Ako taktne upozorniť kolegyňu na zápach z intímnych partií?
Ahojte ženy je to chúlostivá záležitosť ale ako jej to povedať? Dnes nad tým rozmýšľam celý deň. Začalo teplo a je to hrôza. Naznačiť sme sa to už pokúšali všetci. Dokonca jedna kolegyňa jej povedala že ten smrad ide od nej. Jej odpoveď bola že čooo prestaň nejde. Raz som jej to povedala aj ja že čudne páchne ale ona to pochopila že smrdí potom. Ako jej povedať že jej smrad sa valí spomedzi jej nôh? Úprimne nerozumiem ako to môže necítiť lebo je to naozaj neznesiteľné už nás niekedy aj napne keď to človeku zabije do nosa a hlavne smrdí po nej celá miestnosť, výťah, všetko. Myslím že ma nejake neriešené gynekologické problémy lebo ten smrad nie je normálny. Ale trvá to už dlho.
Koľko má rokov? Nemôže mať inkontinenciu?
Koľko má rokov? Nemôže mať inkontinenciu?
@betulinka1 nie nie je to moč. Už som presne cítila tento zápach z úniku moču a to cítiť inak.
@dzulli1980 nie nie je to únik moču. Jej takto naozaj zapácha vagína. Je to mladá baba má 21.
och bože dobrý, tak si ju proste zavolaj a normálne úprimne na rovinu jej povedz že pre jej dobro by to mala riešiť. ako staršia s mladšou…
@anonym_autor Tiež si myslím, že to bude páchnúť moč. Ona to podľa aj cíti len to nerieši. Môže mať aj neliečenú cukrovku,či zápal.,alebo iné zdravotné problémy
No už jej to treba len povedať medzi štyrmi očami ,nestrápniť ju pred druhými. Staršia pani?
Ja som to veľa krát cítila u starých ľudí.
@betulinka1 nie nie je to moč. Už som presne cítila tento zápach z úniku moču a to cítiť inak.
@dzulli1980 nie nie je to únik moču. Jej takto naozaj zapácha vagína. Je to mladá baba má 21.
@anonym_autor Taká mladá? Tak môže to byť nejaký zápal, neliečená mykóza,výtok môže tak zapáchať.
och bože dobrý, tak si ju proste zavolaj a normálne úprimne na rovinu jej povedz že pre jej dobro by to mala riešiť. ako staršia s mladšou…
@biba_18 no ja nie som o moc staršia tiež. A máš pravdu hovorim si to aj ja. Ale asi to nedokážem urobiť. Ja keď si predstavím že prídem za ňou a poviem jej že smrdí ti vagína a asi máš zdravotný problém tak mám guču v hrdle už teraz. Rozmýšľam že jej to napíšem na nejaký papier a dám jej to ku veciam nech si to doma nájde. Možno o tom aj vie a beriesi to. Lebo toľkokrát jej to bolo naznačené že až. A ako vravím neverím že to sama môže necítiť. To je taký smrad že odchod. A má aj priateľa tak ja neviem či jej to nepovie či čo
@anonym_autor Taká mladá? Tak môže to byť nejaký zápal, neliečená mykóza,výtok môže tak zapáchať.
@cukroska áno nie je to moč. Ma určite nejaký gynekologicky problém neliečený. Ten zápach sa nedá ani opísať
Veď jej to povedzte na rovinu opýtaj sa jej či jej netreba dako pomôcť. Ja viem že je to blbe ale takéto naznačovačky a písanie na papieriky mi príde úroveň základná škola
Nepíš papieriky, to bude rozmýšľať kto to napísal a to je trápne. Normálne jej povedz, "počuj Erika, je ťa cítiť a myslím, že to ide z intímnych partií, je ťa cítiť tak, že nás napína na zvracanie. Prosím ťa rieš to, myslím to dobre"
Podľa mňa môže byť proste zospodu veľmi spotená, ešte ak nosí vkuse legíny a obtiahnuté rifle, ešte horšie.
A treba jej to povedať nasurovo, ak to doteraz úplne zmietla zo stola.
Pokus sa s ňu porozprávať že mala si aj ty také podobne skús sa porozprávať s ňou poprípade jej lovec že máš doktora a keď tak pomôže jej
No je to chulostive, my sme mali teraz novú kolegyňu co zakaždým nechala špinavý záchod, resp dosku od moču. Bolo to veľmi nepríjemné a mala aj iné nehygienicke prejavy. Až sa jedna kolegyňa nastvala a zakričala na celú chodbu že sme tam všetko ženy že sa treba po sebe pozrieť keď odchádzam z WC. Ale ona sa naďalej tvárila že sa jej to netýka. Našťastie už to nieje naša kolegyňa.
este aj po sexe spermie riadne smrdia ak sa potom neosprchuje
ak teda ma antiku a nepouziva kondom
Tento problém nastal len teraz s príchodom leta alebo ju cítiť aj v zimnom období?
