Ako si udržať vzťah a zvládnuť závislosť?
Ahojte, idem sa s vami podeliť o niečo co ma trápi už dlho. Neviem si udržať žiadny vzťah. Ked sa s niekym zoznámim a neberiem to až tak vážne tak je všetko super, muž prejavuje záujem, ja sa namotam a tu začína problém. Keď mi nepíše tak ako v začiatkoch tak za tym hneď vidím niečo zle, začnem sa prehnane snažiť, pripadne hneď vybuchnem a vycitam, proste toho chlapa doslova prevalcujem. Vytratí sa zo mňa ta ľahkosť a celý vzťah ide do preč. Prosím poraďte mi co robiť, ako si udržať ten záujem muža. Pripadne ako pracovať na sebe aby som nebola hneď taka závislá. Je to nejaká psychická porucha? Som z toho nešťastná
Lebo to sa neda vyriesit jednou vetou, chce to odhodlanie a trpezlivost a dlhy proces , nevyriesis to takto....treba sa tomu venovat a nechat sa viest niekym kto tomu rozumie
@zabka79 myslíš psychologa?
Ano aj, alebo si pohladaj videa na tuto temu chod do kniznice atd....
Dobrý psychológ ti určite pomôže. Skus ho vyhľadať čím skôr. Co sa týka sebavedomia, skus si zmeniť šatník, kúpiť si nové a pekné veci, ktoré ti skrášlia postavu. Sprav si pekný mejkap vždy keď ideš z domu. Ak pri pohľade na seba v zrkadle uvidíš odraz pekne upravenej ženy, pomaly sa začneš aj tak vnímať a stúpne ti sebavedomie 🙂
@rutt15 ďakujem, môžem to skúsiť. Moda nie je moja silna stránka
Ja ti úplne rozumiem, prežívala som niečo podobné a vždy potom prišli pocity frustrácie, depresie a točilo sa to stále dookola. Mala som pocit, že to je jeden nekonečný kolotoč.
Potom som začala na sebe pracovať a všetko sa zmenilo, trvalo mi to veľmi dlho a aj počas toho som párkrát spadla zase tam kde som bola, a potom kamoška odporúčila terapeuta s ktorým bola veľmi spokojná, tak som skúsila aj ja. vtedy tam bol ten človek ktorý ma viedol a vedel čo má robiť.. výsledky boli okamžité. Prišli sme na to, že celý problém pramenil v detstve ked som prežila odmietnutie. No samozrejme tam máme všetci iné príbehy a situácie takže u teba to môže byť iný dôvod. Držím palce🙂
@liela123 ďakujem 🙂 dáš typ na terapeuta prosím?
jasne, napíšeš mi správu? pošlem ti kontakt🙂
Ahoj, nejako mi zmizli všetky správy a preto neviem či si písala alebo nie.
Ja Ti poslať správu neviem, no ak máš záujem napíš kľudne napíš ešte raz🙂
@zabka79 ja mam ten isty problem
@grof_monte_christo ja mam ten isty problem! Stale opakujem ten isty vzorec a uz som mala aj depku z toho ze ostanem do konca zivota sama. Ale ja si takto sabotujem fakt fajn muzov. Ale ja skor ked sa namotam zacnem vymyslat ze preco by ma mal mat rad a bla bla a nakoniec to cele pokazim. Inak v ostatnych sferach nemam takyto problem. Som aj sebavedoma, len co sa tyka muzov, je mi koniec.
@liela123 mohla by si aj mne poslat pls? Ha tiez na sebe pracujem uz dlho ale viem ze sa to za vecer nezmeni. Snazim sa robit veci ktore mam rada, co mi dodaju sebavedomie. Ja som si myslela ze som jedina takato. Je mi lepsie ked vidim ze som v tom nie sama.
Ale veď ty si pekne opísala svoj problém tak už to len riešiť u psychológa.
Ahoj! Inak ja mam toto iste az na to ze ja ich nebombardujem ale akonahle mi ukazu lasku a ze ma maju radi ja sa namotam do tej predstavy a neviem to zvladnut. Zacnem o sebe pochybovat, ze nie som dost dobra a vzdy to pokazim. Ja mam 41 a tiez som dlho sama.
@stella520333 som rada ze v tom nie som sama. Aj teraz som spoznala fajn muža a už znovu robím tie isté chyby. Píše menej, odpisovanie mu trvá dlho a ja som už z toho na prášky, uz normálne cítim ze o chvíľu vybuchnem a spravím mu zase scénu 😪
@luccija k psychológovi je tazke sa dostat, aspoň tu u nás. Dal mi termín o 3 mesiace a dovtedy si uplne zase znicim ďalší vztah
Aw drzim ti palce aby to tak nebolo. Verim ze sa to nejako naucis tak ako verim ze aj ja!
Ano aspon nie sme v tom same. Ja by som radsej bola kebyze ho bombardujem spravami ako ze sa uzavriem. Mali by sme spravit komunitu a navzajom si pomoct, podpirit sa. Ved nejako to musi ist napravit!
@stella520333 ja som sa včera neudržala a vybuchla som. Myslím ze som si pochovala ďalší vzťah a zvažujem, ze asi radšej zostanem sama. Vždy sa potom iba dlhé mesiace velmi trápim a nestojí mi za to prežívať to stále dookola.
Velmi dobre rozumiem o com pises. Nepochybujem, ze to zvladnes.
Co tak mat dohodu, ze si budete pisat iba jednu spravu denne vecer alebo rano? Odvovodnit to mozes svojou pracovnou vytazenostou.
Toho sa drzat. Je to mega tazke, ale usetris si zbytocne nervy.
Zbytocnym vypisovanim sa iba zvysuje sanca, ze sa zle pochopite.
@jurly ked mňa dosť vytáča ked ho vidím online a moju spravu necha neprečítanu, ubližuje mi to, cítim sa nechcena. Vôbec neviem co s tým robiť ani ako ma sebe začať pracovať
uplne Ti rozumiem, co takto odstranit si appky a komunikovat cez tu 1 sms denne?
@jurly to neviem ci dokazem
odstranit iba jeho konverzaciu? ona sa Ti znova objavi, ked Ti napise.
@jurly mňa skôr trápi prečo sa cítim taka neistá ze žiarlim a hneď si v hlave vytvaram scenáre ze píše iným zenam
odstran spustac, aby si sa nad tym vedela zamysliet bez vyrusovania
@jurly neviem co je moj spúšťač, asi mam nízke sebavedomie
@autor mňa by zaujímalo, kde sa zoznamujes s tými mužmi, keď je model ich správania vždy rovnaký....v podstate strácajú postupne všetci zaujem? Toto zväčša robia bud zadaní muži alebo len takí, čo hľadajú úlet, krátkodobý románik. Lebo ak sa správaš normálne, nevidím dovod prečo by všetci tí slobodní muži strácali záujem a zrazu nemali cas ani odpísať..Čiže problém asi nebude len v tom, že sa začneš prehnane vnucovať.
tu najdes cast odpovede na Tvoju otazku-
preco ides "zadusit" partnera laskou.

.