icon

Ako zvládnuť minulosť partnera s kolegyňou?

16. aug 2026

Ahojte mam vztah a dozvedela som sa ze moj chlap mal sex s kolegynou este predomnou. A to kazdy den ju vidi a pritom spolu nieco mali. Ako to brat ?

Strana
z2
minenkaa
•
16. aug 2026

Zalep mu oči kazde ráno ,aby ju nevidel.
Alebo to zober na chrbát a zahod do kosa

anonym_bc9773
•
16. aug 2026

Že mu nevyhovuje a našiel si lepšiu, krajsiu, múdrejšiu. Ale teda ja by som ho donútila okúpať sa v Save 🤭

anonym_e0ca61
•
16. aug 2026

@anonym_autor a to ako dlho ste spolu? no a mne osobne by toto vadilo, ak by som s nim bola chvilu, opustila by som vztah.

anonym_b52682
•
16. aug 2026

@anonym_autor síce to bolo ešte pred tebou, ale aj tak....mne by to vadilo...on ti to povedal, či ako o Tom vieš?

kiki68
•
16. aug 2026

@anonym_autor ked pred Tebou, tak sa Ta to netyka a zjavne to neklaplo. Moj mal tiez raz este davno pred nasim vztahom a povedal, ze to bolo najhorsie rozhodnutie, nakolko ju musel potom vidiet. Nepracovala priamo u nich na oddeleni, ale povazoval to za velku chybu.

januska12323
•
16. aug 2026

Bolo to pred tebou a skončilo to, čo chceš riešiť? Má zmeniť prácu? Čo keď tam bude robiť ďalšia bývalá?

jblheart
•
16. aug 2026

Že teraz ťa bude zožierať myšlienka či potom ako ste sa dali dokopy vy dvaja tam už odvtedy nič neprebehlo medzi nimi a nepodviedol ťa. To už ide o dôveru vo vzťahu. Ak mu neveríš a ostane raz dlhšie v práci už budeš myslieť na to kvôli čomu.. teambuilding. možno nejaká pracovná cesta ? Pracovali len alebo si aj užili ? Toto ti bude furt vŕtať hlavou a zožierať ťa. Keďže sa musíš pýtať tu na MK tak asi sa to už deje.

anonym_ff30bb
•
16. aug 2026

Ze je hlupak ze ti to vesal na nos. To ako naco ti bola tato info k zivotu?

anonym_92aba7
•
16. aug 2026
@anonym_bc9773

Že mu nevyhovuje a našiel si lepšiu, krajsiu, múdrejšiu. Ale teda ja by som ho donútila okúpať sa v Save 🤭

@anonym_bc9773 okúpať v Save?a to prečo?tvoj chlap nemal pred tebou žiadnu inú ženu?

anonym_92aba7
•
16. aug 2026
@anonym_ff30bb

@anonym_ff30bb ja takéto veci tiež nepochopím

anonym_b19239
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_ff30bb
•
16. aug 2026
@anonym_b19239
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_b19239 preboha precitaj si uvodny prispevok este raz

anonym_ff30bb
•
16. aug 2026
@anonym_92aba7

@anonym_bc9773 okúpať v Save?a to prečo?tvoj chlap nemal pred tebou žiadnu inú ženu?

@anonym_92aba7 to bol vtip 😉

anonym_92aba7
•
16. aug 2026
@anonym_ff30bb

@anonym_92aba7 to bol vtip 😉

@anonym_ff30bb jaaaaaj,som nepochopila🤦🤷🤣

anonym_05c771
•
16. aug 2026

@anonym_autor a to vies len o tejto jednej….
Vies kolko ludi tak funguje v praci, v susedstve? ……
Bud mu veris alebo neviem preco ste potom spolu , snad nebude davat vypoved lebo ty si ziarlivka

rozculena
•
16. aug 2026

to je nič,u nás jeden mal vzťah s dvomi naraz a obe oplodnil😂ale teda neviem,či vzťah je to správne slovo
Druhý mal dlho vzťah s jednou a potom s inou,ja neviem,ako tie dve sa voči sebe asi cítili,ale tá prvá to brala celkom v pohode,keď mi to povedala

anonym_733725
•
16. aug 2026

@anonym_autor co bolo bolo 🤷 ten sex zrejme nič neznamenal keď je nakoniec s tebou. Ved aj ty máš volaku minulosť.

janinah
•
16. aug 2026
@anonym_ff30bb

@anonym_ff30bb nemusi to vediet od neho...
Mna podobné info čo bolo predo mnou nikdy nezaujimalo qni som nic neriešila.

anonym_e1d339
•
16. aug 2026
@januska12323

Bolo to pred tebou a skončilo to, čo chceš riešiť? Má zmeniť prácu? Čo keď tam bude robiť ďalšia bývalá?

