Ako získať chlapa: Tipy a rady
Ahojte,
mám pocit, že som konečne našla chalana, ktorý by spĺňal moje očakávania. Je slušný, sympatický, vzdelaný a pracovitý. Cítim sa s nim príjemne a uvoľnene. Videli sme sa 3x. Komunikujeme cez Instagram. Píše sa mi s nim dobre, občas nejaké srdiečka. Aj keď mi príde trochu zvláštne, že niekedy aj 2-3 dni spolu nekomunikujeme online. Mali sme 3 skvelé stretnutia. Vždy na turistike. K občasným dotykom dochádza a na úvod a pri lúčení v podstate kamarátska pusa na líce, úsmev počas celej turistiky nechýba.
O turistickú kamarátku nemám záujem. Chcela by som sa posunúť z roviny kamarátstva do vzťahu. V pondelok o 8 dní sa znova máme stretnúť a ísť do Tatier na Chatu pri Zelenom plese. Nemám záujem ísť s nim znova 5-10x na turistiku a nakoniec skončím zranená vo friend zone.
Poraďte čo by ste na mojom mieste spravili aby som neskončila ako kamarátka. Napadlo ma, že v nejakej peknej chvíľke ho chytím na minútu za ruku. Prípadne by som sa ho mohla na rovinu opýtať, či to cíti na vzťah alebo ho pobozkať ale to sa už bojím, že by sa mohol zľaknúť a ukončil by to. Bojím sa vyčkávania, kamarátstva a zranenia. Čo by ste robili na mojom mieste aby bol chlap môj?
@zuzanita1609 To je ake mile! 🤗
U nas to bolo tiez druhe rande, sice sme boli este veelmi mladi, boli sme spolu na narodeninovej oslave spolocneho kamosa. Odprevadil ma domov a obaja sme boli troska opiti 🫣...ked sme sa lucili, tak som nejako nabrala odvahu a pobozkala ho a po bozku som sa ho spytala, ci si bude zajtra toto vobec pamatat? 🥴 A on mi iba s usmevom povedal, ze bude musiet kedze raz budem urcite jeho manzelka 😁 a aj sa tak stalo a dodnes sme spolu po 15-tich rokoch.
@oceanahory vtedy som si pomyslela a aj odpovedala "boože ty si tak trápny, až si ideálny " 😆. Cítili sme sa spolu veľmi dobre,uvolnene a reku, uvidíme čo to spraví. A neľutujem,stále sa vieme zasmiať a ideme si spolu životom.
@zuzanita1609 pripomenula si mi mna a môjho chlapa 😂. Sedela som na lavičke a on stal oproti mne a pomaličky sa približoval až mi dal pusu. Asi po 3 mesiacoch sa mi priznal že čakal či mu rovno vylepím alebo ujdem 😂.
Keby chcel, uz sa to posunie, ked sa to este neposunulo asi stale nechce. Preco nechce vie len on.
No, keď si taká akčná, tak mu to povedz na rovinu. Ale myslieť si, že len po 3 stretkach to je úžasné, by som si nemyslela.
To bude vase 4.rande, takze najvyssi cas na nejaky ten dotyk ci bozk
Vsak si dajte na chate kolacik, kavicku obedik ci vinecko. Mozes zobrat do batoha male sampanske, ze oslavite vystup. Ak sa on k nicomu nema, tak zacni ty, nech vies
Ak žena vyvinie prílišnú iniciatívu a chlap o ňu nemá skutočný záujem, tak je možné, že sa s ňou teda vyspí, ona bude šťastná a za týždeň tu bude písať. Lebo jej nebude odpisovať atď. Väčšina chlapov chce ženu dobýjať a aj ruky, nohy si polámu, ak ženu chcú. Čo nevylučuje, že sa bude k žene správať prvé stretnutia skôr kamarátsky a pôjde na ženu pomaly.
Bože, užívaj si ze ta hneď neťahá do postele. Takíto chlapík sú dnes vzácnosť. Daj tomu čas.
Pockaj este toto stretnutie a ak nenaznaci nic romanticke tak by som sa normalne opytala ci ma zaujem aj o randenie alebo je to cisto iba kamaratske z jeho strany.
Nechapem komenty vyssie, nejde o to ze tlaci na pilu - iba chce vediet ci tam je aj potencialny romanticky zaujem alebo nie. Ak nie tak o kamaratske stretnutia zaujem nema a je to tym padom strata casu.
Inak toto mi pripomina mojho byvaleho-presne turistika, ziadna iniciativa o posuvanie a ked som sa to spytala bol vyhybavy.Sice sme sa dali dokopy ale hned aj rozisli-z jeho strany nebola iniciativa na nic, bol nepouzitelny. Z prejavenia zaujmu a iniciativy mal asi nejaku traumu.

Pamätám si,ako mi dal najavo,že sa mu páčim a chce niečo viac na druhom rande a doteraz sa na tom smejem 🤭. Sedeli sme na brehu priehrady, kecali o práci, živote, počasí a z ničoho nič sa ma opýtal,že či ho bude veľmi silno bolieť tá facka, ktorú dostane ak ma teraz pobozká? 😁 Ale on je vtipálek a ja tiež. Asi preto ho nič nebolelo 🤭.