icon

Ako tráviť viac času s manželkou?

30. máj 2025

len taká úvaha. Čítam ako muži pracujú celý deň, chodia domov okolo 18tej, niektorý vezme dieťa na ihrisko, niektorý pracuje okolo domu, večer gauč, tv, mobil... Kedy vlastne takýto manžel trávi čas so svojou manželkou a ako?

Strana
z2
sense
31. máj 2025

A aj ti povedala ako si to predstavuje keď prídeš o 18.00 z práce? Ja neviem buď sú niektoré ženy divné alebo som ja divna, keď nepotrebujem aby chlap ktorý je celý deň v práci sa ešte v ten deň po práci venoval domácnosti. Keď ma voľno alebo je doma skôr to je iné ale to nerobím ani ja teda okrem spoločnej večere a debate aký bol den

autor
31. máj 2025
@janickacrazy

No tak pokiaľ ty nemôžeš zmeniť prácu, tak nech ona nevarí cez týždeň, veď deti majú obed v škole, ty v práci a ona ako podnikateľ si snáď môže dovoliť objednať si obedy pre seba, večere môžu byť studené. Hneď bude mať viac energie. Môj muž tiež chodí neskoro z práce, tiež máme 3 deti a väčšinu času cez týždeň som s nimi ja, no chápem, že inak to nejde. No my máme pre seba čas vždy večer, keďže chodíme spať neskôr, deti o 9, my o 11-12.

@janickacrazy lenže my sme rozmaznani na domácej strave a všetci sa stravujeme doma. Manželka vari dobre, zdravo, mávame denne pecenu zeleninu, parenu zeleninu ešte aj šaláty a k tomu maso, vývar zo sliepky, domace slize..ona sa v tej roznorodosti výživa..skratka máme radi jedlo a vari každý deň čerstvé. Ja zas varím v sobotu a nedeľu.

Ja som chcel vedieť ako to majú ini keď muž pracuje dlho.

marca12
31. máj 2025

Neda ti aspon parkrat v tyzdni prist skor? O 19 je ozaj neskoro,to uz prides na hotove,najes sa a zalahnes na gauc.

dobromila
31. máj 2025

Prečo pracuješ dlho? Je to nevyhnutné? Naozaj? Deťom treba venovať oveľa viac času ako peňazí, takisto manželke. Nestačí s deťmi a manželkou tráviť čas cez víkend. O ktorej odchádzaš z domu ráno? Dochádzaš do práce hodinu či viac?

dobromila
31. máj 2025
@marca12

Neda ti aspon parkrat v tyzdni prist skor? O 19 je ozaj neskoro,to uz prides na hotove,najes sa a zalahnes na gauc.

@marca12 ako moze zalahnut na gauc, ked má 3 deti???? Predpokladám, že ešte malé

autor
31. máj 2025
@marca12

@marca12 hej takto to je, prídem dám sprchu, najem sa a ležím na gauči, deti sú už skolopovinne, 2 z 3 samostatne

autor
31. máj 2025
@dobromila

Prečo pracuješ dlho? Je to nevyhnutné? Naozaj? Deťom treba venovať oveľa viac času ako peňazí, takisto manželke. Nestačí s deťmi a manželkou tráviť čas cez víkend. O ktorej odchádzaš z domu ráno? Dochádzaš do práce hodinu či viac?

@dobromila ráno vozím deti ja a do prace chodím na 8:30, prácu mám na pešo..

Keď prídem skôr z prace, robím okolo domu, alebo v garáži

Strana
z2