icon

Ako tráviť viac času s manželkou?

30. máj 2025

len taká úvaha. Čítam ako muži pracujú celý deň, chodia domov okolo 18tej, niektorý vezme dieťa na ihrisko, niektorý pracuje okolo domu, večer gauč, tv, mobil... Kedy vlastne takýto manžel trávi čas so svojou manželkou a ako?

Strana
z2
br4n
30. máj 2025

Den ma 24 hodin, skus to vyrátať kolko ostane na manželku.

sweet20
30. máj 2025

Kazdy vecer sme spolu ... raz za tyzden ideme na "manzelsky den" proste mimo domu.. takto funguje.. napr aj teraz v sobotu ideme na koncert

sweet20
30. máj 2025

My hrame karty, hry, pracujeme na mobiloch, pc.. urcite nebudem este do obrazoviek pozerat aj doma.. teraz su dlhe dni, chodime von

natalka13
30. máj 2025

Spolocna vecera, ziaden mobil "plejko" spolocny pokec vino

denkabemommy
30. máj 2025

Muž robí do 18. Niekedy kratšie, keď je pekné počasie, príde domov skôr. Ale teda keď príde zabaví deti, o pol 8 idú deti do postele a máme čas na seba, chodíme spávať medzi 22-23, celý víkend sme spolu (zvyčajne) a 1x mesačne máme spoločné rande - občas to vyjde len na spoločné raňajky, inokedy na víkendový wellness 🙂. Myslím, že sme (mentálne) spolu viac, než ľudia čo sú spolu počas dňa od 15-16, lebo si ten čas viac užívame.

thereisabear
30. máj 2025

TV a mobil vymeň za manželku.

oceanahory
30. máj 2025

Moj manzel napr. casto chodi domov s prace na obed, takze si davame spolocny obed a dieta nam zaspi o 20:00, takze vecer je len nas 😉.

lucia13022023
30. máj 2025

Od 20:00 do 0:00 sme sami a mame na seba čas. Plus raz do týždňa mame deň off od dieťaťa 🤣

autor
30. máj 2025

Manželka chodi uspať o 20tej, máme 3 deti a ona chodí spat o 21.

ankare
30. máj 2025

Obmedz gauč, TV, mobil a vypln večer manželkou.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
autor
30. máj 2025
@matkamirko
Odpoveď bola zmazaná

@matkamirko uspavam aj ja, ale manželka chodí o 21 spávať, vstáva prvá a prvá odchádza ráno z domu.

sense
30. máj 2025

Spoločná večera a víkendy tráviť spolu ako rodina s občas nájsť niekoho k deťom a ísť spolu len s polovičkou von. Kto chce si ten čas najde

nikaeli
30. máj 2025

A čo navrhuješ? aká je tvoja predstava?
My ti môžeme napísať, ako to máme, no vaša domácnosť je iná - už len v tom, že ona ide spať o deviatej - my v tom čase ešte len ukladáme nášho prváka 🤷🏻‍♀️ ak na to nie je čas cez týždeň, urobte si ho cez víkend. Môžete spolu navariť, poupratovať, ísť na výlet,....

lenicka298
30. máj 2025

Môj chlap odchádza ráno o 6.30 a príde väčšinou okolo 18.00 niekedy aj o 21... cez deň si zavoláme ak sa dá, ak nie, tak si vždy napíšeme aspoň sms na obed. Večer keď príde, tak sme spolu, potom okolo 20.30 ide on uspavat malú, a ja dám zatiaľ sprchu, a tak máme čas na seba aspoň chvíľu. Víkendy trávime spolu ako rodina buď na dvore, alebo ideme na výlet. Snažíme sa raz za čas ísť niekde sami dvaja- aspoň na spoločný nákup do tesca 😄 večera, kino... keď sa chce, všetko sa da zvládnuť.

janickacrazy
30. máj 2025

To vstava ráno o 4, keď chodí tak skoro spať? Akože my vstávame o 4:40 a chodíme spať o 23:00, nemôže zostať hore dlhšie aspoň v piatok, sobotu?

