icon

Ako zvládnuť priateľstvo s chudšou kamarátkou?

2. júl 2025

Máte niekto chudšiu kamarátku a máte pocit že kvôli tomu nejak sa nemôžte s ňou uvolnene bavit ? Mam kamarátku ktora je dosť chuda,nema zdravotne problémy a ani necviči a stále ma ťaha do mcdonaldu atd ale ja mam strasne spomaleny metabolizmus a aj napriek cviceniu a dietam priberam ,aj ked mam normalnu postavu viac menej ale som pribrata. Neviem necitim sa pri nej celkovo dobre a skor si rozumiem s dievčatami ktoré majú podobnú postavu a ona je ešte taka že si dava zaležať veľmi na oblečení, chodí vonku na kavu ako keby išla na ples ,ja sa malujem prirodzene alebo vobec a nosim obyčajne oblečenie ,viac mam chut chodiť von s mne podobnymi kamaratkami,mxdlite že to môže hrať až takú rolu ?

colsami
2. júl 2025

Ano mam kamosky s ovela lepsimi postavami aj metabolizmom a nie, nekazi nam "to" kamaratstvo 😅
Takisto sa nemalujem, alebo iba minimalne a nie, nemam problem ist von s niekym co sa oblecie ako na ples. Bud si rozumieme a sedime, alebo nie. Maximalne utrusim "jejda ako si krasne na urovni vychystana, jak na operu, nie ako ja, aktualne oblecena ako vandrak" a obe sa zasmejeme.
Ak takto hovoris o nej, asi Ti to az taka kamoska nie je.

Toto je ale i tak skor problem Tvojich komplexov a sebavedomia. Popracuj na tom skor, nez uplne zbytocne prides o ludi a vztahy v Tvojom okoli 😉

emi_emi159
2. júl 2025

Priateľstvo je o niecom úplne inom ako o postave, ak si s kamarátkou rozumiem, dôverujeme si,smejeme sa spolu, rozprávame sa spolu ,pomáhame si,proste všetko čo k správnemu kamarátstvu patrí tak je úplne jedno či má 120 kg alebo je najkrajšia topmodelka. Absolútne na tom nezáleží.

mandzula
2. júl 2025

Nezavidis jej tak trosku?

luciaruz
2. júl 2025

Ja mám opačný pripad. Moja najlepšia kamarátka bola vždy "guľatá", velmi výrazne akné, ani nejaká krásavica. Ani sa obliekať a maľovať nevedela. Ale ona je taká úžasná osobnosť so sebavedomím, že chlapi na ňu išli vždy ako osy na med. Kamkoľvek sme prišli, vošla ako slnko. A nikoho nezaujímalo, že ja som chudsia a krajšia. Všetci leteli na ňu, či to bol muž či žena. Sme najlepšie kamarátky do dnes, uz 30 rokov 😊

lenka.25
2. júl 2025

Asi nie ste take kamarátky , ako si myslis . Povedala si jej niekedy , že máš problém s váhou a že ta to trápi a radšej by si išla niekam na niečo zdravšie ? Alebo vies o tom , že v Mekaci majú aj šaláty ? A inak nie , nemám problém s mojimi krajšími a chudšími , dokonca ani s úspešnejšími mojimi kamarátkami . Ty máš skôr problém sama v sebe , evidentne nie si so sebou spokojná , ale s tým nemá tvoja kamarátka nič spoločne .

nyusika
2. júl 2025

nie, totouz nie 😀 😀 😀

krajsie a stihlejsie kamaratky ti zabezpecia viac sexu...tie pekne a stihle sa vela chlapov boji oslovit, skarede a tucne su istota jednorazoveho sexu.

staci takato odpoved ?

moonlight1210
2. júl 2025

Ako problem vidim len ten mcd. Ze ty tam nemozes velmi jest, lebo mas tendenciu priberat. Tak si tam daj salat, alebo malinky kolacik.

Ale rozhodne jej hravo vysvetli, ze chapes, ze ona tam problem nema, ale ty velky a mcd ta preto netesi. Ci by ste nemohli radsej ist niekam inde a mcd len obcas.

Ak ale svoju pribratost vedla nej vnimas ako problem (vnimas sa vyraznejsia, plnsia vedla jej postavy a hanbis sa), tak je problem v tebe. A ten musis vyriesit ty.

denkabemommy
2. júl 2025

🤣 som sa musela najskôr zamyslieť aké postavy majú moje kamarátky. Ak sa cítiš pri nej kvázi menejcenná, tak by si sa mala zamyslieť nad svojim sebavedomím 🙂

biancaa3
2. júl 2025

Mala som to podobne ako ty tiež kamaratka chuda mohla si jesť čo chcela o kolkej chcela a ani gram nepribrala…žiadne zdravotne problemy nič …a ja vsetko naraz antika štitna žlaza spomaleny metabolizmus ….ale tak nikdy som jej nezavidela je jedno ze sa oblieka ako pekne a vyzera lepsie ale tak je to predsa kamaratka …u mna sa to zmenilo v tom ze som mala tiež diety cvicila som behala som brala som spalovač čo viem ze nie je najlepšia volba ale no budiš… takže ked jej tak zavidis podla mna je zbytočne sa bavit ked to ty vnimaš takto ked mas kamaratky s podobnou postavou ako ty a rozumies si s nimi tak sa bav s nimi

enmery
2. júl 2025

Toto, čo si opísala, mi ako kamarátstvo vôbec nepripadá, asi ani netušíš o čom skutočne kamarátstvo je.

januska12323
2. júl 2025

Však sa stretávajte aj inde, nie len mcd.

