icon

Ako v 40 rokoch zistiť, že ste gay?

1. aug 2024

Ako moze niekto zistit az napriklad v 40ke, že je gay? Je to preto lebo to celý život nejako potláča a nechce si to priznať alebo z ničoho nič sa z heterosexuála stane gay?

danyelia
2. aug 2024

@fido69 Ďakujem, ja už mám 4 krásne a zdravé deti, 2 chlapcov a 2 dievčatá. Ak by v budúcnosti milovali osoby rovnakého pohlavia, plne by som to rešpektovala, ale určite by som sa od rozkoše nezabalila do dúhovej vlajky a nezačala chodiť na dúhové Prajdy. Bude to ich súkromná vec a určite svoj život prežijú plnohodnotne aj bez svadby...

danyelia
2. aug 2024

@stanulienkat Lebo má mužský chromozóm napríklad? A Ty si jej kundu videla, že si si tak istá, lebo ja nie 😃

danyelia
2. aug 2024

@veltraud Že je hemafrodit som nepovedala ja, ale lekár, keď neveríš, si vygúgli 🙄 To bola len čisto teoretická úvaha. Moja dcéra sa bojovému športu venuje - predstav si, že by sa mu venovala aj Tvoja dcéra. Pustila by si ju do ringu na OH zápasiť s biologickým chlapom? Ktorý má niekoľkonásobne väčšiu silu, rýchlosť, bojovnosť...Pustila alebo nie?

stanulienkat
2. aug 2024

@danyelia predpokladam, ze ty si ani nevidela, ci Zem je gulata.😂😂 Pani zrejme rači byt z plochozemskeho spektra. Vasa sorta by si mala ujasnit, ci odchylky v pohlavi su prirodzene v prirode, alebo su to umelo vyvolane temy na rozduchavanie vašni. Lebo ste zmateni.😂 Tato ma od prirody kundu, vasa fajta sa tvari, ze taketo hormonalne zmeny su proti prirode a ludia si to vymysleli. Tak teraz co?? Na ktoru stranu sa date? Priroda vs. priroda?😁😉

danyelia
2. aug 2024

@stanulienkat Ty kokos, veď ja proti nej ako človeku nič nemám, možno je super osoba, ale Tebe sa zdá naozaj v pohode, aby silou svojho úderu zabila biologickú ženu v ringu? 22 rokov sa pohybujem v kickboxe, tak sa tu prosím Ťa primitívne nevysmievaj (aj) zo športovkýň. Bavíme sa o športe, v ktorom sa zjavne vôbec nevyznáš. A aká moja sorta, spektrum, fajta? Hlavne, že tá Tvoja ,,sorta,, sa správa slušne...🤦🏼‍♀️

veltraud
2. aug 2024

@danyelia neviem ti odpovedat, nemam(e) deti (hej, hej, nie sme plnohodnotna biologicka rodina, ako si pisala vyssie)...neviem, co by som robila v sitauciach, s ktorymi nemam skusenost (neviem, co by som robila na mieste tejto boxerky, neviem, co by som robila, keby som malal milion...).
ja som sa pytala na tvoj nazor. ozaj ma zaujimaju nazory ludi. aj pohnutky, ktore ich k nim vedu. ale tak dala si ho (muz s vaginou a hermafrodit), comu uplne nerozumiem, najma vo vztahu k tvojim nazorom, ale beriem ho 🙂

danyelia
2. aug 2024

@veltraud Ja som ale nepísala, že ,,rodina bez detí nie je plnohodnotná biologická rodina,,. Padla tu otázka, o čo ,,viac,, je láska muža a ženy v porovnaní s láskou rovnakých pohlaví. Z môjho pohľadu je to láska povedzme iná, pretože z nej dokáže vzniknúť nový život-človek- dieťa. To vôbec nie je myslené v zlom, je to realita. 🤷🏼‍♀️ A žena, ktorá má vonkajšie ženské pohlavné orgány, ale mužskú genetiku, je podľa vyjadrenia lekárov hemafrodit. Jasné, že za to nemôže. Táto genetická vada je niečo, čo ju v športe výrazne zvýhodňuje nad ženami a v športe to fér nie je. To je všetko. Na kávu by som s ňou v pohode šla, možno je to super človek 🙂

nurielka
2. aug 2024

Tvoje slová na homosexualov- ,,Veď nech si má každý svoju lásku, ale nemusím o nej dookola počúvať, čítať a riešiť ju" neviem ako ty(ale viem), ale všade navokol počúvam, čítam a pozorujem mužsku a ženskú HETEROsexualnu tematiku. Stačí už. Ži a nechaj žiť. Šport si vymysleli len ľudia a len ľudia v nej určujú pravidlá tak ako všade inde sú tie pravidlá na zamyslenie a menia sa roky rokúce, čo bolo fajn pred 30 rokmi je dnes Out pre dnešný život. Bodka. Dovi.

