Ako získať muža, ktorý má záujem o inú?
Zoznámila som sa s jedným fajn mužom. Pravidelne sa stretávame a denne si aj píšeme. Cítim sa s nim príjemne a rada by som aj niečo viac ako len byť jeho kamarátka. Problém je v tom, že si ma moc nechce k sebe púšťať a vysvetlím prečo. Chce inú, ktorá o neho nemá až taký záujem a snaží sa získať ju. Vyzerá to tak, že mňa si necháva ako takú zálohu keby danú slečnu nezískal. Uznávam, že daná žena o niečo lepšie vyzerá ako ja a je na tom aj finančne lepšie. Čiže pravdepodobne má možnosť získať hodnotnejšiu ženu ako som ja. Je to dobrý chlap. Viem, že v jeho dlhodobom manželstve bol vždy verný.
Čo teda poradíte aby som spomínaného muža získala? Čakali by ste či skončí vo vzťahu so slečnou o ktorú má väčší záujem ako o mňa alebo vyvinuli nejakú aktivitu? Skôr by som bola vďačná za rady ako ho získať ako len hejty ako sa mám na neho vykašľať.
Si ľahká korisť… 🙂 treba sa prestať vnucovať a vtierať 🙂
chlapi chcu dobijat, a ty sa mu nukas na striebornom podnose. pozri sa na tu druhu. kasle na neho a co robi on? chce ju ziskat. Rob ako ona. kasli na neho. nepisat, nereagovat. nebyt neustale k dispozicii. jeho to po case omrzi ju donekonecna dobijat 🙂
Ahoj,podla mna stracas cas.
@lauruska_sumienka Hádam ju nedobíja. To je na trestné oznámenie.😀
Podľa mňa by si mala vyvinúť aktivitu. Nie doprosovať sa mu a podkladať pod nohy, ale aktivitu na to, spraviť samu seba šťastnou, spokojnou, so zdravým sebavedomím. Ktovie, možno raz skončíte spolu. Možno raz príde na to, že ty si pre neho hodnotnejšia aj napriek menej atraktívnemu vzhľadu a menej peniazom. A potom budeš mať na výber, či mu dáš alebo nedáš šancu. Ale tlačením na pílu nič dobré nedosiahneš.
A toto vážne chces? Sschlad hormóny,daj si odstup,nepíš mu,nevolaj a už vôbec sa s ním nestretávaj. Nechaj to plynúť a uvidíš či má nejaký ozajstný záujem o teba.
Vieš čo, začni sa ty stretávať s nejakým iným mužom a na tohto zabudni, neozyvaj sa mu sama vôbec. Choď sa baviť s inými ľuďmi, či už kamoškami alebo začni nejaký šport, proste niečo iné, kde naňho zabudneš. Pravdepodobne nemá o teba záujem.
prečo sa takto ponizujes?
@maryetta Sranda. Ja to mam podobne 😀 Randili sme spolu, boli aj intimnosti a potom sa rozplakal na gauči, že ta druha ho nechce. Ja som už vydata, ta druha tiež a dokonca ma aj dieťa. Chalanko stale asi čaka…
Nikdy nebuď tá druhá keď niekde inde môžeš byť prvá.
Ja by som nechcela muza, pre ktoreho som len nejaky plan B a vlastne ma ani nechce. Ako prepac, ale takto sa ponizovat je strasne, normalne mi ta je luto aka si zufala. A este o sebe napisat, ze som menej hodnotna ako nejaka ina?? Prosim??
@earlgrey iné je, že ťa niekto chce a iné, keď ti na káve rozpráva o inej a ty tak veľmi by si aj chcela, ale on nie... Sníva o inej.
Niekedy je to tak, má pred sebou ale obzerá sa inde. Ver, že s ním by si nebola šťastná. Nevidí v tebe to, čo by mal vidieť...tvoju skutočnú hodnotu. Nie vždy je to o vzhľade a peniazoch.
No ved mu riadne a na rovinu povedz, ze sa ti paci a nech kasle na Beatu, ze na nu skratka nema, ze ho nechce.
Ty si pripravena tu a teraz.
Bud vezme alebo odmietne a ty sa mozes tesit alebo pohnut z miesta
Moja kamaratka mala manzela, ktory si nasiel inu.
Ja som jej radila, to co ti radia zeny na MK...ale jej srdce + deti, chcela spat manzela.
Matka jej poradila, ze musi byt k nemu mila, nehadzat mu vsetko na hlavu, ze musi byt vytrvala, srandovat s nim...
No nakonec to dopadlo tak, ze mlada milenka, ktora aj lepsie vyzerala sla bokom a ostala manzelka.
Keby bola nejaká zázračná veta alebo nejaké kung fu co treba pri tom urobiť, aby sme získali muža, tak si to dám patentovať 🤭. Urobiť pravý opak, začni ho ignorovať a sama uvidíš, či sa garde neobráti. I keď ja by som ho nechcela ked viem, že prechováva city k inej žene, načo by mi bol....
Je to dobry chlap, ktory si vybera partnerku na zaklade vzhladu a lepsej financnej situacie.... Prepac, toto urcite dobry chlap nie je :D.
@veronicka1901 To, že autorka napísala, že tá druhá je krajšia a v lepšej finančnej situácii, ešte neznamená, že on ju chce preto.
@xena_ Tak uz len to, ze ju ma v zalohe je riadne chrapunstvo a takeho muza by som veru nechcela.
@veronicka1901 Veď ani on ju nechce. A nepúšťa si ju k telu. Nehľadajme zase všetko zlé len na chlapovi. Keby bol hajzlík, tak autorku využije aj na iné veci, kým si nájde tú svoju vyvolenú.
Najlepší spôsob ignorovať ho. Podľa mojich skúseností toto zaberá na každého. Ale ignoráciu myslím úplnú, neodpisovat na správy nestretávat sa. Čakať kým mu to začne vŕtať v hlave a upriami pozornosť na teba. A ak mu to bude jedno, tak nemáš šancu.
Budete spolu a jedného dňa taká vysnívaná odrazu začne po ňom túžiť a teba pošle kade ľahšie...nájdi si niekoho kto chce teba.
@kavasmliekom veď áno, ale ja nechcem, aby to bolo také ľahké 🤣🤣🤣 ja chcem, aby ma nejaký muž aj do riti poslal 🤣
@lonely66
tak ako @princkrason 🤣🤣🤣
Chlap ma zaujem az vtedybked vidi nezaujem u zeny a musi ju dobijat.Takze rada je,ak je minimalna sanca ziskat ho,tak len absoluynosu nonsalantnostou a nezaujmom.

@enmery perfektne zhrnuté👍🏻