icon

Ako zvládnuť samotu a prekonať úzkosť?

tobias123321
29. sep 2024

Ahojte zase píšem ja 🫣. Hanbím sa tu písať už ale nemám komu strašne mi je smutno a do plaču hlavne. Nevládzem byť sám už nemať komu napísať komu sa ozvať strašne to je. Bol som von z ďalšími dievčatami zase má každá len oklamala peniaze chcela hocičo len rada má mať to nie. Nedá sa to kúpiť vynútiť plus tá moja hanblivosť a autista nemožne sa spoznať. Nedá sa pozerať na okolitý svet a zaspávať každý deň zo slzami v očiach. Prosím čo mám robiť. Kto toto vymyslel celé že mi dal také diagnózy že idú proti sebe že chcem ale bojím sa. Chcem byť z ľuďmi ale bojím sa ich

Strana
z3
tobias123321
autor
30. sep 2024

@pupava36 ja ne som agresívny ja nič zle nerobím nikdy. Ja mám len nervy že sa nič nemení ale navonok som pred ľuďmi smutný tichý. Strašne ma uráža keď dakto povie že som agresívny sa cítim jak dajaky psychopat naozaj potom.

gerber58
30. sep 2024

Začať na sebe postupne pracovať a randenia neriešiť.

tobias123321
autor
30. sep 2024

@gerber58 ale čo mám robiť. To ne sú randenia to len tak na disko nejakú stretnem spontánne neplánovane a sme spolu ideme ku mne na víkend máme sex a potom sa rozhadame alebo to do stratena skončí

jaja20
30. sep 2024

@tobias123321 Chlape,ty si naozaj stratená existencia... Našla som aj iné tvoje diskusie spred pár rokov,a odvtedy si neurobil vo svojom živote žiadny posun... Fakt už len dodržiavať liečbu ti treba,inak to bude stále len horšie. Lebo to nie je normálne, že toľko rokov to isté dookola točíš. Načo sem potom stále vypisuješ a pýtaš si rady,keď nič z toho ti nie je dobré?

tobias123321
autor
30. sep 2024

@jaja20 veď práve preto som sa hanbil písať lebo som chcel napísať presne to čo minule. Roky roky to isté dookola a to len 24 mám ja sa bojím že tak bude ďalšie 10 rokov strašne sa toho bojím lebo nevládzem vôbec. Neviem čo mám robiť furt sa vrátim kde som bol prosím pomôžte mi dakto. Nemám to komu povedať preto tu píšem

1ryba
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
30. sep 2024

@1ryba ja tiež by som chcel jednu slušnu. Ja nikdy som nepil nefajčím nenadávam. Mne sa tiež nepáči ako sa správajú ale som zúfalý tak beriem čo je. Nemám kde inde byť zo ženami len na disko tak tam hľadám.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
pupava36
30. sep 2024

@tobias123321 koli comu sa zvyknes pohadat s tou osobou ktora s tebou mala sex? Podla toho co tu citam, mas to naozaj velmi tazke a velmi surne potrebujes pomoc psychiatra a dodrziavat liecbu, pretoze tieto tvoje stavy sa mozu naozaj rapidne zhorsit a este aby ta jedneho dna neodviezla policia ze niekomu nechcene ublizis a ani si to neuvedomis. Potom ta zavru na psychiatriu a nechaju si ta tam, to urcite nechces aby sa stalo. Preto v tvom zaujme urcite chod za psychiatrom a liec sa, pretoze ty si bohuzial nikdy ziadnu zenu nenajdes ak nebides dodrziavat liecbu. Musis si najst jedine zenu s podobnymi diagnozami ktora bude vediet co ma od teba ocakavat, pretoze normalna zena ti nebude nikdy tolerovat tvoje psychicke problemi, bohuzial je to tak a musis sa s tym zmierit aj ked to bude tazke. Je mi ta ale luto, pretoze takto vyzeras ako velmi mily chalan a tieto diagnozy robia s teba bojazlivca. Musis to riesit, musis sa vzopret svojim diagnozam, najdi si cinnost ktora ta bude bavit, napr. citaj knihy, chodievaj vela medzi ludi, alebo si kresli, mnoho aj dospelych ludi rado maluje, alebo si vyfarbuje rozne obrazky. Vravel si ze pracujes ako automechanik, to je super bavia ta auta, venuj sa tomu naplno. Musis potlacit svoj strach, neboj sa komunikovat. To odradza zenu ked chlap ktory chce naviazat nejaky kontakt, chce mat nejaky vztah s nou a nekomunikuje len sa napr.na tu zenu pozera, ta zena nevie co od nej vlastne chces a vyspi sa s tebou len preto lebo to chces ty alebo to proste potrebovala.

januska12323
30. sep 2024

Ja nechápem načo domov berieš ženy z diskotéky a potom sa sťažuješ, že sú ako ženy z diskotéky a ty takú vlastne vôbec nechceš. Takto normálnu slušnú určite nenájdeš. Ak by si aj našiel a priznáš, že si spal minimálne so 100 ženami utečie kade ľahšie.

tobias123321
autor
30. sep 2024

@1ryba hej no

tobias123321
autor
30. sep 2024

@januska12323 ja sa chcem mojkat spať spolu ležať na som spal asi z 8 zo 100 som bol von. Chyba mi tá blízkost nič zle nechcem

tobias123321
autor
30. sep 2024

@pupava36 ja sa pohadam veľa krát oni lebo napr pýtali peniaze požičať a potom sa neozvu 90% má využilo. Povedia že prídu neprídu. Idem s ňou von a ide za iným furt dajaky problém. Ja som bol na psychaitrii už 8 krát poznám to aj z políciou. Preto polícia lebo som sa zabiť chcel. Ja nikdy nikomu nic zle nerobím ja som milý na ľudí len smutný.

