Ako zvládnuť rozvod po 14 rokoch manželstva?
Ahojte, po 20tich rokoch spoločného života a 14 rokoch manželstva sa chce manžel rozviezť, vraj ma už neľúbi, nechce so mnou byť aj to dáva jasne najavo. Všetko vraj kvôli tomu, že som panovačná, atď a už toho má plné zuby.
Máme 14 ročnú dcéru, ktorá nieje jeho biologická (samozrejme o to vie). Na koľko sme počas vzťahu mali krízu, ja som si našla milenca a vzniklo z toho bábo, no vtedy som bola mladá, sprostá, zľakla som sa a keď mi teraz už manžel povedal, že sa o nás postará, tak som sa rozhodla ostať a s milencom som prerušila kontakt. Zobrali sme sa, aby mala dcéra jeho priezvisko a mala ho v rodnom liste. Vtedy teda milenec vedel ako to je a moje rozhodnutie rešpektoval. Obaja sme sa k celej situácii postavili veľmi zle a dnes to ľutujeme, že sme to spolu už vtedy neskúsili.
No dnes je situácia taká, že sa naše cesty opäť stretli. Neviem či osud, či zhoda náhod. Vyrozprávali sme si veci, povedala som mu v akej som ja momentálne situácii, že sa budeme rozvadzať a že ostanem s dcérou sama a pravdepodobne aj bez bývania na koľko chce manžel náš spoločný byt predať.
Biologický otec mi ponúkol pomoc a padli aj slová, že by chcel nejak nadviazať kontakt s dcérou a vidím, že aj medzi nami preskočila iskra.
Dlho som nad všetkym rozmýšlala a možno naozaj sa všetko pre niečo deje mali sme sa znova stretnúť.
Problém je, že neviem ako to vysvetliť dcére a ako rodine a známym ak by sme na koniec naozaj spolu začali tvoriť pár.
Manžel je rozhodnutý, že odíde, trvá to už dlho čo sa len obchádzame, tak či nieje čas ísť ďalej a prijať osud. Cítim, že pre niečo mi prišiel znova do života, že toto už bude to pravé orechové.
Ajajaj chudatko dcera, je mi jej velmi velmi luto 😔. Detom treba takuto pravdu hovorit odmalinka. Najhorsi cas ste si “vybrali”. Nehrn sa hned do noveho vztahu. Hlavne nie hned ist s nim byvat. Boze ja si predstavit seba v tom veku, neznasala by som ta za to.
@anonym_bf806d my sme nechodili od rodiny k rodine a rozprávali im celú stories. Dcéra sa na svojho bio otca veľmi podobá, tak niesu sprostí.
@anonym_autor od zaciatku ste to riesili uplne zle. Bud to nemal vediet absolutne nikto alebo to mala dcera vediet od zaciatku. To doevca to bude mat teraz extremne tazke …a zrejme velmi utrpi aj vas vztah
@anonym_autor od zaciatku ste to riesili uplne zle. Bud to nemal vediet absolutne nikto alebo to mala dcera vediet od zaciatku. To doevca to bude mat teraz extremne tazke …a zrejme velmi utrpi aj vas vztah
@michaelam2 presne tak! Buď mala mlčať ako hrob a nemal to nikto vedieť, alebo mala dcéru od začiatku vychovávať, že tento otec ju miluje a chráni a stará sa o ňu, ale nie je jej biologicky otec
Ja fakt nechápem, načo si to všetkým vešala na nos.
@michaelam2 ono najhoršie bolo, že sa to dozvedeli u muža v práci a tí rozprávali, sme malé mesto, on aj ja robíme vo fabrike, každý v inej firme, ale napr v jeho práci robia muži mojich kolegín a tak sa to roznieslo.
Vôbec by som sa nečudovala keby začala brať drogy po tomto story. Prepnutá família
@michaelam2 ono najhoršie bolo, že sa to dozvedeli u muža v práci a tí rozprávali, sme malé mesto, on aj ja robíme vo fabrike, každý v inej firme, ale napr v jeho práci robia muži mojich kolegín a tak sa to roznieslo.
@anonym_autor vy ste fakt na hlavu všetci. 🤦Ešte aj u muža v práci 🤦🤦
@anonym_autor cize to vedia aj iní ľudia okrem rodiny? No fasa... cize jej to zavesia na nos možno aj uplne cudzí ľudia?
Inak zaujímalo by ma, ako sa to cudzí ľudia vôbec dozvedeli. V praci? Si sa tým chválila ci co?
@anonym_autor cize to vedia aj iní ľudia okrem rodiny? No fasa... cize jej to zavesia na nos možno aj uplne cudzí ľudia?
Inak zaujímalo by ma, ako sa to cudzí ľudia vôbec dozvedeli. V praci? Si sa tým chválila ci co?
@lienka.7 tu sa nedá ani slušne komentovať. Musím si veru vypnúť upozornenia.
