icon

Ako si vychovať partnera, ktorý neobsedí doma?

7. jan 2024

mam partnera ktory doma neobsedi. Stale chce chodit na vylety, turistiku a atd. Problem je,ze ja potom nemam kedy upratovat a postarat sa o domacnost lenze on to nedokaze pochopit. Doma mame bordel. Potrebujem oprat,umyt kupelku a chodbu ale neni kedy.Ked prideme vecer musim si nachystat veci do prace a ked skoncim som rada,ze idem do postele. Neviete mi poradit ako na neho aby to konecne pochopil???

thoughtfulweirdo
7. jan 2024

Inak, čo sa týka upratovania, ja žiadne upratovacie hodinky nemám. Upratujeme priebežne popri inom fungovaní. Vidím prach, venujem v tej chvíli 5 minút utretiu v celom byte. Niečo sa vysype, tak keď už vysávam, pridám 10 minút a prebehnem celý byt. Z času na čas po kakani ešte za 5 minút umyjem záchod, po sprchovaní za 15 celú vaňu, popri umývaní riadov 10 minút na kuchynskú linku. Takto pár minút tu, pár tam sa ľahko nájde a ani to človek v tom dni necíti, oproti tomu, keď sa snaží nájsť 2 hodiny na nárazové upratovanie. Ale teda autorkin problém nie je upratovanie domácnosti, ale peciváľa 😄

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gabika0825
7. jan 2024

Čo by za toto dali iné zeny. Ešte aj na toto sa sťažovať 🙈 tak uprac po práci, keď prídeš domov, alebo keď prídeš z výletu. Či každý deň niekde chodíte a nechodite do prace? A podľa mna problém by ani nebol keby si si s nim sadla a dohodla sa že jeden deň v týždni si chceš upratať tak nech si urobi program sám, alebo nech ide s kamarátom. Nerozumiem čo je na tomto zle 🙈 keby zas sedel doma a nikde by nechcel ísť tak aj to by si sem písala že nikam nechodite

viky173
7. jan 2024

Prepac, ale ten Tvoj je riadny trkvas a Ty tiez, ze mu to tolerujes. To ho tak mamicka vychovala? Ritku mu este netreba vytierat?
Vsak si dupni, aby daco porobil doma aj on, nie len byt tam jak na hoteli.

autor
7. jan 2024

ja upratujem iba sobotu pretoze mam narocnu pracu apracovna doba mi konci o 22:00 a rano vstavam o 5. Cez tyzden sa mi uprtovat neda

zuzkablazejka
7. jan 2024

Zamkni kúpeľňu, veď je iba tvoja 🤷‍♀️

babulkomale
7. jan 2024

@nikyball a prach sada a sada a prasi sa brutalne aj u osamelej dochodkyne, kde jej to neviria decka 😃
Nikto bordelu neunikne 😃

minenkak
7. jan 2024

Veď ak pracuješ celý deň tak asi dobre zarobiš, vyhoď chlapa najmi upratovačku

nevenka
7. jan 2024

A to este tam pravdepodobne nie su deti. O tie sa kedy budete starat? A ako tak teraz citam ostatne, tak moj priatel by teda ani nebol...🤔

nevenka
7. jan 2024

@ankare jemu sa bude hnusit aj vlastne dieta prebalit, grcky utierat...

danieli
7. jan 2024

Toto len vratit a pytat peniaze naspat

lasona
7. jan 2024

Prosím len si s ním nerob deti.

mamutka
7. jan 2024

Tak on používa wc aj kúpeľnu, ale hnusí sa mu to upratať? Nebude upratovať byt, lebo nie je jeho? Treba ho kopnnúť do riti, je to chudák, neexistuje robiť slúžku takému blbovi, ešte s ním aj spávať. To na čo sú ženám taki frajeri? Hlavne si nerobiť dieťa s takým blbeckom

soldi
7. jan 2024

Autorka, a to co mas za pracu ze vstavas o 5 rano a vracias sa o 10hodine v noci? To 17 hodin denne travis pracou?

luccija
7. jan 2024

Potom kedy je to stále, keď cez týždeň pracuješ a v sobotu upratujes?

buberova
10. jan 2024

To je pako....

ibatanecnica
10. jan 2024

@katka700 ale udržovať poriadok nezaberie toľko času, aby nemohli ísť na výlet. najem sa, spracem stôl, omrvinky, riady a idem na výlet, Pri dvoch osobách koľko toho už len môže mať. Ja som každý týždeň ani neprala čo som nemala toľko prádla. A ďalšia vec, niektoré ženy majú doma toľko lapačov prachu a kravín, že ďakujem pekne, všetko to oprašovať. To fakt by som bola radšej niekde vonku ako to presúvala a utierala prach.

kiwi3
10. jan 2024

@luccija tiez ma to napadlo, ze to nejak nevychadza, ze stale... raz za tyzden niekam ist mi pride uplne normalne.

ibatanecnica
10. jan 2024

@kiwi3 to nejako nesedí ani mne. a byt je jej a pritom sú v podnájme. Tak ako potom?

