Ako zvládnuť nepochopenie v partnerskom súžití?
Podľa mňa to už nemá význam stále mu hovoriť to isté, že mi malo pomáha, on sa stále vyjadruje že mi pomáha dosť. Lenže prečo väčšinu dna leží na gauči s mobilom v ruke a ja stále na nohách v domácnosti a okolo deti až pokým nejdu spať. Stále mi vo všetkom oponuje a vytáča do nepricetnosti. Stále si vravím, že sa s ním nebudem baviť, aby som si neznicila zdravie..nejakú dobu aj vydržím, ale potom znova vybuchnem a poviem mu všetko, čo si myslím. On je tichej povahy, väčšinou ani neodpovedá. Mňa si vôbec neváži, nerieši so mnou nič, v podstate si ma nevšíma, komunikuje iba s deťmi. Ja sa cítim iba ako sluzka. Chcem v tom vytrvať kvôli deťom, lebo ich mam najradšej na svete. Chcem sa začať venovať iba sebe a deťom a tak byť šťastná a spokojná.
@ina2405 chcela som sa vyrozprávať a poznať vás názor a ďakujem všetkým za názory.
A pred svadbou si nevedela ako je vychovaný? To mam najradšej keď prídu starosti, a hneď je na vine výchova a svokra. Lebo iné argumenty žena nemá.
@bielasovicka svadbu sme ani nikdy nemali, mame spolu iba deti.
Ale to je jedno, žiješ s nim.
🥴 hlavne že do toho kostola chodí, kks mne sa snaď sníva. Však je to vymyslená téma? Takže dve nemanželské deti a chlap strašne veriaci..
Možno ho už nebaví nič, lebo pôjde do pekla, keďže žijete na divoko, to nie je s kostolným poriadkom😂
Ono z teba citit rezignaciu. Vadi ti a vlastne je to dobre ako to je. Nezalezi mu na mne a vlastne som rada ze mam aspon deti. Nepomaha mi a vlastne aspon je skvely otec. Na tvojom mieste by som si robila cas pre seba. Venuj sa zalubam. Chod z domu kadernicke, s babami von, zacvicit si. A mozno stretnes ineho, takeho naozajskeho, co sa ta aj spyta ze ako sa mas. Niekoho kto ti rad aj kavu urobi. A nie, nie vsetci chlapi su rovnaki. Su aj skveli niektori. Ty si si seba dala na posledne miesto a tolerujes vsetko. Ale to sa neda do nekonecna. Zivot prezivas a nie ze zijes. Uvedom sa kym si mlada.
@bielasovicka áno mne tikali biologické hodiny tak som sa ponahlala, ved po chvíľke sme išli aj spolu bývať.
@ina2405 áno chodí pravidelne do kostola a celá jeho rodina. Vymyslené to veru nie je. Aj týmto tu chcem ukázať ze aj takéto niečo môže existovať.
@gribka1 to teda nie a deti sú už dosť veľké a stále sa nepricinil. Ale viete čo, keby ma poziada o ruku, poviem nie, lebo sa mi nechce potom rozvádzať.
Aspoň v tom máš jasno. Ži si svojím životom a keď príde ten pravý, budeš to mať ľahšie.
@vivuska666 ďakujem toto som potrebovala počuť, píšeš mi ako z duše..ďakujem ešte raz za podporu a mas vo všetkom pravdu. Ja chcem počkať kým deti budú staršie a samé mi povedia aby som odišla od neho preč. Teraz by odlúčenie veľmi trpeli kým sú tak malé.
@gribka1 áno mam po toľkých rokoch. Ten pravý ani nemusí nikdy prísť a mne by to snáď ani nevadilo. Budem sa tešiť z detí keď oni budu šťastné.
@ina2405 ozaj, ved chodia do kostola, a nezoberie si ženu s ktorou má 2 deti? 🤦🏼♀️
@bielasovicka aj deti chodia do kostola s nim, niekedy keď stihnem uvarit idem aj ja s nimi. Sú aj pokrstene. On nechodi na prijímanie, deti idú vždy na krížik.
Tak sama vie, ze rozkazom to nejde. Tak za mna jedine nastavit zrkadlo. Ale ist na neho milo. Zlatko ked pojdes z roboty nakup. V sobotu by si nam mohol uvariť tvoj super gulas. A nezabudnúť pochvalit. Zlatko idem s kamoskou, idem si zacvičiť. Ale neriešiť ci je navarene. Proste ides prec a prides vecer. Neboj nieco tym detom da jest. Takto pomaly to nejako vybojovať, ze si doma, ja si spravim cas pre seba.
@betulinka1 áno dalo by sa aj tak lenže ja sa mu nechcem vnucovať a ešte mu hovoriť milo. To robila jeho mama jeho otcovi sa mu doslova pchala do zadku, keď jej rozkazoval aj nadával tak aj tak ho pekne oslovovala. Potom stratila u neho totálnu hodnotu a on jej ešte viac rozkazoval a kričal po nej toto si spravila tak toto tak a mal ju za totálnu služku. Vidím to na vlastné oči aký majú vzťah a nechcem takto skončiť aj ja.
@betulinka1 a určite si nezaslúži aby som ho oslovovala Zlatko..volám ho jedine jeho menom a on ma nevolá nijak. Ani ma nepozdravi keď príde z roboty.
Ale ty to.mas tak isto a už si tak skončila
@jesenzima asi tak
Ešte nám prezraď prečo si ta nezobral za ženu.
@bielasovicka lebo ma nikdy neľúbil
Tak načo si s ním bola doteraz preboha?
Asi si bola slepo zaľúbená však?
Podľa mňa je toto vymyslená somarina. Už aj tie odpovede autorkine sú len na to, aby sme ju tu všetky prehovárali a aby diskusia išla.
Nerozumiem viacerym veciam. Raz napises, ze je super otec, ako partner na hovno - to chapem, takych je vela. Uraza ta, ponizuje, ty drzis ako hluchy dvere - preco? Prave kvoli detom sa mas postavit a odist. Nemate spolocne nic, takze zbalit seba a odist alebo ak je byt tvoj, tak zbalit pana tvorstva a som 100% presvedcena, ze najdes niekolko kamosiek, ktore ti s ochotou pridu pomoct ho vydrbat. Apropo deti - tak su vacsie alebo velke/male? Ak budu dospeli, tak ti budu vycitat, ze si neodisla. Vies o kolko menej roboty budes mat? Lebo zenu nenasiera to, ze jej chlap nepomaha. Ju nasiera to, ze ho stale vidi na gauci a ona musi robit vsetko. Ked ho nebudes vidiet, tak ta nsbude nasierat. A este aj budes mat volny cas pre seba, ked das decka ocinkovi...
Na konci zivota nedostanes metal za to, ze si svoj zivot pretrpela. Ani sa nestanes svatou za to... budes akurat tak lutovat premarnene roky a to, ze si mohla byt stastna a spokojna...
@ina2405 áno, aj ja mam takého tušáka.
Ale to je potom tazko, ked aj ty si tvrdá aj on je tvrdý. Jeden by mal zjemniť. Proste to je fakt, ze mnoho chlapov ale aj zien ma taku povahu, ze ked dostane príkazom nieco, tak to just neurobi. Ked to este on videl doma. Len co je cudne, ze chodi do kostola a aj ty ale nie ste zobratí a mate deti. Ved to je proti viere.
@betulinka1 nie je to možno ani pravda..nič čo píše.

@gribka1 ďakujem