@anonym_autor vy ste fakt na hlavu všetci. 🤦Ešte aj u muža v práci 🤦🤦
@anonym_cf0e55 Bohužiaľ, my sme nechodili po firmách s nerozprávali. Niekto z jeho kolegov ma asi zazrel v spoločnosti s iným mužom a keď som ostala tehu, tak si asi domysleli a rozprávali kde sa dalo. Zámer to teda nebol
Ja chcem veriť že toto je fake story a že niekto reálne nie je tak sprostý
Že sa nejaké decko nudí a vymýšľa kraviny
@anonym_cf0e55 Bohužiaľ, my sme nechodili po firmách s nerozprávali. Niekto z jeho kolegov ma asi zazrel v spoločnosti s iným mužom a keď som ostala tehu, tak si asi domysleli a rozprávali kde sa dalo. Zámer to teda nebol
@anonym_autor a to s tým tvojim milencom videli samých na izbe, alebo ako? Lebo v prípade ako píšeš ty, majú moje deti tak asi 5 otcov 👌
@anonym_autor a to s tým tvojim milencom videli samých na izbe, alebo ako? Lebo v prípade ako píšeš ty, majú moje deti tak asi 5 otcov 👌
@lienka.7 A to musia všetci len po posteliach loziť?
Boli sme na kávu napr ? Videli náš spolu, povedali manželovi.
@anonym_autor ty musíš byť určite nejaký trolll. Lebo toto je také scifi ze az ...
@anonym_autor ty musíš byť určite nejaký trolll. Lebo toto je také scifi ze az ...
@lienka.7 máte pocit, že som jediná má svete čo nežije s bio otcom svojho dieťaťa?
@lienka.7 A to musia všetci len po posteliach loziť?
Boli sme na kávu napr ? Videli náš spolu, povedali manželovi.
@anonym_autor ale prosím ta, jedna káva ešte nič neznamená... ci u vás v meste sa chodí von len čisto striktne s mužom ci priateľom? Ísť s kamarátom je hriech?
Ci ste na tu kávu lozili trosku častejšie a nedali si pozor napr.v aute?
@anonym_autor ale prosím ta, jedna káva ešte nič neznamená... ci u vás v meste sa chodí von len čisto striktne s mužom ci priateľom? Ísť s kamarátom je hriech?
Ci ste na tu kávu lozili trosku častejšie a nedali si pozor napr.v aute?
@lienka.7 sme si potykali? Alebo to presne poznáte ako to beží
@lienka.7 máte pocit, že som jediná má svete čo nežije s bio otcom svojho dieťaťa?
@anonym_autor nie, len asi fakt budeš jedna z mala, ktorá sa po rozvode dá dokopy so skutočným otcom svojho dieťaťa. Inak ako ste sa vlastne po tolkych rokoch opäť stretli? Len tak opäť čistou náhodou? V tvojom prípade je tých náhod už naozaj akosi priveľa.
@anonym_autor nie, len asi fakt budeš jedna z mala, ktorá sa po rozvode dá dokopy so skutočným otcom svojho dieťaťa. Inak ako ste sa vlastne po tolkych rokoch opäť stretli? Len tak opäť čistou náhodou? V tvojom prípade je tých náhod už naozaj akosi priveľa.
@lienka.7 predstavte si, že začal pracovať vo firme kde pracujem aj ja a po dlhých rokoch sme sa dali do reči.
@lienka.7 predstavte si, že začal pracovať vo firme kde pracujem aj ja a po dlhých rokoch sme sa dali do reči.
@anonym_autor jaj, aký happy end 💕💕💕 tak budete jedna veľká šťastná rodinka. 😁 to som fakt zvedava na reakciu tvojho muža, ked aj v tej firme vedia ze nie je jeho a teraz tam mas aj milenca
@anonym_autor jaj, aký happy end 💕💕💕 tak budete jedna veľká šťastná rodinka. 😁 to som fakt zvedava na reakciu tvojho muža, ked aj v tej firme vedia ze nie je jeho a teraz tam mas aj milenca
@lienka.7 môj manžel sa chce so mnou rozviezť a skôr ako sme sa stretli, takže
No teda autorka, klobúk dole, dobabrala si život trom ľuďom - dcére, manželovi, aj milencovi. Aby náhodou dcéra nechcela zostať u otca (toho, ktorý ju vychoval). Lebo keď vyjde pravda najavo, tak to teda ľahké nebude.
No teda autorka, klobúk dole, dobabrala si život trom ľuďom - dcére, manželovi, aj milencovi. Aby náhodou dcéra nechcela zostať u otca (toho, ktorý ju vychoval). Lebo keď vyjde pravda najavo, tak to teda ľahké nebude.
@veronicka1901 ja som o svojho manžela bojovala, rozvadzať som sa nechcela, on je ten čo chce odísť.
Ten chlap musí byť hrdina ,odpustiť žene neveru po 6 rokoch vzťahu a ešte si ju vziať aj s kukuckou ,keď on to zvládol tak rozvod po 14rokoch je nič,len chúďa dievča no,v takom citlivom veku sa dozvedieť že celý jej život bol jedno klamstvo
Ten chlap musí byť hrdina ,odpustiť žene neveru po 6 rokoch vzťahu a ešte si ju vziať aj s kukuckou ,keď on to zvládol tak rozvod po 14rokoch je nič,len chúďa dievča no,v takom citlivom veku sa dozvedieť že celý jej život bol jedno klamstvo
@margitaf ja som sa mu neprosila. Bola som v tom, že si ideme každy svojou cestou a ja vychovám dceru sama, na koľko som na na jej bio otca hnevala. Sám prišiel bez nátlaku, bez prosíkania.