Ako zvládnuť minulosť partnera s kolegyňou?
16. aug 2026
Ahojte mam vztah a dozvedela som sa ze moj chlap mal sex s kolegynou este predomnou. A to kazdy den ju vidi a pritom spolu nieco mali. Ako to brat ?
Predošlá
Strana
z2
Môj mal niečo so susedou a teraz ho mám pritlačiť k tomu, aby sa presťahoval? Ak nie je dôvera, načo si vo vzťahu? Nájdi si panica, ktorý nepretiahol nikdy nikoho a nebudeš tu riešiť blbosti.
anonym_d11432
•
16. aug 2026Istotu nemas nikdy. Snazila by som sa ti vytesnit a skor sa sustredila na vlastny vztah ako na ich uz ukonceny.
anonym_9380e8
•
Dnes o 16:59@anonym_92aba7
@anonym_bc9773 okúpať v Save?a to prečo?tvoj chlap nemal pred tebou žiadnu inú ženu?
@anonym_92aba7 moj nie.sme si prvi. Spolu od 2002, od 2010 manzelia😁😍💖
anonym_9380e8
•
Dnes o 17:00Mne by to vadilo.. 🤔
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor Ved to bolo pred tebou. Keby chce byt s nou, bol by s nou, nie s tebou.
@anonym_221b0a preco by bol s nou?mozno si len chceli vrznut,neslo im o vztah,len sa naskytla prilezitost.Je uplne opodstatnene,mat strach.Spal s nou a i tak s nou neskoncil vo vztahu a to bol nezadany,to vypoveda o tom,ze slo len o sex,ze na vztah to nebolo.Teraz ma vztah a aku ma ta autorka zaruku,ze si nebude s koleginou vrzat nadalej?Na jednej strane,ano,bol slobodny,bez zavazkov,vrzol s koleginkov,mozno fakt o nic neslo,nevieme,co je za tym,ci boli opiti na firemnom vecierku,ci tam bola uz dlhsiu dobu vasen,ci boli opusteni,tak si vrzli a pod.Na strane druhej,ak mu to chutilo ale na vztah to nebolo,hladal vztah,ma ho.Aku ma autorka zaruku,ze opat si neuzije?nemusi,netvrdim,ze musi.No ten jej strach je pochopitelny.Denne vida zensku,s ktorou spal.Uz len ten samotny fakt,v nej bude vzbudzovat nepokoje,strach,paranoje aj z minutoveho meskania a pod.