pralinka25
30. máj 2025

tiez by ma zaujimalo kedy vstava.

miriamzba
30. máj 2025

Len pre úplnost, chce travit čas aj ona s Tebou? Lebo zdá sa mi trochu neobvyklé, že už o deviatej zalomi, nie je to únik?

yasina
30. máj 2025

Neviem kto chodi spat o 9
.pride mi to divne... Asi s tebou. Nechce travit cas

autor
30. máj 2025

Cez víkend je to ôk, varím ja, ideme na vylet, na bicykel, pozrieme film, vino. Ale cez týždeň fungujeme takto, vstáva 5:30 ma firmu, riadi ľudí a skoro chodí spat lebo je unavena. Poobede rieši nákupy, deti, vari..ja pracujem fyzicky chodím domov o 18-19 tej.
Vraví, ze nezdielam s nou domácnosť, nevenujem sa jej , nie som zucasneny v rodine.. cez pracovný týždeň.

dobromila
30. máj 2025

Chod domov z roboty skôr, aby si bol najneskôr 17:30 doma

dobromila
30. máj 2025

Deti ukladaj Ty, alebo na striedačku

tiezjedna
30. máj 2025

ako si kto zariadi, tak má😉

br4n
30. máj 2025
@janickacrazy

To vstava ráno o 4, keď chodí tak skoro spať? Akože my vstávame o 4:40 a chodíme spať o 23:00, nemôže zostať hore dlhšie aspoň v piatok, sobotu?

@janickacrazy niekto potrebuje spat viac ako 5 hodin

br4n
30. máj 2025
@yasina

@yasina ja chodim takto spávať celkom pravidelne

aceris
30. máj 2025

Ak nevies prist skor z prace, nemas to ako zmenit. Ostanu len vikendy. My tiez nemame cas na seba. Cez tyzden vstavam tiez 5:30, lebo rano musim varit synovi, ktory ma alergie a hit. Vecer padam mrtva pri uspavani. S tym rozdielom ze uspavame obaja a vacsinou zaspi muz tiez. Potom sa budime okolo 22 - 23 a presuvame sa od deti...obcas si najdeme cas na seba medzi 23 a 2 rano...a o 2 ideme spat, ale to sa neda denne fungovat s takto prerusovanym spankom.

janickacrazy
30. máj 2025

No tak pokiaľ ty nemôžeš zmeniť prácu, tak nech ona nevarí cez týždeň, veď deti majú obed v škole, ty v práci a ona ako podnikateľ si snáď môže dovoliť objednať si obedy pre seba, večere môžu byť studené. Hneď bude mať viac energie. Môj muž tiež chodí neskoro z práce, tiež máme 3 deti a väčšinu času cez týždeň som s nimi ja, no chápem, že inak to nejde. No my máme pre seba čas vždy večer, keďže chodíme spať neskôr, deti o 9, my o 11-12.

romino
31. máj 2025
@lenicka298

Môj chlap odchádza ráno o 6.30 a príde väčšinou okolo 18.00 niekedy aj o 21... cez deň si zavoláme ak sa dá, ak nie, tak si vždy napíšeme aspoň sms na obed. Večer keď príde, tak sme spolu, potom okolo 20.30 ide on uspavat malú, a ja dám zatiaľ sprchu, a tak máme čas na seba aspoň chvíľu. Víkendy trávime spolu ako rodina buď na dvore, alebo ideme na výlet. Snažíme sa raz za čas ísť niekde sami dvaja- aspoň na spoločný nákup do tesca 😄 večera, kino... keď sa chce, všetko sa da zvládnuť.

@lenicka298 tak to je mile a romanticke, spolocny nakup v tescu 🙂

sense
31. máj 2025
@yasina

@yasina ja chodím aj o 20.00 keď vstávam o 2:45 do práce, bežné o 21.00

autor
31. máj 2025
@dobromila

Chod domov z roboty skôr, aby si bol najneskôr 17:30 doma

@dobromila to mi presne hovori