icon

Ako zvládnuť konflikty s bývalou manželkou partnera?

5. aug 2025

Ahojte, idem sa vás popytat tie čo žijete s rozvedenym mužom ktorí ma deti a bývalú úplnú psychopatku...ja som už psychicky na dne ,jeho bývalá robí len samé peklo, kedysi som sa snou pohádala čo som myslela že už infarkt asi dostanem a samozrejme od vtedy všetko cez dieťa rieši...8rocne) zakazi,príkazy atď ... Tým pádom ako má mať muž dieťa tak ja idem preč lebo ani ono somnou už nechce byť pri Tom som vždy sa starala,zaujímala kupovala atď lenže matka začala pred dieťaťom vyprávať ako nadávam otcovi (čo samozrejme klame ) v živote sa neponizim na takú ženu aby som mužovi nadávala do kkt....atď ...a ja som už v takom bode že keď viem že idú k nemu že ja odchádzam od vlastného manžela len kôli našim hádkam a tomu že to musela riešiť cez dieťa naše problémy tak mi je až zle. Popravde ja milujem najviac na svete svojho muža ale takto žiť je psychicky dosť ťažké ,porozprávať sa snou nemá význam lebo to není nič iné len ty si ku*va,pi*a a ja neviem čo všetko možné (ak sa pýtate či som jej muža prebrala tak to nie) už rozmýšľam nad rozvodom len až chodí dieťa k mužovi tak ako majú súdom stanovené a nie 2 x do roka ...keď treba niečo navyše zaplatiť vtedy volá ale keď o nič nejde tak pomaly nevie malý že má otca...vidím ako sa muž trápi a ja som v neustálom strese, postupujeme už 3 rok IVf a ja neviem hlavu ukľudniť keď ja len čakám kedy zas čo bude zle ..som v strašnom strese každý deň a neviem či si mám už pýtať lieky na ukludnenie alebo čo robiť :( ako to zvládnuť takéto situácie

Strana
z4
anonym_064991
5. aug 2025

@anonym_autor nerozumiem, prečo ty vôbec komunikuješ s manželovou ex a už vôbec nie, prečo sa s ňou hádaš. Tvoj manže čo? Len sa prizerá? Prečo toto nerieši cez sociálku, že jeho ex ovplyvňuje engatívne dieťa?

princkrason
5. aug 2025
@anonym_064991

@anonym_autor nerozumiem, prečo ty vôbec komunikuješ s manželovou ex a už vôbec nie, prečo sa s ňou hádaš. Tvoj manže čo? Len sa prizerá? Prečo toto nerieši cez sociálku, že jeho ex ovplyvňuje engatívne dieťa?

@anonym_064991 asi chce ist do trojky , tiez nerozumiem

lucka_ke
5. aug 2025

aké zákazy príkazy? celkom nerozumiem... a súhlasím, nech s ňou komunikuje muž ty sa s ňou nemusíš absolútne vôbec o ničom baviť

minenkaa
5. aug 2025

Ja tiež nechapem,muz nech si vyberie a vyrieši to

autor
5. aug 2025

Jasné že ja sa jej vyhybam ako môžem, len keď napr volá s malým tak ona začne cez telefon riešiť a rýpať ...muž vie že si neprajem aby ona k nám chodila aby si dieťa pri dverách prebral/odovzdal ale aj napriek tomu ju zavolá k nám lebo že to robí kôli dieťaťu aby videlo že spolu normálne vychádzajú ...pritom tiež na ňu nadáva atď ale kôli dieťaťu...keď je u nás tak ja som zvykla čakať v spálni (kedysi) kým odídu ale teraz už vždy pred ich návštevou odídem...hádali sme sa kôli tomu že chcela aby muž zrušil otcovstvo lebo malý sa chce volať po nej ,a vždy na mňa proste útočí ,furt niečo má aby mi nervy narobila

jaskolka
5. aug 2025

Nechápem rovnako ako vyššie píšu ženy... prečo ty si "na nervy"veď muž nech s ňou komunikuje o dieťati,nič iné s ňou ani nemusí riešiť. A ty už vôbec nie, aké zákazy a príkazy ona rieši cez dieťa

minenkaa
5. aug 2025
@anonym_autor

Jasné že ja sa jej vyhybam ako môžem, len keď napr volá s malým tak ona začne cez telefon riešiť a rýpať ...muž vie že si neprajem aby ona k nám chodila aby si dieťa pri dverách prebral/odovzdal ale aj napriek tomu ju zavolá k nám lebo že to robí kôli dieťaťu aby videlo že spolu normálne vychádzajú ...pritom tiež na ňu nadáva atď ale kôli dieťaťu...keď je u nás tak ja som zvykla čakať v spálni (kedysi) kým odídu ale teraz už vždy pred ich návštevou odídem...hádali sme sa kôli tomu že chcela aby muž zrušil otcovstvo lebo malý sa chce volať po nej ,a vždy na mňa proste útočí ,furt niečo má aby mi nervy narobila

