysly…

isabella15
6. apr 2025

@dadis V tomto pripade plati len to, ze krasne zeny po datume spotreby a same boli prilis hrde/priebercive, kdezto tie menej atraktivne ,, brali od kraja,, a usadili sa hned ako bola moznost.

isabella15
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2