icon

Ako ukončiť písanie s chlapcom, ktorý nevyhovuje?

4. jún 2024

Ahojte. Som na zoznamke. Píšem si s chalanom 2-3 dni, dosť sme toho popísali, ale z toho rozhovoru som zistila, že by mi skôr nevyhovoval. On stále píše a ja neviem ako to skončiť. Ako toto riešite vy, len zrušiť sympatiu, neodpovedat alebo mu na rovinu povedať, že nechcem už pokračovať v zoznamovaní?

syslik81
•
4. jún 2024

postupne sa odmlcat ... alebo byt uprimna a povedat na rovinu .. ukonci to tak ako by si chcela aby to niekto ukoncil s teboou ...

thirstymonk
•
4. jún 2024

CI kokos, to už je riadna kultura, keď potrebuješ radu, aby si dala random typkovi z netu kopačky :D

viestta
•
4. jún 2024

Mozes hrat mrtveho chrobaka alebo mu rovno napisat, ze uz nemas zaujem. Podla toho na co sa "citis"

ivanakal
•
4. jún 2024

Tak ale naco mu odpisujes, sak nemam zaujem, neodpisem. Kolko mas rokov? Bud povedz narovinu, alebo teda neodpisuj, lebo to zbytocne zivis.

7miriam77
•
4. jún 2024

Zbytočne zabíjas čas aj sebe aj jemu. Normálne napíš, prepáč, ale už nemám záujem si s tebou písať...myslím, že by to nemalo význam. Veľa šťastia, ahoj

januska12323
•
4. jún 2024

Koľko máš rokov keď na toto potrebuješ radu? Vôbec sa nepoznáte tak to môžeš ukončiť aj hneď.

tanyan
•
4. jún 2024

Napíš priamo, že už nemáš záujem. A odporúčam, aby si sa nenechala vtiahnuť do vysvetľovania prečo. Potom je to zbytočne stresujúce.

niki35
•
4. jún 2024

Viem, že ti to asi príde nepríjemné, ale naozaj mu normálne narovinu povedz, že nemáš záujem si ďalej písať. Nerob také, že mu zrazu prestneš písať a podobne. Ľudia si potom nevedia vysvetliť čo sa stalo. Ja osobne by som bola radšej ak by mi človek narovinu povedal, že už somnou nemá záujem si písať a byť v kontakte. Aspoň by som vedela presne na čom som

svetlonos
•
4. jún 2024

Pokial potrebujes osobného asistenta na takéto debiliny, odhlas sa zo zoznamka a dospej najskôr.
Prosím ta napíš aspom l, ze mas rak max 15 rokov. V tom prípade ti to napíšem pekne priamo úmerne tvojmu veku.
No pokial už máš 18 a viaxmc, tak sa pýtam, či si vôbec samostatné zuvotaschopna...

rusalinka
•
4. jún 2024

"Ahoj, dík za čas, ktorý sme spolu písali, ja už však nemám záujem. Maj sa fajn."
Nemáš za čo.

larisa
•
4. jún 2024

Ďakujem za pekne písanie. Uz ti nebudem
písať. Prajem pekný deň. ....
Viac už neodpisuj.

katarinaba
•
4. jún 2024

Ja: Prepac, ale uz nechcem pokracovat v tejto konverzacii. Prajem vsetko dobre. A zrusila som kontakt. Co je na tom take tazke?

feb13
•
4. jún 2024

Povedat na rovinu. Ak to neakceptuje a bude vtieravy, mozes byt aj drza alebo mu uz neodpises.
Ale prva volba je podla mna vzdy povedat pravdu, slusnym sposobom.

stanulienkat
•
4. jún 2024

Napis, ze si si nasla znamost a uz randis.