icon

Ako vás oslovujú partneri?

10. máj 2025

Ahojte baby, viem ze je to asi hlupost ale vsimla som si jednu vec na partnerovi, ked sme spolu tak ma vola vzdy tak pekne a pouziva zdrobeniny ako Janka, Jani, ale ked sme niekto napr u jeho rodicov alebo so znamymi vonku tak mi vzdy povie iba Jana...aj to beriem ok, lebo ved tak sa volam a vzdy sa kazdemu aj tak predstavujem,ale minule mi to uz take cudne prislo ze ked sme boli sami tak mi povedal Jani, a mu vravim ze preco mi nehovori aj v sukromi Jana ako pred ostatnymi a len sa tak zarazil a povedal ze riesim kraviny...myslite si ze je to blbost alebo...?

Strana
z2
radacak
10. máj 2025

Mne to príde čudné a vadilo by mi to 🤷

viktoriaandrascik
10. máj 2025

Je to síce taká kravina ale tiež by som sa nad tým zamyslela. Moj ma vola zlato zlatko aj na verejnosti aj pred rodičmi …

domkakvet
10. máj 2025

Za mna to bolo hned cudne a ked som si este precitala, ze inak oslovuje zdrobneninou iba teba nie, tak sa mi to iba potvrdilo, zapni kontrolky vas vztah uplne ok nebude.

cukroska
10. máj 2025

Tak to teda je a poriadna!

sevrin
10. máj 2025

Ono to meno "Jana" fakt znie dosť tvrdo. Jedna moja ex sa volala Helena, ale hneď mi povedala, že aby som ju tak nevolal. Viem, že keby som ju tak oslovil, tak by po mne aj krompáč hodila. Nechcel som nič riskovať, takže ako "Helena" som ju nikdy nenazval.

janickacrazy
10. máj 2025

Mňa volá tak isto doma aj na verejnosti, ja jeho tiež.

marianarem
10. máj 2025

U mojich rodicov je to tiez takto, este aj mama je Jana 🙂 Ja som to vzdy brala tak, ze domace oslovenia maju citovy podton a otec si ich nechava na sukromie.

Strana
z2