Ako taktne upozorniť kolegyňu na zápach z intímnych partií?
Ahojte ženy je to chúlostivá záležitosť ale ako jej to povedať? Dnes nad tým rozmýšľam celý deň. Začalo teplo a je to hrôza. Naznačiť sme sa to už pokúšali všetci. Dokonca jedna kolegyňa jej povedala že ten smrad ide od nej. Jej odpoveď bola že čooo prestaň nejde. Raz som jej to povedala aj ja že čudne páchne ale ona to pochopila že smrdí potom. Ako jej povedať že jej smrad sa valí spomedzi jej nôh? Úprimne nerozumiem ako to môže necítiť lebo je to naozaj neznesiteľné už nás niekedy aj napne keď to človeku zabije do nosa a hlavne smrdí po nej celá miestnosť, výťah, všetko. Myslím že ma nejake neriešené gynekologické problémy lebo ten smrad nie je normálny. Ale trvá to už dlho.
Super radšej to budeš do detailov riešiť v anonymnej diskusii...
Kks, nieto dňa, aby tu nepribudli x úbohých tém
@drahomirrra aj tak moze smrdiet, nemusi byt zdrava
@nyusika uz to riesili a su vsetci zufali asi
inak sef by to riesit mal podla mna, mne pride divne, ze ona neciti samu seba.
Och, nepríjemná situácia ale áno, bude určite dobré porozprávať sa s ňou medzi štyrmi očami.
Pred pár rokmi som bola v podobnej, fakt nepríjemnej situácii. Ešte počas školy som praxovala v jednom hoteli a jedna moja kolegyňa z inej školy veľmi zapáchala a mala nonstop mastné vlasy. Nadriadená sa z toho vyzula tak, že prišla za mnou a dala mi príkazom, aby som to s nou vyriešila ja. Bola som mladá, sprostá a nevedela som nadradenej povedať nie (myslím to tak, že to mala riešiť ona a nie hodiť na mňa). Tej kolegyni som kúpila šampón, sprcháč a dezodorant a raz po práci som ju zavolala na kávu a tam sme to poriešili. Bol to ten najnepríjemnejší rozhovor v mojom živote, no naozaj si vstúpila do svedomia a zmenila všetko, čo bolo treba zmeniť. Skus to zaobaliť tak, že nie, že to vadí vám ale máš o ňu strach, žeby to mala riešiť kvôli zdraviu.
@nyusika Tiež si myslím. Akoby bol problém teda pristúpiť ku kolegyni a normálne jej potichu povedať, aby riešila tento problém, prípadne jej odporučiť kozmetiku, event. lekárske vyšetrenie. Fakt to treba rozoberať na fóre.
@drahomirrra no predstav si pre mňa to je problém. Takéto veci mi pripadajú veľmi chúlostivé. Predstavujem si keby mne niekto niečo také povedal. Prepadla by som sa hanbou pod zem a asi by som už ani do práce neprišla. Každý to vníma inak.
Och, nepríjemná situácia ale áno, bude určite dobré porozprávať sa s ňou medzi štyrmi očami.
Pred pár rokmi som bola v podobnej, fakt nepríjemnej situácii. Ešte počas školy som praxovala v jednom hoteli a jedna moja kolegyňa z inej školy veľmi zapáchala a mala nonstop mastné vlasy. Nadriadená sa z toho vyzula tak, že prišla za mnou a dala mi príkazom, aby som to s nou vyriešila ja. Bola som mladá, sprostá a nevedela som nadradenej povedať nie (myslím to tak, že to mala riešiť ona a nie hodiť na mňa). Tej kolegyni som kúpila šampón, sprcháč a dezodorant a raz po práci som ju zavolala na kávu a tam sme to poriešili. Bol to ten najnepríjemnejší rozhovor v mojom živote, no naozaj si vstúpila do svedomia a zmenila všetko, čo bolo treba zmeniť. Skus to zaobaliť tak, že nie, že to vadí vám ale máš o ňu strach, žeby to mala riešiť kvôli zdraviu.
@mima172 áno tak nejako to mám v pláne. Nechcem aby sa cítila ponížená aj keď tomu sa asi nedá vyhnúť
@nyusika Tiež si myslím. Akoby bol problém teda pristúpiť ku kolegyni a normálne jej potichu povedať, aby riešila tento problém, prípadne jej odporučiť kozmetiku, event. lekárske vyšetrenie. Fakt to treba rozoberať na fóre.
@drahomirrra a teraz uprimne, vy by ste to riesili uplne v pohodicke? U nas sme mali tiez smradocha, bol to chlap, vsetci sme ho citili (smrdel potom, takym stiplavym) a vsetci cakali na druheho, nech mu to niekto povie.. Mne by to tiez robilo sakra problem na to niekoho upozornit, lebo viem ako by som sa sama citila v takej situacii..
