icon

Ako ste spoznali, že je to ten pravý?

28. feb 2025

ahojte, ako ste zistili ze vas priatel/manzel je pre vas ten pravý ? kedy ste to zacali citit ze je to tak?

Strana
z2
andrejka1974
28. feb 2025

Po roku chodenia a po 2 rokoch sme sa vzali bol môj prvý a jediný a sme stále spolu od mojich 16 a sme manželia už 32 rokov

stanulienkat
28. feb 2025

Uz je takychto tem milion. Najdi. Citaj.

zuzanita1609
28. feb 2025

Ten pravý...😏. Ako sa vraví, človek nikdy nevie, nevidí do budúcnosti,ale keď budeme mať 80-90 rokov (klop,klop klop) a budeme stále spolu,potom poviem,že ty si bol môj pravý 😊.

domkakvet
28. feb 2025

@andrejka1974 krasne ☺

mauduska
28. feb 2025

Keď som si ho zobrala a sľúbila som mu, že ho budem milovať do konca života. Ten pravý neexistuje.. len si vyberieme jedného a na iného už “nepozrieme” a nebudeme ďalej preberať 🙂

kiki68
28. feb 2025

Hned som to vedela by som povedala, definitivne po vylete v Thajsku. V dzungli sa vzdy ukaze kto je aky a ked sme spolu zacali potapat tak tiez. To bola uz taka bodka, ze ok toto je on. Pod vodou sa ukaze kazdy clovek v tom pravom svetle. Nech sa hra na cokolvek, pod hladinou sa zapnu tie instinkty a ludia jednaju uplne inak

euka210
28. feb 2025

Ked sme si stale rozumeli, mali spolocne temy, zaujmy, predstavy do buducnosti a stale sme cakali, ze pride nieco co nam povie, ze spolu nemame byt. Sli sme aj na skolu snubencov 12 stretnuti, vela sme sa rozpravali a ani tam sme nenasli nic take, tak ma potom moj poziadal o ruku.

bielasovicka
28. feb 2025

Nijako sa to na začiatku nedá zistiť. Pretože na začiatku je každy pre nás ten "pravý", a to ze predsa len nie je, zistíš po rokoch 🤭

lucia13022023
28. feb 2025

Ja som to napr vôbec nevedela. My sme boli dlho veľmi dobrí kamaráti. Fakt ze najlepší. Bol tu stále pre mňa a ja som tu bola stále pre neho. Podporovali sme sa, boli sme spolu v dobrom aj v zlom. Plakavala som mu ako zaľúbená pätnástka, on mi plakaval keď ho frajerka podviedla.. Až jedného dňa prišiel zlom. Doteraz to nechápem, čo sa vlastne udialo. Pamätam si, že sme boli vonku, na diskotéke, tancovali sme spolu a zrazu mi začal voňať tak inak. Ako domov 🤣 fskt to neviem lepšie opísať. A zrazu som vedela, že to je človek ktorý bude raz otcom môjho dieťaťa. Čiže u nás láska na prvý pohľad neprebehla, u nás to išlo pomaly a vôbec som nevdela hneď, že je to ten pravý.

zmrzlinka8
28. feb 2025

@mauduska ja si myslím, že určite existuje ten pravý, len ho nájsť. a že existuje vhodnejší a menej vhodný. určite to nie je jedno.

denkabemommy
28. feb 2025

Hneď ako som môjho muža prvýkrát videla som si povedala, že to bude otec mojich detí 😅. Nemusela som sa ani snažiť, cítil to rovnako.

oli18
28. feb 2025

Ja ani po 45 rokoch manzelstva neviem, ci je to ten pravy 😄

suge
28. feb 2025

Rozhodla som sa, že je pre mňa ten pravý, jediný a iného už nechcem. A každý deň sa preňho rozhodujem zas a znova.❤️ A nie, nezamilovala som sa doňho na prvý pohľad.😉

zuzanita1609
28. feb 2025

@oli18 veď práve. Keď človek prežije väčšinu svojho života vedľa toho druhého a "prežije to" 🤭 ,potom niekto môže povedať,že bol ten pravý 😊 😁.

stanulienkat
28. feb 2025

@mauduska to je dost smutne vyberanie a konstatovanie. Bude dobry akykolvek, komu som slubila a hotovo?? Aj keby ma zacal po rokoch mlatit a podvadzat?

