Ako zvládnuť partnerkov stres pred výletom?
Zajtra ideme na celodenný výlet. Šoférujem ja, priateľ nemá VP ani auto. Ráno ho vyzdvihnem, cca. 200 km tam a 200 späť. A priateľ už stresuje. Že musí ráno skoro vstávať, aby stihol všetko, ranné WC, sprchu... že musí ísť spať o 22.00, aby sa vyspal, že čo budeme jesť, čo budeme piť. Hovorím mu, že čo stresuje. Ak bude unavený, pospí si po ceste. Zastavíme sa niekde najesť. Kúpime si na pumpe kávu a croissant. Dokonca na pumpe majú aj WC.
Toto robia aj vaši chlapi niekedy? Lebo on keď nemá ráno svoj kľud pri toalete --- je všetko zle.
Ja som zena aza mna tato zena nie je v poriadku...bud labilna alebo rozmaznana princeznicka 50 rocna...zrejme nikdy nemala deti, o nikoho s nestarala a neriesila ziadne realne problemy...
Ja som zena aza mna tato zena nie je v poriadku...bud labilna alebo rozmaznana princeznicka 50 rocna...zrejme nikdy nemala deti, o nikoho s nestarala a neriesila ziadne realne problemy...
@anonym_007990 veď píšem, že má dve deti. Chalan je už skoro dospelý, dcéra začala študovať strednú. Žije s nimi sama. Otec od nich odišiel, našiel si nejakú mladšiu kolegyňu vraj. Ale či je to pravda, ani srnka netuší.
@anonym_829f54 no chodí na 08.00 a vstáva o 06.00. Cvičí, potom sa sprchuje, potom si robí smoothies a kávu. Potom sa maľuje, trikrát sa prezlečie. A veziem ju do práce.
@anonym_autor tak vystartujte o 8:00 ked je taka naviazana na ranny ritual.
V praci sa ako stravuje? Naplanujte si kde stojite na obed. Zoberte vodu, ovocie, pagace. A ak nejdete nejakou ruskou tajgou tak mate po ceste civilizaciu s pumpami, koliby, mekace, a vsade maju WC.
A mozno ani tak nestresuje len sa pyta ako to bude prebiehat nech sa vie zariadit ci ma vyprazat rezne medzi chleba alebo len zobrat kabelku a ist.
To idete prvy krat na vylet?
@patrike inak vieš čo by mňa zaujímalo? Akú ty máš partnerku, keď si t stále. Ráno, naobed, večer. Stále keď tu nazriem, si napchatý v každej diskusii. Aj teraz, keď by si mal so ženou niekde ležať pri telke alebo na dovolenke.
@anonym_autor Ona je cez den fyzicky v praci, ja robim z domu. U nas sa pred telkou nevalame po veceroch. Mozes sa tesit, o chvilu ideme na dvojtyzdnovu dovolenku do hor, nebudem tu.
@anonym_autor tak vystartujte o 8:00 ked je taka naviazana na ranny ritual.
V praci sa ako stravuje? Naplanujte si kde stojite na obed. Zoberte vodu, ovocie, pagace. A ak nejdete nejakou ruskou tajgou tak mate po ceste civilizaciu s pumpami, koliby, mekace, a vsade maju WC.
A mozno ani tak nestresuje len sa pyta ako to bude prebiehat nech sa vie zariadit ci ma vyprazat rezne medzi chleba alebo len zobrat kabelku a ist.
To idete prvy krat na vylet?
@anonym_4ac7ff nejdeme už nikde. Zrušil som to. Ja nebudem za debila.
@anonym_4ac7ff nejdeme už nikde. Zrušil som to. Ja nebudem za debila.
@anonym_autor ze vy este len randite? Vsak? Este ju vobec nepoznas, dobre odhadujem?
Máte pravdu, nikam nejdem. Naozaj nepotrebujem takú ženu, čo jej trvá ráno 2h sa dať dokopy a ešte ani nemá auto a VP. Výlet ruším. Ja si nebudem žrať nervy. Nech si ide sama vlakom. Ja si dám futbal s chalanmi. Nebudem zo seba robiť debila a šoféra. Až taký zúfalec nie som. A už nikdy nie ženu bez auta a vodičáku.
