icon

Ako slušne niekoho poslať do zadku?

28. sep 2023

Už mi to ide hore krkom, jedna osoba si nikdy pri spoločnom stole neodpustí poznámku, že nalej veď si čašníčka, alebo ona to odnesie veď je čašníčka a ja tam behám ako sprostá a obsluhujem ľudí. S tým by nebol problém, ale s tou sprostou poznámkou veď si čašníčka. A? Nedá sa povedať hej Janka prosím ťa naleješ chlapom ? Janka vezmeš taniere? NIE! Stále tá sprostá poznámka. Keby bol niekto za stolom smetiar, tak mu povie aby odpratal smeti zo stola veď je smetiar? Robí to pred cudzími ľuďmi, ako ju slušne poslať do teplých krajín?

Strana
z3
zofizulka
29. sep 2023

Mamu si ma poriešiť syn. Ak mu povieš, že ti to vadí a nepraješ si aby sa tak s tebou rozprávala, čo on spraví? Ak sa ťa nezastane, mala by si vážne uvažovať, či tento vzťah má budúcnosť. Keď si ťa neváži jeho matka ani on, tak to nie je výhľad na pekný život... prídu starosti, deti, ona vám bude kecať do života, zhadzovať ťa aj pred tvojimi deťmi, manžel ti nebude oporou, no dobre si to rozmysli...

karolinakr
29. sep 2023

Druhej neveste hovorí,že je tučná? no to mne 'poser" vy ste tiež dobre trubky,že len držíte..No keď takto synov vychovala,máš dá na čo tešiť..Mňa raz tatko vytočil,hodila som fľašu minerálky do dverí,potom sa spamätal..Tak alebo hod misu s kuraciu polievkou o stenu,hneď sa spamäta..Ale nie srandujem,to si len tak predstavujem..

veronicka88
29. sep 2023

Postavila by som sa iba doma pred priateľom,buchla pod role a povedala že buď si urobí poriadky s matkou alebo tam jednoducho nejdem nech si ide sám...bodka punktum..
Ak to nedokáže nemáš si s ním čo do budúcna povedať...toto chces celý život???

dianka13888
29. sep 2023

Z toho celého ma najviac znepokojuje fakt, že dotyčná osoba pracuje s deťmi...keď sa takto vyjadruje pred relatívne blízkymi osobami čo potom hovorí deťom 🤔 btw mamička evidentne nie je vnútorne vyrovnaná s Vašou profesiou a evidentne ani s nevestou....

danica2711
29. sep 2023

predovšetkým, problém nespočíva v tom, ako jej slušne odpovedať, ale ako sa čo najrýchlejšie vykašľať na jej synáčika, ktorý ti ešte aj povie, že si musíš na takéto idiotské správanie zvyknúť. Ak v tom chceš pokračovať, čaká ťa s nimi fakt radostná budúcnosť

autor
29. sep 2023

@karolinakr mám VŠ, síce manažment ale aj to sa počíta. Vlastne mám lepšie vzdelanie ako ona, ona robila len nejakú nadstavbu, kedysi nebolo treba mať ako učiteľka v MŠ vysokú školu.

autor
29. sep 2023

@karolinakr s druhou nevestou sa stretávajú minimálne, jej muž to od nej nevyžaduje, iba keď prídu za vnúčatami

veronicka88
29. sep 2023

Tu vôbec nejde o VS či zamestnanie. Tu ide o ľudskosť a prístup k ludom a malomestianstvo z jednej strany...

karolinakr
29. sep 2023

Čoooo? no ešte lepšie,tým by som hneď začala,že máš VŠ,dobrú školu, tak čo ju to serie .čašníčku si si vybrala,preto lebo...uveď dôvod a povedz,že ty jej pomáhaš s umývaním riadu..No na to niečo musí povedať..

maryetta
29. sep 2023

Tak toto je cez. Aj ked nemas rada hadky a neviem co. To od teraz si nechas taketo spravanie? Ak nema k tebe uctu ani ona ako zena a matka. Nema uctu nai tvoj priatel…. A vlastne ani ty sama voci sebe ked si ticho.
Jedna vec je ze aj tak to spravis-lebo to robis casto mozno automaticky ze chces pomoct. Ale tie poznamky to ja by som ticho nebola.
Aj praca casnicky je praca. Nie je to nic ponizujuce aby sa niekto na to “odvolaval”.

Strana
z3