danyelia
2. aug 2024

@nurielka ...podľa Teba je dnes out delenie kategórií v športe na mužské a ženské? 😬

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@danyelia Bolo nefér, že Khelif nastupovala v ženskej kategórii aj vtedy, keď prehrávala? Či vtedy v pohode mohla, nikomu nehrozilo prizabitie? Či to len nikoho nezaujímalo, lebo to nebola top téma uhorkovej sezóny?

danyelia
2. aug 2024

@thoughtfulweirdo Samozrejme, že to bolo nefér, to v každom prípade, nejde o to či vyhráva alebo prehráva
ale hlavne o silu jej úderu, ktorým môže vážne poškodiť zdravie súperky - aj keď následne prehrá, veď to sa nijako nevylučuje...🤷🏼‍♀️

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@danyelia A prečo sa o nej nerozprávalo počas Olympiády v Tokyu?

veltraud
2. aug 2024

@danyelia super. Takze sa zhodneme, ze uzkospektralne delenie muz = penis, zena = vagina a vsetko ostatne su "vymysly modernej doby" nie je spravne

lonely66
Odpoveď bola odstránená
danyelia
2. aug 2024

@thoughtfulweirdo To ja naozaj neviem, či sa o nej vtedy rozprávalo alebo nie...

danyelia
2. aug 2024

@veltraud Z časti sa zhodneme - muž=penis, žena=vagína, všetko ostatné ,,iné,, =vrodená genetická porucha alebo psychiatrická diagnóza 🙂

viestta
2. aug 2024

@danyelia a s tymi co maju geneticku poruchu alebo psychiatricku diagnozu (ak berieme len tie co su v ciselniku diagnoz WHO, nie tie ktore si este niektori mudrci povymyslali napriklad trans ludosch) budeme robit co? Uz som sa to pytala. Co s nimi spravime? Vsak aj oni su ludia.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
danyelia
2. aug 2024

@viestta Tých, čo majú psychiatrickú diagnózu začneme liečiť a s tými ostatnými by si chcela robiť čo?

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@lonely66 Prehrala tam vo štvrťfinále s írkou.

viestta
2. aug 2024

@danyelia prinajmensom ich nevyclenovat na okraj spolocnosti a vylucovat ich zo zivota. Aj toho sportoveho

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
danyelia
2. aug 2024

@viestta Športuješ? Športovala si niekedy súťažne? Plánuješ v budúcnosti športovať? Asi nie, lebo by si sa na to pozerala úplne inak. Ak by si sa venovala boxu, vliezla by si s ňou do ringu? Áno alebo nie? Nikto ich nikam nevyčleňuje 🙄 Ak bude časom viac takýchto genetických prípadov, nech majú vlastnú kategóriu, o tom by sa dalo rozprávať...

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@danyelia Predchádzajúcu olympiádu si nepozerala?

danyelia
2. aug 2024

@lonely66 Tu to bolo myslené na typ ľudí, ktorí chcú silou mocou zaujať a robia sa zaujímaví, extravagantná mládež typu Slaytina, či ako sa to píše, ktorí zo seba robia šašov...

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@lonely66 Ženy 57-60kg. V tej tebou priloženej tabuľke je ten riadok prázdny, ale normálne sa to dá vygooglit. Tu sa dá dokonca pozrieť aj časť zápasu. https://www.sportbible.com/boxing/imane-khelif-...

danyelia
2. aug 2024

@thoughtfulweirdo Nie, nesledovala som ju tak podrobne...

thoughtfulweirdo
2. aug 2024

@danyelia A teraz ťa box zaujíma, alebo ťa len zaujala senzácia? Nesnažím sa do teba rýpať, snažím sa poukázať len na to, že títo športovci začnú byť považovaní za problém až v momente, keď sú dobrí. Pokiaľ je jej chromozóm problém, treba to riešiť už na začiatku kariéry, vtedy by to bolo fér.

danyelia
2. aug 2024

@thoughtfulweirdo Ach jaj...prepáč, že som vtedy Olympiádu nesledovala, práve v tom čase mi zistili rakovinu, bojovala som o život a do toho sa mi narodilo 4 dieťa...V kickboxe som začala zápasiť 22 rokov dozadu, mám desiatky medailí, dlhé roky som bola medzinárodná rozhodkyňa v tomto športe, rovnako dlho sa venujem trénerstvu detí, žien a mužov - teda bojový šport ma zaujíma celý život, študovala som ho aj na VŠ - o silných úderoch do hlavy môžem písať knihy...Takže nič nevieš a rýpeš 🫡