@drahomirrra a teraz uprimne, vy by ste to riesili uplne v pohodicke? U nas sme mali tiez smradocha, bol to chlap, vsetci sme ho citili (smrdel potom, takym stiplavym) a vsetci cakali na druheho, nech mu to niekto povie.. Mne by to tiez robilo sakra problem na to niekoho upozornit, lebo viem ako by som sa sama citila v takej situacii..
@karolinakr_ba je to ohromne nepríjemné riešiť, ale aby ma teraz v lete napínalo..to radšej hanbiť sa budem chvíľu.
No ako si napísala sadnúť na kávu a povedať a však keď je takýto zápach v praci vieš že tento zápach bude aj na káve a budeš v jej blízkosti a bude to cítiť teda viac ? Čašníčka si bude myslieť kade čo takto by som to ja neriešila. Ak jej to chceš povedať tak mimo ludi a verejnosť a ak nevieš ako asi by som začala s tym že prvom rade sa chceš ospravedlniť ak určite veci vyznejú blbo ale že príšerne smrdí zo spodu. Či bola s tym už u gynekológa že takto pachnúť už je dosť že všetke to cítite. Ďalšia možnosť kúpiť niečo na mykozu napr aby nebolo že ona niečo berie ale keď chlap nieje liečený tak to tym pádom dostáva často a keď je teplo možno to viac fakt cítiť. Ale myslím čim skôr povedať a naporiadok z očí do oči aby to pochopila že smrdí ako pokazená ryba a hnijuce mäso
@karolinakr_ba kúpili sme antiperspirant, sprchový gél, bavlnené tričká a položili mubto ja pracovný stôl.
Tejto žene by som kúpila intímny gél a Canesten
Normálny by som jej to povedala.... Zuzka, je mi to trápne ale strašne ťa cítiť z intímnych partií. Nechcem aby si sa cítila zle, snažili sme sa ti to naznačiť. Keďže ťa považujem za kamarátku rozhodla som sa ti to povedať ja aby si sa kvôli tomu nedostala do trápnej situácie.
Je to trápne, nepríjemné ale určite jej to treba povedať.
@karolinakr_ba kúpili sme antiperspirant, sprchový gél, bavlnené tričká a položili mubto ja pracovný stôl.
Tejto žene by som kúpila intímny gél a Canesten
@nyusika a reakcia bola aka?
@karolinakr_ba pochopil
@nyusika no hej, to mi doslo, ale toto musi byt strasne ponizujuce pre niekoho..
@anonym_08d360 no asi ako komu, nie každý je prepotený
@anonym_autor sto ľudí sto názorov. Ja by som to vôbec neriešila, je to jej život jej zdravie. Ani mne by sa nepáčilo keby niekto riešil nejaký môj intímny problém. Starajte sa o seba
@anonym_autor sto ľudí sto názorov. Ja by som to vôbec neriešila, je to jej život jej zdravie. Ani mne by sa nepáčilo keby niekto riešil nejaký môj intímny problém. Starajte sa o seba
@anonym_08d360 obťažuje tým smradom okolie
@nyusika no hej, to mi doslo, ale toto musi byt strasne ponizujuce pre niekoho..
@karolinakr_ba a ty by si to ako riešila ?
Rozhovor je menej ponižujúci ?
Si schopna to riesit ty sama ked ti napisem ako jej to povedat?Inak nadriadeny je dobry debil,toto ma riesit on.
My sme mali tiez aromaticky problem v robote a vyriesila som to tak, ze som kupila pekny uterak, kvalitny duschbad, mydlo, deodorant, dala som to do darcekovej tasky a povedala som, ze to je od celeho kolektivu, je leto, vsetkym je to neprijemne a snad ten darcek pomoze vyriesit problem…kolegyni by som kupila aspon intim gel a nechala by som jej ho na stole pekne zabaleny s maslickou
Ty si chlap? Odkial mas taketo info z prvej ruky o smrade zo semena?
Ty si chlap? Odkial mas taketo info z prvej ruky o smrade zo semena?
@anonym_9e2bfd aj ja mám tú skúsenosť, že semeno strašne páchlo, keď vytekalo, nejako to zreagovalo s ph u mňa, takže muž do mňa neejakuluje, vadilo mi to. A nemala som inak tento zapáchajúci problém.
@anonym_9e2bfd aj ja mám tú skúsenosť, že semeno strašne páchlo, keď vytekalo, nejako to zreagovalo s ph u mňa, takže muž do mňa neejakuluje, vadilo mi to. A nemala som inak tento zapáchajúci problém.
@anonym_b659cd aha, tak toto ja nepoznam, ale znie to dost nechutne
@anonym_b659cd aha, tak toto ja nepoznam, ale znie to dost nechutne
@anonym_9e2bfd je to hnus už len čítať
tato tema sa tu pravidelne opakuje :DDD to bude zase niekto kto nema v noci co robit.

Super radšej to budeš do detailov riešiť v anonymnej diskusii...
Kks, nieto dňa, aby tu nepribudli x úbohých tém