Ako začať seriózny vzťah s dvoma partnerkami?
Ahojte..
poslednú dobu rozmýšľam nad tým, že by som chcel ísť do vážneho vzťahu. Nejaké skúsenosti už mám, ale čím viac nad tým premýšľam, tým viac mi príde, že klasický vzťah (jeden na jednu) asi nie je úplne pre mňa ideálny. Možno to bude znieť zvláštne, ale najviac ma láka predstava vzťahu s dvoma ženami naraz. Nemyslím to ako nejakú hru , alebo nezáväzné randenie, skôr naopak.. predstava, že by sme fungovali všetci traja spolu, vážne a dlhodobo. Viem, že to nie je úplne bežné, preto by som rád počul názory skúsenejších. Zaujímalo by ma hlavne, ako vôbec začať s niečím takýmto, či existujú nejaké konkrétne miesta, alebo komunity, kde ženy hľadajú takýto typ vzťahu, a hlavne aké by mali byť povahovo, aby to mohlo fungovať . Či skôr podobné, alebo naopak rozdielne, aby sa vedeli dopĺňať. Premýšľam aj nad tým, či má zmysel, aby jedna bola napríklad viac rodinne založená a druhá spontánnejšia, alebo je to skôr cesta do problémov. Rovnako ma zaujíma, či by bol problém, ak by jedna z nich už mala dieťa.. Úprimne, fyzicky ma priťahujú skôr štíhle blondíny, ale uvedomujem si, že vzhľad asi nebude to hlavné, ak má takýto vzťah fungovať. Budem rád za akékoľvek rady, skúsenosti. alebo aj kritiku... pokojne mi napíšte aj to, ak sa na to pozerám príliš naivne.
Vďaka
@minenkaa každý chlap čo si myslí, že pri dieťati bude mať 100 percent energie a žena len 50 percent, lebo sa bude starať o JEHO decko, je v podstate zúfalec a vychcanec a tak aj skončí. Ale on to zatiaľ ešte nevie, nevadí, život ho naučí.
@rejka7 a preto je zúfalec lebo to nevie lebo všetci dospelý s deťmi, sú bez chyby
@rejka7 ano vážne sa pytam
@minenkaa tak, je to nemorálne mať dve partnerky v rovnakej pozícii na SR, je to nereálne a nikto priemerný, psychicky zdravý a normálny takto nefunguje. Ku tomu si tento autor myslí, že žena ( asi každá osobitne) sa bude starať na 100 percent o svoje dieťa a on sa NEBUDE STARAŤ o deti ani na jedno percento. Voľný čas a energiu bude venovať pobiehaniu medzi partnerkami, keď bude u jednej druhá sa bude starať o jeho deti a naopak. No skrátka je to psycho, ak keby mal povedzme 17 rokov, je to mimo. Môj 15 ročný syn by takéto drísty ani medzi kamarátmi nepovedal, nie to verejne.
Podla mna skor najdes podobnu, ale co chce dvoch muzov. Trojka ako trojka. Akurat tam nebudu double prsia, ale dve parky.
Minimalne by si musel mat dvojity budget, pozri na Borisa Kollara.
@anonym_2c6ff6 a teraz mi v čom prepína ,že chápem ,že niekto chce viac partnerov?
Nerozumeli, ja chcem dvoch chlapov
@minenkaa a k čomu by ti boli dvaja?
@minenkaa tak, je to nemorálne mať dve partnerky v rovnakej pozícii na SR, je to nereálne a nikto priemerný, psychicky zdravý a normálny takto nefunguje. Ku tomu si tento autor myslí, že žena ( asi každá osobitne) sa bude starať na 100 percent o svoje dieťa a on sa NEBUDE STARAŤ o deti ani na jedno percento. Voľný čas a energiu bude venovať pobiehaniu medzi partnerkami, keď bude u jednej druhá sa bude starať o jeho deti a naopak. No skrátka je to psycho, ak keby mal povedzme 17 rokov, je to mimo. Môj 15 ročný syn by takéto drísty ani medzi kamarátmi nepovedal, nie to verejne.
@anonym_b7cf46 nie je to nemorálne a ani nezákonne, pokiaľ to niesu dve manželky
Ano ak si nejaký chlap mysli,že si to bude len užívať a žiť stlastne medzi dvomi ženami je pako a aj som písala či to dokáže ,lebo to sú dvojnásobne starosti
Vyznieva to tak, že už teraz vieš, že jednu by si podvádzal, tak si zadovážiš dve ženy a si ochotný im zabezpečiť domov, len aby si bol v posteli spokojný!?