@januska12323 alebo buduca? 😉

anonym_911996
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_e0ca61
•
16. aug 2026
@rozculena

to je nič,u nás jeden mal vzťah s dvomi naraz a obe oplodnil😂ale teda neviem,či vzťah je to správne slovo
Druhý mal dlho vzťah s jednou a potom s inou,ja neviem,ako tie dve sa voči sebe asi cítili,ale tá prvá to brala celkom v pohode,keď mi to povedala

@rozculena prva to brala v pohode prave preto, lebo bola prva 😀

anonym_e0ca61
•
16. aug 2026
@anonym_733725

@anonym_autor co bolo bolo 🤷 ten sex zrejme nič neznamenal keď je nakoniec s tebou. Ved aj ty máš volaku minulosť.

@anonym_733725 tak vies - autorke moze behat po rozume aj to, ze sex bol sex. ale co ak kolegynu jej chlap chcel aj ako partnerku, ale ona z nejakeho dovodu odmietla? a co ak sa kolegyna jedneho dna rozhodne, ze ten chlap je pre nu predsa len vhodny a on neodola a urobi zamenu? autorku za kolegynu? a autorka strati rok, dva alebo viac zivota s nim? aj takto moze uvazovat.

anonym_ca9991
•
16. aug 2026

Ty si toto iste uz raz pisala.

anonym_bb556e
•
16. aug 2026
@anonym_e0ca61

@anonym_733725 tak vies - autorke moze behat po rozume aj to, ze sex bol sex. ale co ak kolegynu jej chlap chcel aj ako partnerku, ale ona z nejakeho dovodu odmietla? a co ak sa kolegyna jedneho dna rozhodne, ze ten chlap je pre nu predsa len vhodny a on neodola a urobi zamenu? autorku za kolegynu? a autorka strati rok, dva alebo viac zivota s nim? aj takto moze uvazovat.

@anonym_e0ca61 rovnako ten chlap moze narazit este na nejaku tretiu, este lepsiu ako byvala aj terajsia a vztah moze skoncit rovnako.

anonym_bd66a9
•
16. aug 2026

@anonym_autor osobne by mi to vadilo. Pokial je to niekto s kým je denno denne, tak nie. Ono príležitosť robí zlodeja, bohužiaľ.

natalka13
•
16. aug 2026
@minenkaa

Zalep mu oči kazde ráno ,aby ju nevidel.
Alebo to zober na chrbát a zahod do kosa

@minenkaa 😄

minenkaa
•
16. aug 2026
@anonym_bd66a9

@anonym_autor osobne by mi to vadilo. Pokial je to niekto s kým je denno denne, tak nie. Ono príležitosť robí zlodeja, bohužiaľ.

@anonym_bd66a9 takže by nemal chlap pracovať so ženou a opačne

domkakvet
•
16. aug 2026

@anonym_autor vadilo by mi to.

anonym_221b0a
•
16. aug 2026

@anonym_autor Ved to bolo pred tebou. Keby chce byt s nou, bol by s nou, nie s tebou.

anonym_28ba38
•
16. aug 2026
@jblheart

Že teraz ťa bude zožierať myšlienka či potom ako ste sa dali dokopy vy dvaja tam už odvtedy nič neprebehlo medzi nimi a nepodviedol ťa. To už ide o dôveru vo vzťahu. Ak mu neveríš a ostane raz dlhšie v práci už budeš myslieť na to kvôli čomu.. teambuilding. možno nejaká pracovná cesta ? Pracovali len alebo si aj užili ? Toto ti bude furt vŕtať hlavou a zožierať ťa. Keďže sa musíš pýtať tu na MK tak asi sa to už deje.

@jblheart tvoje komenty mam najradsej.Vzdy mam nieco na mysli,alebo rozpisane,potom pozriem tvoj koment a uz nemusim nic pisat 🙂

Strana
z2