Ist za nadriadenym, nech to vyriesi, ten je za to plateny, nie ty.
Toto vyzerá ako troll.
Toto vyzerá ako troll.
@drahomirrra vies co, nemusi byt, zazila som to na vlastnej kozi - kolegyna s nadvahou, smrad nohaciny, ritaciny, p.caciny taky, ze sme sa dovracat isli. Z tej prace som odisla.
Tento problém nastal len teraz s príchodom leta alebo ju cítiť aj v zimnom období?
@grof_monte_christo cítiť ju aj v zime ale teraz je to horšie ako je teplo
Ist za nadriadenym, nech to vyriesi, ten je za to plateny, nie ty.
@mandzula no on chlap nechce mať s tým nič spoločné že je mu to trápne. Dnes nie je kolegyňa v práci ale zajtra ju po práci zavolám na kávu a poviem jej to
Toto vyzerá ako troll.
@drahomirrra nerozumiem z čoho si to vydedukovala
@mandzula no on chlap nechce mať s tým nič spoločné že je mu to trápne. Dnes nie je kolegyňa v práci ale zajtra ju po práci zavolám na kávu a poviem jej to
@anonym_autor trapne to je aj tebe, no on je tam na to, aby zabezpecoval aj tieto veci. Je to jeho praca. Ale ked si sa uz rozhodla, tak drzim palce, chapem, ze je to zlozite.
@drahomirrra nerozumiem z čoho si to vydedukovala
@anonym_autor Vydedukovala som to z toho, že fakt netuším, ako ty môžeš vedieť, že toto je z jej podvozku. Akože si ju bola pričuchnúť, alebo čo? Prečo by to nemohol byť moč?
Kupte jej nejaky intimny gel napr. s tea tree, nech skusi, tieto prirodne silice potlacaju zapach aj potenie. Aspon uvidi vasu snahu riesit to a mozno to nebude brat ako hejt.
@anonym_autor Vydedukovala som to z toho, že fakt netuším, ako ty môžeš vedieť, že toto je z jej podvozku. Akože si ju bola pričuchnúť, alebo čo? Prečo by to nemohol byť moč?
@drahomirrra mám ti to opisovať do detailu? Fajn. Je to smrad rybaciny a zhniteho mäsa ktorý sa za ňou valí na riadnu diaľku. Potom ju necítiť. Ma vždy deodorant aj vonavku aj ju vidím to používať. Kam si sadne tak to miesto ihneď nasmradne ak je čalúnené. Raz mi sedela v aute, odvtedy ju domov nevozim. A viem že to nie je zápach moču lebo už som zažila ako to zapácha keď ma niekto inkontinenciu a toto je úplne iné. Proste keby to cítiš vedela by si aj ty hneď
@anonym_autor trapne to je aj tebe, no on je tam na to, aby zabezpecoval aj tieto veci. Je to jeho praca. Ale ked si sa uz rozhodla, tak drzim palce, chapem, ze je to zlozite.
@mandzula no snáď sa to už vyrieši lebo naozaj sa pri tom nedá pracovať keď človek neustále zatajuje dych
https://lactofeel.sk/intimny-zapach/ urcite ma nejaky zdravotny problem, asi nebola u gynekologa a urcite sa neliecila, sa cudujem tomu chlapovi, ak s nou ma sex
@drahomirrra tak zapach rybaciny nie je z mocu, ale z vaginy, napr.
moze mat aj nejake intolerancie a ine chronicke zdravotne problemy a vtedy sa ten zapach moze este zhorsit.
@drahomirrra tak zapach rybaciny nie je z mocu, ale z vaginy, napr.
moze mat aj nejake intolerancie a ine chronicke zdravotne problemy a vtedy sa ten zapach moze este zhorsit.
@zuzana76 Tak okej, ale veď je to mladá žena, hádam sa umýva?
Super radšej to budeš do detailov riešiť v anonymnej diskusii...
Kks, nieto dňa, aby tu nepribudli x úbohých tém

@anonym_autor predpokladam, ze jej uniká moc. Riesila som to s babkou. Stale mi smrdela, ja som velmi citliva na pach. Ale ona vazne prala, kazdy den sprcha. Ked som sa jej spytala, ci neciti odpoved bola, ze nie. Tak som jej kupila vlozky na to v lekarni. Ze nech vyskusa, ci nema moc na nich, ked si da tu vložku. A asi po tyzdni, isla k dcere a ta mi vola, ze po babke vsade smrdi. Tak som jej poradila, ze nech jej kupi vlozky. Nakoniec teda babka uznala, ze to bude asi moc. Ale teda pol roka sme s nou bojovali, lebo ona necitila, ze by bola pocikana. To uniká len po kvapockach. Tak skuste sa bavit na tuto temu pred nou. Ze mnoho zien ma problem s inkontinenciou a smrdia, pricom su na to uz vlozky aj nohavicky. V lete je to najhorsie, lebo zeny nosia len sukne.