Ako zvládnuť napätie vo vzťahu pred svadbou?
Zdravim. Zijem s partnerom na byte uz par rokov, chystame svatbu. Citim mezdi nami silnejuce napatie. Dozvedela som sa, ze z prace niekolkokrat chodieval s nejakou kamaratkou na kavu. Tvrdil mi, ze si vyborne rozumeju. Mne to zacalo dost vadit, ked sa vam chlap nevrati domov a pobehuje namiesto kamosov, s nejakou zenskou. Viem, ze ma z detstva vela priatelov, co sa tyka aj kamaratiek, ale tato to nie je. Uz mi to jiekolkokrat zatajil aby som sa zbytocne nerozculovala. Co ma ale najvacsmi vytocilo bola dnes sprava od tej dotycnej, ze si to cele medzi nimi zle vysvetlujem, ze ona mi ho neberie, len spolu chodili si sadnut ako priatelia. Ona priatela nema, ze sa z nejakym rozisla davnejsie.
Dozvedel sa to partner a zacalo este vacsie dusno jak predtym. Nevie otvorene komunikovat o tom, uz aj s mobilom chodi na wc, otaca ho dole displayom. Neraz vecer, ked sme si spravili pekny vecer pri veceri odisiel a furt ram vyskakovali spravy od nej. Furt si ju obranuje a uz ide proti mne, ze som hystericka a robim problem kde nie je. Ked mi prisla ta speava od nej napisala som jej, kde je jej miesto a ci by sa jej to pacilo, ale ona si ho zastava a aj samu seba, ze nic zle nerobi. Slecinka to peavdepodobne nepochopila.
Myslela som, ze ked uz chystame svadbu a davame peniaze do mnoho veci, ze si to budeme spolocne uzivat a on toto robi
Pobalit veci a dovidenia ku kamoske
Maj k sebe uctu a neber si toto cudo
V prvom rade by som prestala plánovať svadbu a oboznámila s tým rodinu,aby vedeli, že sa nič nechystá
Tak nech si vyberie teda s kym chce zit. Kamoska moze byt ale zase odtial potial.
No ja si myslím, že toto nie je ok a netolerovala by som to. Určite medzi nimi niečo je, prečo by ti ju potom tajil? A keď si vkuse vypisujú je to nezdravé. Povedz mu, že buď ti hneď ukáže čo si píšu, alebo nech sa pobalí a ide do prdele. Svadbu by som zrušila.
Nezabudni si ho zobrať. Lebo svadbou sa proste zmení všetko o 180 k lepšiemu🤦♀️
V 1. rade nedaj sa zdeptať. Toto je tak trápne a robia to asi všetci neverný. Nedaj sa predsvedčiť o tom, že to čo robí on, je OK. A ty si hysterka ktorá si namýšla.
V 2. rade sa nevydávaj, pretože ty by si mala byť na prvom mieste. A on na prvé miesto dáva ju.
Chlap vo vzťahu, či už ženatý alebo nie, nemá čo chodiť s kamarátkami a vypisovať si s nimi.
Svadbu by som urcite stopla, minimalne na cas, ak aj nechces hned rusit. Ale neviem co ocakavas od buducnosti, ked uz teraz je to takto. Sama vies, ze to nie je normalne, spravne no a vobec nie dobre pre vasu buducnost.
Sama vies ze je to na rozchod,uz sa len odhodlat
Neber si ho, budes to v budúcnosti veľmi ľutovať a pisat na MK, ako mate dieťa,on sa nestará chodi kade tade za kamoskami..atd.. toto ti treba?
Odíď od neho, on si vybral ju
Svadbu by som minimalne odsunula, aspon na cas kym si k nemu vybudujes 100% doveru. To ze mozno medzi nimi nie je nic fyzicke, neznamena ze medzi nimi nie je nic citove, existuje aj emicionalna nevera. Ta je mozno este horsia, ako keby si raz vrzli a dovidenia, i ked to je podla mojho nazoru tiez neakceptovatelne.
A tym vybudovat si doveru to nemyslim tak, ze stopnes svadbu, on bude mesiac sekat dobrotu, a svadbu obnovite, myslim ze to je beh na dlhsiu trat v tomto priprade
Není to normální a v pořádku si tak vypisovat.....trochu to "smrdí" . Svadbu bych odložila. Mluvit s ním asi nepůjde protože ji má v hlavě a jako každý takový kope kolem sebe a háže vinu na tebe....a dělá z tebe fůrii
Nieje to normálne aby si stále vypisovali keď je človek vo vzťahu.Raz za čas napísať ok.Ale mal by o tom vedieť aj partner.On mobil schováva a zatajuje ti .No prečo asi?Lebo to nieje len kamarátka.Keby to bola ozaj len kamarátka, zoznámi ťa, idete všetci traja na kávu.Nemal by s tým problém.V tomto prípade ide o viac.Neber si takého muža lebo celý život budeš riešiť jeho ,, kamošky,,
Behá za inou a Ty plánuješ svadbu? Spamätaj sa, kým nie je neskoro.