@anonym_autor ty si rozdvojený alebo čo v úvode príspevku píšeš, že chlap nemá vodičák a teraz, že žena, akože takéto mimo chlapa by nechcela žiadna žena, nečudo, že si sám 🙈
@anonym_autor ze vy este len randite? Vsak? Este ju vobec nepoznas, dobre odhadujem?
@anonym_4ac7ff áno, rok a pol spolu randíme...
@anonym_007990 veď píšem, že má dve deti. Chalan je už skoro dospelý, dcéra začala študovať strednú. Žije s nimi sama. Otec od nich odišiel, našiel si nejakú mladšiu kolegyňu vraj. Ale či je to pravda, ani srnka netuší.
@anonym_autor neviem o co ti vlastne ide. Ano ides im robit sofera a este sa mas aj im prisposobovat. Vies co ? Zatni zuby , naloz ich a garantujem ti ze s tqkymto jej zivotnym nastavenim ako popisujes bude vas vylet koncit tak ze ich za jazdy vyhodis z auta, nezastavujem... mame zpozdeni. 🤣
A celkom nechapem preco ate spolu, rano jej robis taxikara do roboty . No princezka 🤣
@anonym_autor ty si rozdvojený alebo čo v úvode príspevku píšeš, že chlap nemá vodičák a teraz, že žena, akože takéto mimo chlapa by nechcela žiadna žena, nečudo, že si sám 🙈
@anonym_6f4ad5 máš pravdu, vždy je chlap mimo.
@anonym_autor hej, potom som precitala, ze ma deti..tak otazka je, ze dodrbane ma nervy kvoli chlapovi, ktorý ju opustil...alebo ju opustil, lebo ma pokazene nervy odjakživa
@anonym_autor neviem o co ti vlastne ide. Ano ides im robit sofera a este sa mas aj im prisposobovat. Vies co ? Zatni zuby , naloz ich a garantujem ti ze s tqkymto jej zivotnym nastavenim ako popisujes bude vas vylet koncit tak ze ich za jazdy vyhodis z auta, nezastavujem... mame zpozdeni. 🤣
A celkom nechapem preco ate spolu, rano jej robis taxikara do roboty . No princezka 🤣
@eeffka nikde nejdem ako som písal. Normálne nech si bábika spraví vodičák a kúpi auto a bude vyvážať do roboty ona mňa. Emancipácia. A nechcem počuť, že sa bojí šoférovať a že má paniku sadnúť do auta. Šoférovať sa nauči aj polodebil.
@eeffka nikde nejdem ako som písal. Normálne nech si bábika spraví vodičák a kúpi auto a bude vyvážať do roboty ona mňa. Emancipácia. A nechcem počuť, že sa bojí šoférovať a že má paniku sadnúť do auta. Šoférovať sa nauči aj polodebil.
@anonym_autor ako zareagovala?
@anonym_autor hej, potom som precitala, ze ma deti..tak otazka je, ze dodrbane ma nervy kvoli chlapovi, ktorý ju opustil...alebo ju opustil, lebo ma pokazene nervy odjakživa
@anonym_007990 noooo toto je dobrá úvaha 👍ale prečo len pred takymto vyletom ma taký stres,inak nie...
@anonym_autor ako zareagovala?
@anonym_007990 urazená, že sa tešila. Povedal som jej, že sa aspoň vyspí a nebude sa stresovať, že nabudúce niečo naplánujeme a pôjdeme busom alebo vlakom.
@anonym_007990 noooo toto je dobrá úvaha 👍ale prečo len pred takymto vyletom ma taký stres,inak nie...
@anonym_a3ea79 to my neieme, ci inak nie...
@anonym_007990 urazená, že sa tešila. Povedal som jej, že sa aspoň vyspí a nebude sa stresovať, že nabudúce niečo naplánujeme a pôjdeme busom alebo vlakom.
@anonym_autor to este len budu stresy!!! ist spojom..
