Ako zachrániť vzťah s kolegom po chybe z mojej strany?
Baby pomoc. Na teambildingu som navrhla kolegovi isté veci za ktoré sa teraz samozrejme hanbim ale alkohol mi rozviazal jazyk...
Takto ja som si myslela že jednoducho ma záujem o niečo ja som slobodná dlho som nič nemala on je ted asi bol môj kamarát aj keď jeho polovička ma neznesie nablizku aj keď sa v podstate ani nepozname...
A bol posledný týždeň pred tým úplne sklesly nechcel sa rozprávať nevtipkoval keď pisal v mobile bol vkuse naštvaný, za deň povedal možno 3 slová čo zvyčajne kecame fakt vkuse. No a ja hlúpa hus som si povedala ze však utesim ho možno sa rozišli...
No poslal ma docerta, blokol ma všade kde mohol a odvtedy so mnou neprehovoril slovo a je medzi nami dusno ktore by sme mohli krájať.
Záleží mi na nom,ako to mam zachrániť?
@anonym_3d55aa a preto by ma blokol?
@anonym_autor no lebo si sa mu nadobro sprotivila
@anonym_autor a nemôžeš to nejak uhrať že akože to bola len sranda?🫣
@bielasovicka tak to mi poraďte ako...
@bielasovicka tak to mi poraďte ako...
@anonym_autor to je uplne blba rada ty nic neuhravaj na ziadnu srandu, cim viac sa v 💩hrabes a miesas ho tym viac smrdi
ty sa uplne siahni a dufaj ze ta neprepustia
@bielasovicka Strašná rada...autorka nech si to vyberie.
@anonym_autor to je uplne blba rada ty nic neuhravaj na ziadnu srandu, cim viac sa v 💩hrabes a miesas ho tym viac smrdi
ty sa uplne siahni a dufaj ze ta neprepustia
@mamina7070 ja sa snažím byť neviditeľná, ale že ani o práci sa nebude baviť som nečakala
ten teambuilding bol tento víkend? lebo je to ešte čerstvé tým pádom
@mamina7070 ja sa snažím byť neviditeľná, ale že ani o práci sa nebude baviť som nečakala
@anonym_autor podľa mna s tebou uz nechce mať nic spolocne. Nuž, musíš to len prežiť kým to prejde.
@anonym_autor na tvojom mieste by som si hladala pracu. Taka ostuda. To vazne chces robit vo firme kde si si spravila takuto povest? Normalne by som si celu dovolenku vybrala kym a obchadzala pohovory
@anonym_autor tak on sa s tebou nebude bavit o nicom a asi dost dlhu dobu
ak tak komunikuj mailom len pracovne veci nic ine mu neposielaj hlavne
vy ste spolu v kancelarii?
Alkohol je len výhovorka......si slapka...on ma priateľku-ta ťa nemusí asi vie prečo...
Chvalabohu ze sa prestal stebou baviť....daj mu pokoj ..aj všetkým zadaným chlapom
@anonym_129e2c ci som to urobila, neviem...ale či by mi klamali tiež neviem.
Ukazovala som mu svoje nahé fotky, mala som mu pchať telefón pred tvár a pýtať sa ho na názor, oliala som sa a trvala som na tom ze to musí prísť so mnou vyriešiť, mala som mu začať hladkať stehno a vyššie, vtedy sa mal postaviť a chce vraj odísť, a vtedy som ho mala chytiť za ruku a začať plakať ze musíme ísť predsa spolu domov a mala som skúšať bozkávať ho...
@anonym_autor No pani,ty sa tam teda ukazala v peknom svetle. Trapas poriadny. Nechaj ho vychladnut a po case by som sa mu len jednou vetou ospravedlnila,ze som zasla tak daleko a viac sa to nestane,ze ta to mrzi. Nijako viacej sa neobhajuj. Co najstrucnejsie sa ospravedln a uz je na nom,ci to prijme. Ale byt tebou,nesnazim sa dalej s nim kamosit. Mna keby osahaval kolega,o ktoreho nemam zaujem a vie,ze som zadan,tiez by u mna skoncil. Su je nejake medze,ktore sa nesmu prekrocit. Navyse opita,vulgarna zena,ktora vystavuje svoje nahe fotky,to je tiez stopka pre seriozneho chlapa.