biba_18
2. júl 2025

ako zvládnuť priateľstvo s chudšou kamarátkou? asi tak ako s tučnejšou…

ismarela
2. júl 2025

Asi jej závidis a bojíš sa že si nájde lepšieho chlapa ako ty 😅

sense
2. júl 2025

Mám aj také aj také , nemám problém ani s jednou, rovnako nemám problém povedať, že stretneme sa inde, alebo poďme sa najesť inde. A rovnako nemám problém ísť do MC do a dať si šalát, a colu Zero alebo minerálku. Nikde nie je napísané že si musíš dať veľké menu s hranolkami

motylik2559
2. júl 2025

Ahoj, a vies o tom,ze vobec nezalezi na tom, co ma oblecene a ze vazi ovela menej ako ty? V Mc predavaju aj salaty inak a co tak jej normalne povedat, kedze ste kamosky, ze dnes vyberas miesto ty? alebo vies co Mirka, momentalne mam chut na nieco lahsie v tom horku, ked chces kup si MC a ja si cestou kupim salat (to ako priklad) a sadneme niekam na lavicku a pokvakame🙂 Ved hovoris,ze je to kamoska, tak s kamoskou sa da vzdy dohodnut...nezazila som,ze nie. Okrem tohto tvojho prepac, ale nazvem to pravymi slovami "komplexu" si inak rozumiete? mate o com kecat? sadnete si povahovo? Lebo ked ano, tak neries somariny a neodkopni kamosku len za to,ze sa necitis ako modelka. Dala ti kamoska niekedy najavo,ze sa hrozne obliekas?-teraz myslim v tom zlom zmysle, nie zo srandy....alebo ti povedala, ze vies co moja mala by si schudnut, lebo xy dovodov? Podla mna riesis ozaj nepodstatne veci...ale je tu potom aj taka otazka, ze do akej miery si ty ta spravna kamoska pre nu, ked riesis pri nej toto?🤷‍♀️

janulik2008
2. júl 2025

Mam chudu kamosku a bez problemov 😀 ona je chudá a ja mám prsia 🤣 ja jej zavidim postavu a ona to vie kedze som jej nie raz povedala ze by som chcela mat jej postavu. Tiez necvici ani nic. Ona mne povedala ze preco mam vacsia prsia jak ona a konec debaty 🤣🤣🤣

cukroska
Autor odpoveď zmazal
larinka552
2. júl 2025

Ja som mala vacsinou chudsie kamaratky. Postavu vobec neriesim, kamaratstvo neni o tom. Moja naj kamoska je o 20 cm nizsia a o 40 kil chudsia ako ja 😄 Tvoj problem naznacuje skor, ze ty mas nejaky problem so sebavedomim. Alebo je za tym este nieco ine a s kamaratkou si v skutocnosti nesedite.

majlo1234
2. júl 2025

Mam kamosky chudsie aj tucnejsie, rozumieme si stale dobre

1gramofon
2. júl 2025

Ešte sa taká nenašla 🤣 ale všimla som si, že to par ženám vadilo a ty mi to len potvrdzujes. Ty máš problém sama so sebou. Ona s tým nemá nič spoločne, nenúti ta jesť nezdravo a ak ti nezhadzuje sebavedomie, tak je to mimo nej

marianarem
2. júl 2025

Ja som mavala kedysi dost nadvahu a vobec som neriesila postavy kamosiek, ani som si nepripadala nejaka menej atraktivna od nich. Postava kamosky ti len pripomina, ze sa necitis dobre vo svojom tele. Neriesila by som to tym, ze sa budes stretavat s dievcatami viac pri tele, treba skor vymysliet, co s tym zlym pocitom zo seba.

cukroska
2. júl 2025
@luciaruz

Ja mám opačný pripad. Moja najlepšia kamarátka bola vždy "guľatá", velmi výrazne akné, ani nejaká krásavica. Ani sa obliekať a maľovať nevedela. Ale ona je taká úžasná osobnosť so sebavedomím, že chlapi na ňu išli vždy ako osy na med. Kamkoľvek sme prišli, vošla ako slnko. A nikoho nezaujímalo, že ja som chudsia a krajšia. Všetci leteli na ňu, či to bol muž či žena. Sme najlepšie kamarátky do dnes, uz 30 rokov 😊

@luciaruz Veľmi dobre si to napísala. Tiež také poznám. Čo nie sú žiadne krásavice ani postavou,ale dušu a srdce majú zaliate slnkom, sú také slniečka ,radostné a vždy mám pocit pri nich, že sú tak atraktívne a pekné ženy a tiež nikdy nemali ani v mladosti núdzu o mužov a aj po rokoch sú to príťažlivé ženy,ale tá krása nie je ani tak fyzická ako vnútorná .

mariynka
3. júl 2025

Popracuj na svojej psychike, zmyslani. Skus maso, syry, vajcia so zeleninou. Obmedz sacharidy. A maj sa rada taka, aka si❤️

janickacrazy
3. júl 2025

Moja kamarátka má 44kg. Akože nikdy som to neriešila. Každá sme iná a to je fajn. Neviem, prečo ti to vadí, asi nie si spokojná sama so sebou.

katulienocka999
3. júl 2025

Treba určite popracovať na sebavedomi jednoznačne. To,že ste odlisne problém nie je, je to tvoje vnimanie seba samej, popracuj na sebe 🙂 tiež som na tom vyzorovo ako prasiatko pri niektorých kamarátkach,ani malovanie a nejak dobre,pozriem na seba a ne ale ma to hneď prejde, každá sme nejaká 🙂