Ako taktne upozorniť kolegyňu na zápach z intímnych partií?
Ahojte ženy je to chúlostivá záležitosť ale ako jej to povedať? Dnes nad tým rozmýšľam celý deň. Začalo teplo a je to hrôza. Naznačiť sme sa to už pokúšali všetci. Dokonca jedna kolegyňa jej povedala že ten smrad ide od nej. Jej odpoveď bola že čooo prestaň nejde. Raz som jej to povedala aj ja že čudne páchne ale ona to pochopila že smrdí potom. Ako jej povedať že jej smrad sa valí spomedzi jej nôh? Úprimne nerozumiem ako to môže necítiť lebo je to naozaj neznesiteľné už nás niekedy aj napne keď to človeku zabije do nosa a hlavne smrdí po nej celá miestnosť, výťah, všetko. Myslím že ma nejake neriešené gynekologické problémy lebo ten smrad nie je normálny. Ale trvá to už dlho.
@drahomirrra mám ti to opisovať do detailu? Fajn. Je to smrad rybaciny a zhniteho mäsa ktorý sa za ňou valí na riadnu diaľku. Potom ju necítiť. Ma vždy deodorant aj vonavku aj ju vidím to používať. Kam si sadne tak to miesto ihneď nasmradne ak je čalúnené. Raz mi sedela v aute, odvtedy ju domov nevozim. A viem že to nie je zápach moču lebo už som zažila ako to zapácha keď ma niekto inkontinenciu a toto je úplne iné. Proste keby to cítiš vedela by si aj ty hneď
@anonym_autor Podla opisu to vyzera ako bakterialna vaginoza, nie moc. Je to gyn. ochorenie, nie pohlavne prenosne, ked sa premnozia bakterie, ktore normalne existuju v intimnej oblasti a manu tam svoju ulohu. Lieci sa tazko a zdlhavo, raz som to mala, ale riesila som to okamzite e nebolo ma citit na dialku, ako u vasej kolegyne. Na to ale treba normalne lieky na predpis, nestaci intim gel z DMky, lebo ten zapach nie je z toho, ze by tam bola spinava. Ver mi, ze o svojom probleme vie, ale hanbi sa s tym ist k lekarovi. Tuto diagnozu tu nikto nespomenul lebo je nepochopitelne tabuizovana a mnoho zien nevie, ze sa da liecit cipkami a zmenou zivotneho stylu. Ja som brala cipky, zbavila sa nadvahy a prestala fajcit, odvtedy sa mi to nevratilo.
@anonym_autor Podla opisu to vyzera ako bakterialna vaginoza, nie moc. Je to gyn. ochorenie, nie pohlavne prenosne, ked sa premnozia bakterie, ktore normalne existuju v intimnej oblasti a manu tam svoju ulohu. Lieci sa tazko a zdlhavo, raz som to mala, ale riesila som to okamzite e nebolo ma citit na dialku, ako u vasej kolegyne. Na to ale treba normalne lieky na predpis, nestaci intim gel z DMky, lebo ten zapach nie je z toho, ze by tam bola spinava. Ver mi, ze o svojom probleme vie, ale hanbi sa s tym ist k lekarovi. Tuto diagnozu tu nikto nespomenul lebo je nepochopitelne tabuizovana a mnoho zien nevie, ze sa da liecit cipkami a zmenou zivotneho stylu. Ja som brala cipky, zbavila sa nadvahy a prestala fajcit, odvtedy sa mi to nevratilo.
@zorienka28 ja som na prvej strane dala link a tam bola spominana, presne tuto diagnozu som myslela a aj mnohe dievcata.
Budem nechutná, ale moja kolegyňa, keď sa snažili o dieťa smrdela rybacinou spermiami ako to z nej vytekalo.Pouzivala slipove vložky, ale aj tak, keď sme boli spolu na 12 tke tak smrdela.Ziadna spindira pekne oblečená, drahé voňavky, ale smrdela.Neviem či to sama necítila bolo to strašné.Vcera som bola u kaderníčky a išla po jednej kocke čo bola na nechtoch na WC dievčatá to bol smrad také mokré spotené nohavičky feromonove pizmo z intímnych miest nie rybacina a to včera nebolo veľmi teplo.
Hlavne, keď používajú umelinove nohavičky.Sorry, ale keď som prišla domov som si pričuchla k nohavickam či aj ja náhodou tak nepachnem.
Napísať to kolegyni na papier, alebo povedať.Len snáď to nie je jej prirodzená vôňa, lebo niektoré ženy vždy tak zvláštne voňajú.Ja cítim pred ovulaciou, že vonim inak aj pod pazuchami aj posva
@mirokub som rada, že chlap to prizná.My, keď sme sa snažili o deti som stále nosila na prezlečenie nohavičky, slipove vložky a mokré servítky a viac krát denne som sa utierala v práci.Bol to veľmi intenzívny zápach
@anonym_autor my sme tiež mali v kolektíve takýto problém, ale s kolegom. Smrdela od neho celá kancelária. Šéf kúpil tiež, sprchac, šampón, antiperspirant a dal s ním reč v štýle, že Jano, chápem, že sa ti nechce x- krát za deň sprchovať, však sme chlapi, ale denno denne sa tu stretavas s dámami, ženami, hádam nechceš, aby sa ti vyhýbali, to by bola škoda a dal mu balíček so slovami Toto by malo pomôcť. Chalan už potom nesmrdel. So ženami to je asi ťažšie

@mirokub si normálny? Toto by som v živote s nikým nerozoberala