Ako ste spoznali koniec vzťahu?
Dievčatá, kedy ste si vo vzťahu uvedomili že už je vlastne koniec?
Po 21 rokoch manželstva 😪 obaja sme už dlho cítili, že sme len spolubývajúci, ale bolí to aj tak.
Mali ste nejaký zlomový okamih,kedy vám došlo že už je vlastne koniec?
Prepáčte za anonym, musím si urobiť nový nich len tento chcem zrušiť kvôli manželovi, lebo je tu jeho sestra
@muchotrafka298 u nas to nieje thajska stetka ale o 8 rokov starsia vydata ochechula co si mysli ze ma 15 tak sa oblieka a sprava.presne ja som paranoidna hysterka co si vsetko vymysla, napriek tomu ze sa sam priznal ze mam spravy, zaznamy hovory, proste furt klame . Najviac ma irituje se sa nedokaze spravat ani teraz ako dospely chlap narovinu povedat pravdu a prestat konecne hrat divadlo
baby aj ja chcem naďabit na vašich manželov, že ked im pošlem hocijaku fotku z internetu, pošlú mi peniaze...to kde takí chlapi sú?
@zuzulkazu presne to mas pravdu. Keby cestne priznali ako sa veci maju a nie z nas robit uplne hlupane. A este u mna bol super for, ze sme boli 13 rokov spolu a pri poslednom stretnuti mi povedal, ze som jeden otrasny neznesitelny clovek 🤦🏻♀️
@muchotrafka298 Neskutočné ako sa niektorí dokážu zachovať k žene, ktorú niekedy milovali. Otrasný je on.
Odchádzal pezdôvodne z domu Sprcha,čisté oblečenie,parfém a a do noci ho nebolo.Niekedy aj do rána A to som myslela že mne sa st stáť nemôže
@muchotrafka298 13 rokov manzelia a detom rozprava o mne to iste, tvari sa ze vsetko je moja chyba, ze ja som ta zla neznesitelna histerka, vsetko otoci, tvrdi dokola ze sa chcem hadat a poklada telefon neodpisuje...mame spolu deti dom a x veci ktore treba doriesit, ale on uz je mentalbe inde a nic z toho ho nezaujima
Pre mna bolo najhorsie to, ze som zistila, ze som bola dlhe roky s clovekom, co bol uplne iny ako som si myslela. Ze z feroveho chlapa sa stal uplny idiot, co nevedel ani cestne priznat, ze so mnou byt nechce. Vztah som ukoncila ja, takze to vsade prezentoval tak, ako som sa na neho chudacika vykaslala. Dokonca mi poslal ultrazvuk, ze pani s nim caka dieta /na fotke bol plod stary asi tak 6 mesiacov, on ju poznal 2/. Jasne ze vobec tehotna nebola 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ len z neho prachy potrebovala vytlct. Hajzel neskutocny a este sa mi vyhrazal, ze nech sa neopovazim povedat jeho rodicom nieco o tej pani…to ma dorazilo, lebo k comu by som to robila? Ale ano, bola som podla neho paranoidna, hystericka, co robi z komara somara a zvelicuje.
@muchotrafka298 😂😂
@muchotrafka298 presne, nedospele chudatka co niesu schopne ani do ksuchtu povedat pravsu a esre sa tvaria ublizene, niesu schopni ani narovinu povedat halo uz s tebou byt nechcem a robia vsetko preto aby zena bola ta zla co sa na nich vysrala
Ps:moj si mysli ze k3d chodi kazde 3 mesiace darovat krv tak sa mu nemoze nic stat a je safe lebo ho testuju, cakam na den kedy si dobese od chuderky nejaky darcek😂
@muchotrafka298 a co sa tyka rodicov moj urobilzasadnu chybyu ze prvy krat odisiel k nim, a kedze sa s nimi odmietal bavit a len tam chcel byvat tak sa pytali mna, a povedala som im postupom casu vsetko, o tom ako minal peniaze co mu dali, chlastal, rok chodil za k*rvou, atd ich dorazilo ze si ju vlacil k nim domov pocas ich nepritomnosti a zapieral jak male decko, este bol urazeny ked mu zobrali kluce od ich bytu a detom rozpraval ze aka je babka zakerna a nechape preco mu zobrali kluce
@zuzulkazu toto je uplne jak cez kopirak, ze ano, on nic, ja som paranoidna, vymyslam si, nemam si vsimat anonymne spravy ani telefonaty, to su nejake omyly, to mi pisu a volaju ludia nahodou (no tak to urcite ked mi este aj jeho fotky posielali 😂😂😂) Ano a ide hlavne o to, aby ta zena, z ktorej si handru spravili a len klamu, bola este za zlu a vlastne vsetko na nu hodia. Typicke....u velkej vacsiny takychto chlapov, co nevedia cestne ani vztah ukoncit.
Obojstranná strata rešpektu, úcty, ponižovanie, predbiehanie sa, extrémne vulgarizmy a zraňujúce slová, to že to striedali dobré dni a bolo ich viac tých dobrých nemusím hovoriť. Naše riešenie problémov vo vzťahu bolo asi také, že som sa nervovo zrútila párkrát do roka a ani len môj plač nebol vypočutý, kde ešte rozprávanie o probléme alebo riešenie…. Vlastne sa naše problémy vyriešili sami prehrmením, zmizli, a vlastne nezmizli…
Vyhrážanie sa roky, že nemôžem odísť, lebo mi zoberie dcéru cez súdy (trvá to od jej narodenia). Predtým som zas mala psa, s ktorým som nemohla odísť… (veľký pes nezobrali by ma do nájmu, demoloval veci)
On nemal záujem upratovať - banalita kravina, ktorá by bola najmenej, lebo zas extrémne sa venoval dcére…
Cítila som sa nemilovaná, nemala som už ani jeden jediný dotyk, trvalo to roky - sex sme mali ešte celkom raz za mesiac, keď bol bolo to fajn - banalita, mne prekážalo skôr že nemám pohladenie…
Prechádzam si tým čerstvo, vzťah ukončený v októbri, od januára sa striedame pri dcére v spoločnom dome, mám strach z budúcnosti, nič iné nepoznám, som extrémne zvyknutá na nezdravý vzťah, neviem, či to so mnou niekto vydrží - to som počúvala roky…
Stavy obáv, výčitky, striedajú pocity, že to zvládnem, výčitky mám tiež, že jemu som určite spôsobila peklo, pretože raz mi napíše, že som špina, inokedy mi napíše: mali sme všetko, neostallo nám nič. Rozchod som iniciovala ja. Nemám finančné problémy, z tohto strach nemám. Aj tak sa cítim na rázcestí. A kedy som prvýkrát povedala slovo rozchod? Keď ma moja dcérka ako 4-ročná začala oslovovať MANKA a MATER.
Moje stavy mi zhoršuje psychika (mám udrživavaviu dávku AD už roky od pôrodu). Prosím o povzbudenie.

@matapo 😪😪😪😪😪