@kiki68 pod vodou sa clovek ukaze v pravom sbetle a v dzungli zistis aky kazdy je????? WTF???

modrykolibrik
28. feb 2025

Nezamilovala som sa do neho hneď ale získal si ma to aký bol. Je presne taký ako som hľadala a chcela aj keď som myslela,že je to nemožné. A keď som začala cítiť,že chcem s ním dieťa vedela som,že je ten pravý ( nikdy som deti nechcela)

zuzanita1609
28. feb 2025

@oli18 ale po 45tich už môžeš kľudne povedať,že si našla toho pravého 😊❤️. Ty si ho už našla, blahoželám, úprimne 😉.

zmrzlinka8
28. feb 2025

@zuzanita1609 ani 45 rokov spoluzitia nemusí znamenať, že je niekto ten pravý. môže byť aj tak, že človek sa rozhodol ostať, z rôznych dôvodov.

lavender273
28. feb 2025

V sekunde ked som ho zbadala som vedela ze je to ten 'pravy'. Strasne silny instinkt to bol.
Po troch mesiacoch sme sa zasnubili, hned nato svadba (ani jeden z nas sa predtym nechcel zenit / vydavat). Sme spolu 15 rokov. Proste som prvy krat v zivote na 100% vedela. Mala som asi stastie lebo sa z neho fakt mohlo vyklut hocico.

4stanka4
28. feb 2025

U mňa láska na prvý pohľad 😊 keď som ho zbadala tak som si povedala eeej toto bude môj manžel 😀 Mala som 18 😉 16 rokov to spolu ťaháme a ľúbime sa stále ako kone 🙂 Verím, že to je ten pravý a ze dodržíme to čo sme si pri sobáši sľúbili ❤️

doriiis
28. feb 2025

Stali sme na červenej na prechode na Bajkalskej.Isli sme do školy.Hadali sme sa.Presli sme hadajuc sa cez prechod a na chodníku ma chytil a pobozkal tak,že sa mi až hlava zatocila a prestala som vnímať úplne všetko naokolo.V tej chvíli som vedela,že chcem,aby ma tento týpek bozkával už navždy.
Do školy sa nešlo.Otocili sme sa na päte a išli k nemu domov.😄

minenkaa
28. feb 2025

Na základnej škole asi v piatej triede

evcagabi
1. mar 2025

Rozhodla som sa pre to 😅

maury
1. mar 2025

Prvotný pocit, prvých 20 sekúnd čo som ho videla 😄 a inak čo bolo ozaj také vzájomne u oboch, s tým, že definitívne chceme byť spolu postaviť spoločný dom, založiť rodinu tak po 4 rokoch. To sme rok aj niečo spolu aktívne bývali. Dovtedy to bolo stretávanie cez víkendy, počas dovolenky, ako bol čas.

dadis
1. mar 2025

@doriiis To je scena ako z Divokeho anjela 😃

oli18
1. mar 2025

@zuzanita1609 nikdy to nemas iste. 😆 Laska kvitne v kazdom veku plati. 😆

doriiis
1. mar 2025

@dadis ....hej.🤷🏻‍♀️

kiki68
1. mar 2025

@stanulienkat je to tak, tam ludia prestanu hrat formu. Vzdy nastanu pod vodou situacie, ked sa ukaze ako ten clovek jedna. Ci je total sebec, ci je ohladuplny, neuteka od Teba kdesi 6 metrov a pod. Ja uz som zazila vela ludi, co sa teda ukazali v roznom svetle. Nebudem si brat takeho, co po 10 metroch nevie, ze jeho zena visi kdesi hore pre problem s usami. A on sa ani nepozrie, kde je. Alebo takeho,co ked instruktor povie „ tam nejdeme, je tam stret prudov „, tak tam pekne povali, lebo dobrodruzstvo musi byt. Mozno mam tvrde sito v tomto smere, ale mam skoro 10 rokov stastny vztah, kde nie su vazne problemy.

stanulienkat
1. mar 2025

@kiki68 na tieto zistenia nemusis byt s nikym pod vodou.

kiki68
1. mar 2025

@stanulienkat Ehm, tam mam uplnu istotu 😂 A potom co by ten chlap so mnou robil, ked nepotapa? To by som nebola nadsena, nechavat ho niekde v hoteli, pripadne opalovat sa na lodi😀

Strana
z2