0silvia0
10. jan 2024

to máš dve práce? veď nie si doma celý deň, bordel ti musí robiť len chlap, tak nech si ho po sebe upratuje.
A to človek zvláda, toľko robiť? To si neviem ani predstaviť.

banderaska29
10. jan 2024

tu je tá vaša turistika ked musís upratovat ten najmenší problém. ty máš doma nesamostatné nemehlo. tak si s ním nezabudni založiť rodinu a potom písať, že sa nestará o deti, lebo chudáčik on ich vlastne neporodil tak nemusí. no hnala by ho z domu a zamkla za ním na tri zamky.

vierkainka
10. jan 2024

On odmieta upratovať lebo byt nie je jeho????🤦To vážne?Ale veď bývate spolu,teda aj on sa tam zdržiava, používa kúpeľňu,aj zachod atd atd....A ked ide na veľkú,aspon spláchne po sebe,ci aj to robíš ty?A umyvas po ňom aj vaňu?Dievca,vyzeras byt normalna poriadkumilovna baba,rozmyslaj s akym chlapom travis čas, ktorý yz nevrátis.Nie kazdy chlap upratuje,ale povedat ze nebudem lebo byť nie je môj?Prasiak.Tfuj

terka224
10. jan 2024

Tiez súhlasím s názorom, že asi nie ste v tomto kompatibilný. My sme s mužom rovnaky, my doma moc neobsedime, furt musíme niekam chodiť. Chvalabohu za neho. Ja by som s nejakým domasedom byť nemohla. Toto je pre mňa veľmi dôležité, že v tomto sme naozaj rovnakí.

orangiiina
10. jan 2024

Tak popravde moj muž kupelku a zachod nikdy neumyval, hnusí sa mu to a ja ho do toho nenútim, tiež ma problem prebaliť zakakane dieťa. Urobí to, ale ide mu to tazko, zle dieťa umyje a trva mu to 3x dlhšie ako mne 🙄 vám chlapi vážne umývajú zachod? Nechce sa mi veriť! Síce mi niektoré veci nerobí, ale urobí iné, povysava, umyje dlážku, ide na nakup, uvarí, umyje okna, keď naozaj treba. Čert ho ber, že mu zachod a dieťa od hovna ide ťažšie, vôbec z toho nerobím drámu. Hold nemám takého dokonalého chlapa ako väčšina diskutujúcich. Ale autorka ma okrem toho zjavne vacsi problem.

ibatanecnica
10. jan 2024

@orangiiina áno, môj umyje záchod bez problémov, prečo by nemal? Hnusí sa mu záchod? Tak nech ho nepoužíva. Nebude sa mu hnusiť. to je iba na margo toho záchodu.
Môj zase okná neumyje, lebo sa bojí že vypadne, výšky nemusí.

0silvia0
10. jan 2024

@orangiiina vám chlapi vážne umývajú zachod? akože vám? veď to je aj jeho záchod. Co to je môj záchod?

nikyball
10. jan 2024

@orangiiina ano v normalnom svete chlapi robia vsetko ci veris alebo nie.Je mi luto, ze ty mas doma taku ,,princeznicku".

sense
10. jan 2024

@orangiiina tak mne chlap neumyva záchod. Umýva záchod ktorý používa on, rovnako aj vanu aj umývadlá. A občas aj dcerinu kúpeľňu. Aj celý byt. Akurát co nemusí je žehliť. Keďže by sme nemali čo nosiť a po jeho štýle. Žehlenia to aj tak vyzerá ako neozehlene. Ale inak urobí úplne všetko, aj okná poumyva

hederamonstera
10. jan 2024

@orangiiina moj nerobi nic, obcas navari, ked ja uz odmietam varit

luccija
10. jan 2024

@orangiiina umýva ten svoj🙂sedieť sa mu na ňom nehnusi?veď nech si dá rukavice môj aj mokrou servítku celý poumýva.Ale zase nevarí😝radšej by som ten záchod umyla