Na tvojom mieste by som chodila kanálmi. A nie riešila, že ťa kolega ignoruje. Správaš sa ako 5. cenová. Vnucuješ sa. Čistý grc.
ten teambuilding bol tento víkend? lebo je to ešte čerstvé tým pádom
@unicornlady nie
@anonym_autor tak on sa s tebou nebude bavit o nicom a asi dost dlhu dobu
ak tak komunikuj mailom len pracovne veci nic ine mu neposielaj hlavne
vy ste spolu v kancelarii?
@mamina7070 ano sme
@mamina7070 ano sme
@anonym_autor tak to musí byť veľmi nepríjemné ked ste spolu v kancelárii. Na tvojom mieste by som si asi naozaj začala hľadať novú prácu.
Kazda senzácia trvá 3 dni, áno, bolo to absolútne nevhodne spravanie, alkohol je strasna metla ľudstva, ale myslim, že si bola dostatocne potrestaná hanbou, ktorú si si spravila. Pozri, asi to nebolo uprimne kamarátstvo, lebo by chápal, že si sa opila a vtedy človek robi úplne iracionálne veci. Ja si pamatam na pripad, že som viezla opitého manzela z oslavy a cestou som videla ako maly psik bezi prázdnou ulicou v daždi a zime. Hneď mi napadlo, že nemá sancu prezit noc v takomto počasí, tak som vystúpila z auta, dala auto na blikačky a utekala za ním. Manzel si sadol za volant a došiel za mnou. Vravel, že mu to prišlo ako dobrý napad, neuvedomil si následky a že sa v hlave bol presvedčený, že keby ho stopli policajti a povie im, že pomahal stratenému psovi, tak to bude v pohode a vôbec ho nenapadlo, že sa môže niečo stať (nehoda, či nebodaj niekoho zraziť). Nič z toho sa našťastie nestalo, ale už sú to dlhé roky a nedá si už ani prípitok na Silvestra. Takze sa z toho pouč, keď tak sa mu ospravedlň, že si sa opila a že len z rozprávania vieš, čo sa dialo, ale že si to poriadne ani nepamatas.
@anonym_autor Naco chlastas ked sa potom takto spravas, ktory muz by stal o taku zenu?
@anonym_6801eb no to by si sa čudovala.
@anonym_autor mna vazne tesi, ze este su chlapi, ze vedia povedat nie, ked maju doma zenu.
@anonym_autor mna vazne tesi, ze este su chlapi, ze vedia povedat nie, ked maju doma zenu.
@betulinka1 pise, že to videli všetci kolegovia, otázka je, akoby sa zachoval, keby sa to udialo v súkromí. Takto môže byt jeho reakcia z nahnevania, že zahanbila aj jeho, ked to robila verejne, pripadne sa to mohlo doniest k jeho frajerke…
Nijako. Prekrocila si hranice. A najma ho prestan otravovat
@anonym_autor Kedy bude ďalší teambuilding?
@ninazemna neviem,ale som si istá že tam nebudem
@betulinka1 pise, že to videli všetci kolegovia, otázka je, akoby sa zachoval, keby sa to udialo v súkromí. Takto môže byt jeho reakcia z nahnevania, že zahanbila aj jeho, ked to robila verejne, pripadne sa to mohlo doniest k jeho frajerke…
@anonym_6cea71 boze tieto teórie, jasne, tajne ma miluje a zajtra príde za mnou že ma chce pretiahnuť však...
Nuž trapas, ale to sa v opitosti stáva. Nechaj to teraz vysumiet a uvidíš čo bude dalej. Urcite sa nim nedoliezaj
@anonym_129e2c to sa stavať ľuďom, ktorí nevedia piť
@anonym_autor wow, klobúk dole že sa konečne našiel muž ktorý odmietol keďže doma má ženu🙂 tak ti treba, mala si očakávať že odmietne keďže je zadaný. A nezvaluj to na alkohol. Alkohol nás nezmení, iba nás posmelí. A kto nevie piť, nemal by piť lebo potom sa dejú trapasy
To si fakt prehnala, čo si urobila. Mne by si sa strašne zhnusila. Fakt si prepadla až pod dno. No a jeho manželka asi vedela prečo ta neznáša už vopred. Pchať jej mužovi hole fotky a nukat sa ako najlacnejšia ženská. Bud rada, že ešte tu ženy s tebou komunikujú.

Len ci ho nenasralo, že to takto vybalila pred všetkými, a pred ostatnými nemohol povoliť .
Tak.ci tak, ty si si narobila hanbu na cely život, nie na 3 dni.
@anonym_3d55aa a preto by ma blokol?