Ak toto robí pred svadbou, po nej to bude už len horšie..
Nie je strašné ísť s kamarátkou či kolegyňou na kávu pokecať. Ale v tomto prípade, to bude u tvojho priateľa viac, aj keby u hej nie. Svadbu zrušiť, dôvera je naštrbená, minimálne myseľ mu už blúdi inde.
Tak ti poviem.... mala.som velmi dobreho kamarata, zazili sme spolu vela vyletov, chat, s partiou, aj samy len tak v meste na kave/pizza, ... je fesak, dobry a ma to v hlave upratane, mna nikdy nepritahoval a ani ja jeho. Uplne normalne ciste priatelstvo, kde si aj o pol noci napises dobru noc a nic viac za tym nie je.... ked mal priatelku, vela mi o nej rozpraval ked spolu zacinali a vtedy sme stopli akosi prirodzene vsetky samostatne stretnutia a chodili sme len ako partia, neskor aj s jeho priatelkou. ani by mi nenapadlo ist s nim sama.do mesta.... dlho sme sa nevideli, potom sa ozenil a po rokoch sme sa stretli, jeho manzelka nechapala ako k sebe mame 'blizko', ale vzdy ako priatelia, zbehli sme na kavu asi 2x, nemala s tym problem ani jeho manzelka, ani moj manzel. Obcas si napiseme, ale nic tajne. Ale viem.na isto, ze po praci.a.v case volna by som.ho von nevolala ked ma.rodinu, to mi pride nevhodne.
Toho tvojho, si musis sama poznat, ci mas dovod mat obavy, a ci nie...
Drzim.palce
Ďakuj Bohu, že teraz sa ukázal. Ušetril ti rozvod. Môj snúbenec mal podivnu kolegyňu, áno stále spolu pracujú. Ale aspoň viem, že sa nám nestará už do života. Lebo na začiatku sa jej zveroval s vecami, ktoré mal riešiť so mnou. Po vážnej debate to zmenil, poznali sa dlhšie a bol proste zvyknutý, ale pochopil moje obavy... Ale, keby sa mam vydávať a deje sa mi to, čo tebe. Tak okamžite rozchod a všetkým by som to vysvetlila. A to bez srandy. Lebo ja sama som kamarátka mužov, ale vieš čo? Keď som vedela, že som problém vo vzťahu tak som sa snažila spoznať tú babu a najmä som sa stiahla, aby žena nemala obavy a to boli kamarátstva roky. Keď vravíš, že to je niekto nový a očividne ti klame, zatajuje a vypisujú si veci ktoré by mal riešiť s tebou ... Vôbec si ťa neváži... Utekaj.
Moj muz mal kolegu a ten mal takuto kolegynu. Mojho muza nezaujimala, ale raz sme ich vymakli samych na prechadzke pod mostom, nebolo tam nikoho. Muz to iba vzal tadial skratkou kvoli zapche v meste. Boli obaja prekvapeni, ze co to. O par mesiacov sa ten kolega zenil, v inom meste. Zrazu podal vypoved, za mesiac bol prec. Muz sa usmial, ze niekto sa rozmyslel. Baba tiez do par mesiacov isla z firmy. Vsetko ostatne bolo zadane a nechceli ju. Takze isla o dum dale. Toto mozno bude podobne, len ci to neskonci opacne
Baby,ate pravdu. Uplna strata casu s nim. Teraz som nasla nejake zamilovane spravy od nej k nemu.
A máš vymaľované.
aspon si na to prisla pred svadbou
Presne baby, musia chciet obaja, keby ju nechcel tak davno s nou skonci. Lebo by som bola pre neho prednejsia aj to citila.
Vysvětlil ti ty zprávy? Přiznal se konečně?
Radsej teraz zrusit svadbu, ako potom riesit rozvod a este aby ti z pred oltara za nou neusiel.
Neviem či bývate v prenájme, vlastnom, na koho beží zmluva, byt, ale ak na teba. Zbaliť kufor a popriať mu šťastie s novou priateľkou. Neponižuj sa, nestojí za to. Držím ti prsty, aby si to zvládla s hrdosťou 🍀

Nuž on si už vybral si myslím.