belasy_motylik
30. sep 2024

@tobias123321 Máš generalizovanú úzkostnú poruchu s panickými atakmi, ocd, depresívnu poruchu, akútnu stresovú reakcia s agresivitou, syndróm závislosti, tikovú poruchu, derealizaciu, sebaposkodzovanie a AS ( to si myslím, že absolútne nemáš), k tomu si myslím, podľa tvojho vnímania seba a okolia, že tam bude asi psychopatia (nie je to nadávka, je to normálna diagnóza), alebo sociopatia a porucha osobnosti, nič z toho, evidentne, nie je stabilizované, vysvetlíš mi, prosím ťa, načo ty chceš v takomto stave ženu? Uvedomuješ si vôbec reálne svoj stav? Pokiaľ sa nedáš stabilne dokopy, tak nemáš právo a dôvod pozvať do svojho života nikoho ďalšieho. A čo sa týka rád čo máš robiť, snažia sa ti poradiť príspevky na 3 stranách, ale ideš si stále svoje.
@pupava36
@1ryba chceli by ste partnera v takomto stave? Chceli by ste ho pre svoju dcéru, priateľku ...? Keby bol váš kamarát dohodli by ste mu niekoho? To nie je odsudzovanie, to je reálny objektívny pohľad. Pokiaľ sa človek, ktorý je aktuálne v takomto psychickom stave, dlhodobo nestabilizuje, tak žiaden partnerský vzťah nemá miesto a absolútneho žiadnu pozitívnu perspektívu. Trpia v ňom nenapraviteľne obaja. A čo sa týka AS, s týmito prejavmi a myšlienkovými vzorcami sú buď silné dominantné ostatné psychické ochorenia, alebo tam AS vôbec nie je.

tobias123321
autor
30. sep 2024

@belasy_motylik ja som normálny na vonok to len blbo znie keď je to napisane. A Jake mám diagnózy hádam vedia doktory po 15 rokoch a nie vy z troch viet

tobias123321
autor
30. sep 2024

@belasy_motylik nechcem byť sám keby človek aspoň Rodinu kamarátov mal ale nič. Dosť je u mňa silná tá túžba k žene neviem jak to povedať dosť som taký hypersexualny

janka_23
30. sep 2024

@belasy_motylik skvelý príspevok,uplne suhlasim

belasy_motylik
30. sep 2024

@tobias123321 no veď jasné že si normálne vyzerajúci navonok, ide o to čo je vo vnútri a čo sa tam deje. Pozri, ja viem čo každá z tých diagnóz reálne znamená, mňa nepresvedčís ako si v pohode a nepresviedčaj o tom ani seba, len sa klameš. Naozaj si skús nájsť dobrého psychiatra, urobiť uňho novú diagnostiku, nasadiť liečbu, terapie a pracovať na sebe aj sám, lebo sa nikam neposunieš a tým pádom sa budeš točiť takto v kruhu, pokiaľ neskončíš niekde na uzavretom, alebo nespravíš nejakú megahlúposť. A čo sa týka tvoje sociálnej potreby, kamarátov si predsa môžeš nájsť, no aj tým musíš mať čo ponúknuť, ale v tvojom stave sa moceš sám v sebe a hypersexualita býva častý sprievodný prejav určitých akútnych psychických stavov a diagnóz, aj to je potrebné riešiť s odborníkom.

gerber58
30. sep 2024

@tobias123321 lebo hneď poskytuješ sex? Asi preto.

tobias123321
autor
30. sep 2024

@gerber58 ne to není preto nechce sa mi to vysvetľovať začal som slušne asi dva roky nikdy žiaden sex nič a ženy boli také už vtedy ku mne preto som si povedal aspoň sex budem mať ked už má nechcú na vzťah

tobias123321
autor
30. sep 2024

@belasy_motylik a ja som škaredý ešte veľmi k tomu všetkému

1ryba
Odpoveď bola odstránená
belasy_motylik
30. sep 2024

@1ryba je diametrálny rozdiel medzi psychiatrickými diagnózami závažného charakteru, ktoré sú stabilizované a tými, ktoré nie sú. A v tomto prípade nie sú. Taktiež je rozdiel hľadať partnera v takomto neporiešenom stave, čo je maximálna nezodpovednosť voči sebe, aj voči partnerovi a je rozdiel pokiaľ takéto stavy vzniknú už počas vzťahu. Je to ako s každou inou závažnou chorobou, či závislosťou. On má teraz jedinečnú možnosť venovať sa sebe, dať sa dokopy, riešiť svoje problémy, hľadať odborníkov, možnosti a vzťah by mu to v tejto aktuálnej situácii len skomplikoval. Keď bude v stabilnejšom stave tak aj vzťahy budú na inej úrovni . To je všetko čo som chcela k tomu povedať, všetkými mojimi príspevkami k tejto téme, už viac nemám čo 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ninuskaaq77
6. okt 2024

@tobias123321 kolko mas rokov vlastne?

jaja20
6. okt 2024
ninuskaaq77
6. okt 2024

@tobias123321 niekedy je byt sam je celkom fajn ale hej mas pravdu by t sam je zas niekedy aj smutno a tak skus ist na zoznamku ked si a z tak na tom zle..

ninuskaaq77
6. okt 2024

@tobias123321 aj ja zaspavam so slzami v ociach kazdy den mam depky a uzkosti a panicke atacky a tak alee to je jedno...

tobias123321
autor
10. okt 2024
Strana
z3