@anonym_autor vy ste drbnuti obaja a ex sa dobre na tom baví

autor
5. aug 2025

Zákazy napr že dieťa neuvidí pokiaľ bude somnou, príkazy že malý má nemá čo ani len pozdraviť ,má vyzvedat o nás koho bude majetok keď otec umrie (áno už mi muža pochovávajú aby dedili) je toho veľa a keď vidím ako sa muž trápi tak mne je ešte horšie a preto rozmýšľam že keď sa rozvedieme tak bude mať malého ako má mať a nebude decku zakazovane chodiť za otcom

jaskolka
5. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale v tom prípade je problém muž, prečo ju volá k vám? Alebo prečo ju "nezruší"keď začne "rýpať"? Veď normálny človek povie, prepáč,o tomto sa nebudeme baviť, riešime len dieťa a ňom sa bavíme.

autor
5. aug 2025
@minenkaa

Ja tiež nechapem,muz nech si vyberie a vyrieši to

@minenkaa muž nevyrieši nič, lebo keď začne niečo riešiť s ňou tak malý sa mu neozve týždeň ..matka mu také kapusty natlaci do hlavy že až

minenkaa
5. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa muž nevyrieši nič, lebo keď začne niečo riešiť s ňou tak malý sa mu neozve týždeň ..matka mu také kapusty natlaci do hlavy že až

@anonym_autor veď práve preto nech ti vyrieši a vyberie si,naozaj je v tomto problém tvoj muz

anonym_064991
5. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor muž má 15 rokov? Na čo to rieši s ňou? Má to riešiť so sociálkou a cez súd.

autor
5. aug 2025
@jaskolka

@anonym_autor ale v tom prípade je problém muž, prečo ju volá k vám? Alebo prečo ju "nezruší"keď začne "rýpať"? Veď normálny človek povie, prepáč,o tomto sa nebudeme baviť, riešime len dieťa a ňom sa bavíme.

@jaskolka to on nevie takto riešiť...keď jej niečo povie že sem teda k nám nepríde tým pádom on neuvidí malého , už sa to tak raz stalo dávnejšie a malý mu ani mobil nedvíhal vyše týždňa

minenkaa
5. aug 2025
@anonym_autor

@jaskolka to on nevie takto riešiť...keď jej niečo povie že sem teda k nám nepríde tým pádom on neuvidí malého , už sa to tak raz stalo dávnejšie a malý mu ani mobil nedvíhal vyše týždňa

@anonym_autor tak potom manžel si už vybrať a ty to niesi

anonym_4894a3
5. aug 2025

mna by zaujimal dovod rozvodu...preco sa s ex rozviedli, mozno z toho celeho to prameni

melanta
5. aug 2025

A ty za týchto okolností riešiš IVF? Preboha prečo?

jaskolka
5. aug 2025

Toto je ten problém,ak sa dvaja rozídu a nedokážu sa správať ako dospelí,len si vybavovat účty cez dieťa.
No nikto iný okrem neho to nemôže riešiť,ty vôbec nie. Ty si v podstate pre ňu cudzí človek,s tebou ona nemá čo riešiť. Ak je problém,že ona potom odmieta syna dať k otcovi,tak sa môže obrátiť na súd.
A ešte je otázka, dôvod rozvodu bol čo?

autor
5. aug 2025
@anonym_4894a3

mna by zaujimal dovod rozvodu...preco sa s ex rozviedli, mozno z toho celeho to prameni

@anonym_4894a3 lebo ona si našla iného tak odišla ,ja som sa s mužom dala dokopy 3 roky po ich rozchode

autor
5. aug 2025
@melanta

A ty za týchto okolností riešiš IVF? Preboha prečo?

@melanta no však práve že ja už neviem čo mám robiť , či pokračovať či čo..lebo keď sa aj snažím nemyslieť na tie hádky tak furt s tým zaspávam aká je a prečo toto všetko musí robiť

oliolijanka
5. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_4894a3 lebo ona si našla iného tak odišla ,ja som sa s mužom dala dokopy 3 roky po ich rozchode

@anonym_autor Dali ste sa dokopy po ich rozchode, ci rozvode? To je rozdiel.

basska_b
5. aug 2025

To je dost psychopaticke a toxicke spravanie tej exky. Neviem si predstavit do tohto priviest vase spolocne dieta, ktore ona bude nenavidiet az za roh. Ved predsa aj ono bude dedit. Je to hrozne. Neviem, co by som robila na tvojom mieste. Na konikovi sa casto radi rozchod. Ty nezmenis ex, mozes len zmenit sposob, akou na nu reagujete. Tu tiez vnimam, ze tvoj muz je malo razny. Ano, vyuziva maleho ako vyhrazku, zbran, ze ked nebude po jej, neuvidi ho. On by mal byt bariera, ktora teba chrani od nej. Nemal by ti hovorit o obsahu ich telefonatov. Maleho by si tiez mal upratat. Ked na 8rocneho zhucis, ze takto rozpravat nebude, este vacsinou posluchne.

