icon

Ako zistiť, či ma vzťah napĺňa?

16. máj 2024

Ťažko opísať tento pocit, som tri roky zadaná a ja netuším či má vzťah napĺňa . Riešime spoločne byvanie na ktoré sa ani neviem či teším nakolko má partner iné návyky z domu (že muž nerobí žiadne prace ,neupratuje,nevari) a mám z toho mindraky čo ro bude,keď v case keď chodievame na vikendy k sebe nevedel zabezpečiť ani len raňajky. Chodieval požičiavať suroviny k rodičom…
Cítim akokeby som sa prebrala z nejakého sna a neviem či to ešte skúsiť spolužitim alebo to zabaliť 🙈 poraďte mi ako sa orientovať v tomto

vanilkovazmrzka
•
16. máj 2024

Urcite si spolocne byvanie nekupujte a najskor skuste podnajom

domkakvet
•
16. máj 2024

Vyskusat si to mozete v najme, aj ked asi ani to nebude mat vyznam, ked ti uz vadia aj vikendy s nim.

cyberk
•
16. máj 2024

Vsak sa porozpravajte, povedz mu aka je teraz doba a to, co vidi doma uz davno nefunguje tak, a uvidis co ti povie. Aj ten moj zil v prostredi, kde otec nepohol prstom, kedze som to videla, tak pred riesenim byvania (podnajom samozrejme najprv) som mu vysvetlila ako si spolocne byvanie predstavujem, a tak aj bolo… vsetko je o komunikacii a ak ta lubi a chce spolocnu buducnost, musi sa zobudit aj on 🙂

fido69
•
16. máj 2024

Pri čítaní týchto príspevkov na MK si stále kladiem jednu a tú istú otázku:
- Dievčatá, kam chodíte na tie nemehlá v živote, v posteli a v partnerstve?

egonsk
•
16. máj 2024

no ak hladas muza co navari, uprace, ozehli, povysava a este s chrumkami si s tebou pozrie v piatok ruzu pre nevestu, tak si radsej najdi zenu 😁

januska12323
•
16. máj 2024

Tým spoločným bývaním dúfam myslíš podnájom. Vyskúšaš, zistíš či sa dokáže prispôsobiť alebo nie a podľa toho sa zariadiš.

andrejka1974
•
16. máj 2024

Co na tom že chlap nevari ani môj nevari a upratovať sem tam uprace ale ani ja sa veľmi nepretrhnem s upratovaním dôležitejšie sú iné veci ako je láska porozumenie a spokojne deti

rozculena
•
16. máj 2024

@egonsk ty si tiež z tých,čo doma len leží na gauči a vyvaluje sa hore oným?
@andrejka1974 on nerobí absolútne NIČ,nevie si ani jedlo kúpiť

egonsk
•
16. máj 2024

@rozculena nie, ja lezim skor naboku 🤪😁

maminazosatnika
•
Odpoveď bola odstránená
•
verkaveverka
•
16. máj 2024

@fido69 všade, taká je väčšina chlapov. A mnoho žien ma chlapa, len aby ho mali, aby neboli samy. Autorka, s takým chlapom by som nechodila

fido69
•
16. máj 2024

@verkaveverka Nerozumiem. Veď tých chlapov vychovávajú zase len ženy... to im nevadí, že vychovajú doma trúbu s mieškom plným semena (vlastne ani ten plný miešok už dnes neplatí)?

sisska96
•
16. máj 2024

Tak keď chceš robiť slúžku, choď do toho. Ak chceš samostatného muža, tak nájdi si iného. On je zvyknutý na mamahotela

egonsk
•
16. máj 2024

@fido69 ano, castokrat si to sposobuju zeny vychovou svojich chlapcov pre buduce nevesty ... Ja som mojich chlapcov vychovaval k tomu aby si vedeli upratat, aby pomahali, atd... a uz za pol roka po rozchode mi prisli deti ako vymenene, lebo ex pi nich nic nechce. A tak po sebe ani tanier neodnesu, veci v gundzi ako vyzlecu tak barskde pohodia, hygienu radsej ani nespominam a jedenie je tiez kapitola sama o sebe... Ked som im to vytkol, tak sa vyhovorili, ze doma to nemusia a mama nechce kadeco z toho aby robili, nenapomina ich, nezapaja ich, atd.. ked som to ex povedal, tak mi vynadala, ze co sa staram a ona si ich vychova ako ona chce. A tak sa aj deje... ich buduce frajerky a nevesty lutujem.

sante81
•
16. máj 2024

Chyba je vo výchove, návykoch z domu, moji kolegovia obaja 30tnici žijú stále s rodičmi, mama navarí operie, naloží, urobí desiatu..
Chýba samostatnost, zodpovednosť, k čomu od mala vediem aj syna, .
Slúžku by som chlapovi nerobila.

astronaut321
•
16. máj 2024

Neskúsiš, nevieš, čo ti poviem, buď to pôjde, alebo nepôjde... možno to on bere tak, že doma je doma a nikdy u rodičov tie veci robiť nebude, lebo ho obháňa mamka hore dole... Možno ťa prekvapí a možno nie 😂

komplikovana
•
17. máj 2024

Vacsinou ludia v case randenia chcu davat zo seba to najlepsie a ukazat to svoje lepsie ja. Ak mas pocit, ze tvoj partner sa nesnazi, je dost velka sanca, ze v spolocnom byvani to bude to iste. Normalne by ste si mali dohodnut pravidla o tom, ako by ste chceli fungovat v spolocnej domacnosti. Len ci ich bude aj dodrziavat je otazne.

vikiki29
•
17. máj 2024

@egonsk prečo hľadať hneď ženu? Moj chlap robí všetko čo i vymenoval a predstav si že sám od seba. Sme v domácnosti dvaja dospelí a ja sa takisto nevyhýbam prácam okolo domu. Jasné že sa to dá.

egonsk
•
17. máj 2024

@vikiki29 1. jedna lastovicka nerobi leto
2. ironia, citanie textu s porozumenim.

vikiki29
•
17. máj 2024

@egonsk irónia, ok… 👍👍👍