Ohybas si tému ako ti práve vyhovuje
Ľudia sa tu pustili do Teba akého nervozneho neschopaka bez vodičáku máš po svojom boku tak zrazu je to opacne pohlavie, zena?😁
Aspoň neklam.Typicky konik ku konci témy zacnu vždy dotyčného/ dotyčnú obhajovať a ty si dokonca otočila pohlavie
Šikovná 😁
@sissy27 Vraj ma dve deti tak asi tam dole má kvalitu ktorá ho dostala kde je 😀 Že aj keď nemá VP, nevie šoférovať, šomre, stresuje a nevie nič zariadiť tak sa vďaka tomu našli také čo sa oňho postarajú. 😅 Možno má aj krásny úsmev.. 😂
@jblheart ježiši, tak toto si vystihol úplne že presne 😀 citujem ťa, ak smiem: "nevie šoférovať, šomre, stresuje a nevie nič zariadiť tak sa vďaka tomu našli také čo sa oňho postarajú. 😅 Možno má aj krásny úsmev.. 😂" tak takéto niečo momentálne spoznávam ja. a pravdu povediac, už nejak nemám chuť tohto človeka spoznávať ďalej 😀
@anonym_a3ea79 ona musí ráno vstať, pripraviť sa, osprchovať sa, dať sa dokopy a vychystať. Trvá jej to tak hodinku a niečo.
@anonym_autor tak to je potom tvoj problém, že si s takouto osobou, ktorá sa ráno chystá vyše hodiny. mal si ju na prvé rande vziať kamsi do vody.
@anonym_autor nerobi to moj chlap ani ex to nerobili. Ved staci si privstat a klud bude mat, aj ja mam rada svoju rutinu a ked treba vstavam aj o pol 5 aby som vsetko v pokoji stihla bez nahlenia a stresu. Jedno skorsie vstavanie prezije.
@patrike inak vieš čo by mňa zaujímalo? Akú ty máš partnerku, keď si t stále. Ráno, naobed, večer. Stále keď tu nazriem, si napchatý v každej diskusii. Aj teraz, keď by si mal so ženou niekde ležať pri telke alebo na dovolenke.
@anonym_autor ak ho vidíš v každej diskusií tak to znamená, že si tu stále aj ty. Také jednoduché 🤷🏼♀️
A v skratke, tvoj partner je veľké decko.
Božinku žena to kde si ho nabrala ? Kebyže mi toto robí chlap keď ja šoférujem všetko zorganizujem, nikde nejde. U nás vo vzťahu je on ten chlap kedy preberá zodpovednosť je kľudný, ja som občas ten stresman len som nervózna z cesty keď ideme do zahraničia. Ale fuuuh neviem neviem. Mňa by asi piclo. Väčšinou je toto ženská energia….
@anonym_autor si trans? Raz si žena a potom muž? Netrolluj.
@anonym_autor dobrý gazda 💩domov donesie. Manželov kamarát keď boli lyžovať, 10 dní nes...Niet nad dobrý štart doma
@anonym_autor z toho co tu citam chlapce ty mas obrovske komplexy v zivote. Dobra sprava je ze sa to da riesit. Zla sprava je ze musis chciet
Nechce sa mu ist a nevie ti to povedat. Moj muz sa tiez musi vysrat pred cestou, ale nerobi z toho cirkus. Raz sral aj na poli. Cestujeme velmi casto. O jedlo sa staram ja. Nachystam, napeciem, vezmem. Jemu kupujem 0,5l kofolu kvoli kofeinu, kavu nepije.
Komedia toto, aj tieto neandertalky, ktore ti stale pisu, o nej ako v muzskom rode a necitaju nic. 🤣
Ja by som jej rovno povedala, ze naco vymysla program, ked potom prilisnym overthinkovanim skazi naladu sebe aj ostatnym.

Nie, nie je to v poriadku takýto prehnaný stres kvôli v podstate ničomu. A je jedno či je taký prehnaný stresér muž a či žena. Normálne to nie je. Tak pôjde spať o 22:00 a ráno skoro vstane. A? (inak nestresuje z toho, že nebude môcť spať z toho stresu? 😂 ).