Ja som tiez dost riesila v hlave muzovu ex a tieto veci, ze volali, ked chceli peniaze a pod, ale odkedy mam vlastne deti, tak mam aj ine starosti. A postupne sa to nejako cele utriaslo a vychladlo. Moja kamoska zas taketo nieco neustála a rozisli sa. Nasla si ineho, s ktorym je neskutocne stastna a maju 2 deti.

januska12323
5. aug 2025

Vy ste tam všetci na hlavu. Pán manžel by mal pohľadať gule a upratať ju, ty sa neschovávaj a nerieš ivf kým si život nedáte dokopy. Kam by si utekala s novorodencom?

anonym_77ca7c
5. aug 2025

@anonym_autor bud rada ze nemáte spoločne dieťa osobne by som nechcela muža ktorý má už deti zrovna pre to ze neni možné si založiť novú kompletnú rodinu pretože on už ma rodinu deti záväzky alebo ako chceš to nazvime Ak by bol chalap bývalú by sam stopol naďalej jej ako psovi lebo asi len to nanu funguje a ty nerobíš dobre ze ideš prec ked ma on deti

liv1
5. aug 2025

Psycholog pre teba, tvojho muza a dieta. Nutne! Toto bez psychologa proste nedas, ak uz sa v tom tak dlho motas. A verim ze najdes niekoho, kto ti urcite pomoze. Ale chod cez recenzie. Najprv mozes ist len ty sama.

anonym_d49ec2
5. aug 2025

V prvom rade by som sa vo svojom dome nesla schovavat do spalne.
Mozno som prehliadla ale kolko ma dieta rokov?
Nech si to hlavne riesi muz. Ona k vam domov ani bstupit nemusi. A ked ma byvala problem nech si to riesi cez sud.

melanta
5. aug 2025
@anonym_autor

@melanta no však práve že ja už neviem čo mám robiť , či pokračovať či čo..lebo keď sa aj snažím nemyslieť na tie hádky tak furt s tým zaspávam aká je a prečo toto všetko musí robiť

@anonym_autor ty nevieš, čo máš robiť? Tak ja ti poviem. Nerieš tehotenstvo. Nie si normálna, ak za tejto situácie riešiš IVF, lebo nevieš, čo máš robiť. Chudák mužov syn, má toxickú matku, otca bez gulí a macochu psycho. A do toho privedieš ďalšie dieťa? Fakt? Bez rozumu?

minenkaa
5. aug 2025

Inak mne tieto vzťahy prídu u vás,že každý si riesi svoj kľud a kto koho viac presti

o__o
5. aug 2025

Mne by sa toto nechcelo riesit. Ked ma chlap psycho ex, psycho rodinu, psycho kamosov... A ked sa od nich nevie alebo nechce odstrihnut. Takto by som nezila, zivot mam len jeden.

lenuska9999
5. aug 2025

@anonym_autor nerozumiem prečo ty s ňou niečo riešiš a odchadzas z bytu, alebo čakáš v spálni. Takto je ona na koni a ty nechávaš so sebou zametať. Tvoj muž a ty by ste si mali pohovoriť s dieťaťom, vysvetliť mu okolnosti. A tvoj muž jej musí rázne vysvetliť, že pokiaľ bude rýpať alebo huckať malého proti tebe, môže odísť a zavrieť za sebou dvere a že to bude riešiť cez socialku. Jedna psycho ex vám rozvrati celú rodinu ? Nedajte sa. A ty s ňou nekomunikuj vôbec. Led príde k vám, ostala by som normálne v byte, s úsmevom na tvári a nevšímala si ju. A nie ty sa zatváraš do spálne. Uvidis potom aká bude vytočená, že sa jej nedarí tá nazlostit

doriiis
5. aug 2025

Šibnutí ste úplne všetci traja dospelí.Tvoj muž si nevie narobiť poriadky so svojou ex,ty si labilna,čo strká hlavu do piesku a ex by si zaslúžila cez ústa ( nie doslova),aby si uvedomila,že sa okolo nej netočí svet.Dieta putuje z jednej nefunkčnej rodiny do druhej,lebo ste všetci rovnako nevyzreti a neschopni

Strana
z4