Nepamätám si celkom, ale videla som nejaký dokument, žili spolu traja, muž a dve ženy, tie ženy, ale mávali aj sex len samé. A mali aj dieťa - teda jedna z nich už mala dieťa, či deti. Rozprávali ako im to vyhovuje, ako sa kto ku komu chová, ako u nich prebieha domáca rutina. A i keď to všetko vyznievalo veľmi ideálne, tak tie osoby vôbec mne nepripadali šťastne 😕 Vytvárať harmonický vzťah je neľahké, ale vytvárať ich naraz s dvomi tak, aby obe strany mali pocit, že je to pre ne vyhovujúce je ešte náročnejšie. Prišlo mi zvláštne, že dieťa má len jednu matku, no často sa o dieťa stará i druhá žena, nikdy však nebude jeho matka, potom výchova detí bude podľa matky, či podľa nich troch. 😕
@minenkaa iba kvôli sexu? Jeden ti nestíha?
@dennissa16 mám tri otvory ,takže tie dva sú ešte malo
@dennissa16 mám tri otvory ,takže tie dva sú ešte malo
@minenkaa a ten 1 nevie počas dňa obšťastňovať všetky tvoje otvory? Potrebuješ ich vyplniť naraz, inak sa nepočíta?
Kamarát takto žije už dlho. Len teda, jednu ženu ma v Bulharsku a druhu doma. Na dovolenky ale chodia všetci spolu, sviatky travia spolu a ich plan je, že toto leto už začnú normálne žiť v jednom dome. Akože, divne mi to bolo na začiatku, ale keď to jemu vyhovuje, prečo nie. On ale od začiatku komunikoval obom, že nie sú jedine. Preto mu aj chvíľu trvalo, kým našiel dve take, ktorým by to vyhovovalo. Inak sú to obe velmi vzdelané a samostatne ženy, ak by niekoho napadlo, že im ide len o peniaze. To je teda aj on a ma im čo ponúknuť nielen finančne ale aj intelektuálne
@minenkaa a ten 1 nevie počas dňa obšťastňovať všetky tvoje otvory? Potrebuješ ich vyplniť naraz, inak sa nepočíta?
@dennissa16 presne ako píšeš to mám,potom treba sex tri krát do dva do každej dierky a keďže chodime obaja do prace nestiahne
@dennissa16 presne ako píšeš to mám,potom treba sex tri krát do dva do každej dierky a keďže chodime obaja do prace nestiahne
@minenkaa to mi je luto. Musí to byt pre teba ťažké. Prajem všetko dobre a nech rýchlo nájdeš toho druhého 🍆🤍
@minenkaa to mi je luto. Musí to byt pre teba ťažké. Prajem všetko dobre a nech rýchlo nájdeš toho druhého 🍆🤍
@dennissa16 dakujem a dakujem aj za pochopenie 🍆🍆
Podľa mňa je to ten panic, čo minule založil diskusiu,že chce nymfomanku.
Volá sa to polyamoria, ale tam majú všetci viacerých partnerov, teda aj ženy. Ak ti to vyhovuje, tak to hľadaj, ale neverím, že nájdeš. Ženy v takomto vzťahu žiť nechcú. Jedine ak máš veľmi veľa peňazí a zaplatíš si nejaké zúfalky.
@anonym_autor v prvom rade by ta mal niekto dobre preplesknut,aby si nevymyslal kraviny.
Tu je polygamia zakazana!/oficialne/
Po druhe-mas z coho zivit 2 partnerky?
Po 3.ty si taky playboy?
Po 4.ak chces VAZNY vztah,potom tento je zalozeny na laske- 1:1,k jednej osobe,ktorej budes-chces byt,verny...
Ale rozumiem.
Dnes v tv,na nete...vsade vyskakuju taketo kraviny na cloveka a potom mu to neda spavat ...
@dennissa16 dakujem a dakujem aj za pochopenie 🍆🍆
@minenkaa ak nezartujes,si dobre na hlavu.....

No v prvom rade treba nájsť prvú čo tak bude chcieť žiť,veď staci len čítať čo tu píšu
Treba mať na to fakt nadstavenie a nielen tie zeny ale aj ty,máš kapacitu na to mať dve plnohodnotne partnerky,financiame i obe sa starať a dokázať sa starať o takuto veľkú domácnosť,to nie ,že ženy ta budú milovať a starať sa o domácnosť,to ty budes mať dvojnásobok starosti a potešenia
@minenkaa on si mozno predstavuje, ze tie dve sa budu starat oñho, a on ich bude len fyzicky obstastñovat.....