Ako zvládnuť izoláciu a nedostatok lásky?
Ahojte, potrebujem sa asi vyrozpravat lebo sa uz dlhsie trapim.
Partner ma velmi vela prace, co ja chapem, nemyslim si, ze je to loz a podobne, no na druhej strane, sam si tolko naklada. Cez tyzden stale aj 10 hodin v praci, vecer otvori doma znova pracu a cez vikendy ja od rana do vecera opat zamestnany. Nevidime sa takmer vobec, ja necitim lasku, on na nu mozno uz nema zvysnych sil po tolkej praci, ale citim sa na vsetko sama, starostlivost o domacnost je samozrejme ze robim ja, on nema cas. Ja som sa stiahla do seba, uz sa skoro ani nerozpravame ale on sa ani nesnazi zmenit. Vcera som to povedala, nepovedal mi ani pol slova a neprisiel spat ani do spalne. Rano o 5 odchod do prace. Uprimne, nestojim o takuto lasku a takyto zivot, ja uz nie som stastna a on nevyzera, ze by ho to hnevalo. Nevladzem zacinat tuto debatu opat a ostane ticho, ja nemam zaujem prosim sa o lasku, ale sme spolu uz velmi dlho a neviem si ani predstavit odist. Ja sa ale citim ako by ma bral ako samozrejmost a nestara sa nijak o mna ani o mas vztah. Tieto dni kedy som sama uzavreta do seba mi len ukazuju, ze mam rovnaky zivot aj bez neho, len momentalne o nieco smutnejsi.
To čo je za argument, že "aj by som odišla, no už sme dlho spolu" ... no a čo? ... odíď, načo Ti je taký "vzťah", veď chlapov sú mrte ...
To čo je za argument, že "aj by som odišla, no už sme dlho spolu" ... no a čo? ... odíď, načo Ti je taký "vzťah", veď chlapov sú mrte ...
@dzulli1980 lebo si neviem predstavit zivot bez neho, ja nezvazujem odchod preto, ze by som ho uz nelubila …
@anonym_autor jednoducha logicka rada. Zamysli sa a uvidis ze rozumna rada. Nema cas tak zacni mat ty cas na seba. Nemusis hned mat milenca. ale mozes prijimat zaujem inych. Kamarat co lichoti pohladi ti dusu je ako liek. Prides na ine myslienky budes sa citit lepsie alevstale nie si neverna. Tolko ludi trpi samotou a nevedia co maju robit. Drzim palce.
@anonym_autor jednoducha logicka rada. Zamysli sa a uvidis ze rozumna rada. Nema cas tak zacni mat ty cas na seba. Nemusis hned mat milenca. ale mozes prijimat zaujem inych. Kamarat co lichoti pohladi ti dusu je ako liek. Prides na ine myslienky budes sa citit lepsie alevstale nie si neverna. Tolko ludi trpi samotou a nevedia co maju robit. Drzim palce.
@lentakyterapeut no tak toto by som nikdy nespravila. Nevera nie je len sex.
@lentakyterapeut nie každému stačí chlacholenie od cudzích chlapov
Ak uz teraz neprihliada na tvoje pocity a túžby,tak čo čakáš v budúcnosti?
Buď to pôjde vyriešiť a ma o to záujem a keď nie tak mu za to nestojís
Lebo je prirodzené, že keď máš vzťah chces spoluzdielat život a čas
Keď sa nemá záujem rozprávať, napíš mu list, v ktorom mu všetko "povieš". Napíš mu všetko čo cítiš, ako si nám napísala tu. Napíš mu, čo ti chýba a aj to, že ti on chýba. Opýtaj sa ho, ako si to predstavuje ďalej a či naozaj chce takto žiť až do staroby......možno sa zamyslí a dozvies sa čo bude ďalej z jeho strany. Ak nepovie nič, tak asi vieš.....
@dzulli1980 lebo si neviem predstavit zivot bez neho, ja nezvazujem odchod preto, ze by som ho uz nelubila …
@anonym_autor veď aj tak nie ste spolu on je zavislak je to workoholik a toto s láskou nemá nič spoločné
Ale veď ty si už bez neho,len si to ešte nepochopila. Bude sa to len zhoršovať,ty budeš viac frustrovaná a on bude od teba utekať. Keď sa nechce rozprávať,tak odíď. Možno si to ani nevšimne 😔. Prepáč za úprimnosť.
@anonym_autor nechápem, veď tvoj život bez neho bude v podstate taký istý ako teraz - rovnako tam pre teba nebude, akurát nebudeš sedieť doma na zadku lebo čo keby náhodou si ten čas spravil a ty by si premeškala svoju šancu, ale budeš normálne žiť.
Kľudne ho opusti, možno si ani nevšime. Alebo ešte horšie - poteší sa, že konečne sa nemusí schovávať za prácu...
Bud odídeš alebo ostanes a dodrbes si zvyšok života...tik tak ako sa rozhodneš?...tik tak
Mozno len caka kedy konecne odides.Kolko mate rokov?
@anonym_autor je uplne jedno, ci ho lubis. On nelubi teba.
@anonym_18afae Tiez si myslim.
@anonym_18afae 30

Choď, si tam len ako kus nábytku.