Ako zvládnuť situácie s partnerom a dieťaťom z prvého manželstva?
Obraciam sa tu na vás s Prosbou o radu mám trojmesačné bábätko partner je z iného mesta ako je konkrétne na východe Slovenska a ja som zo stredného Slovenska keď sa narodil malý musela som sa presťahovať a žijeme zatiaľ v prenajatom byte a on stavia dom už je skoro v štádiu Holodom moje dni sú len o mne a malinkom Chodiť domov neskoro večer cca o 7 a rano o 7 odchadza. Do toho ˇma pracu a dceru z S rozvedeného manželstva ktoré s nami tráviť každý druhý víkend a každé prázdniny problém je v tom že som tu stále sama zavretá v byte nikto ma ne príde pozrieť či nemám tu žiadnych známych žiadne kamarátky a on s nami ne tráviť žiadny čas mna ako ženu akoby už ani nevnímal Príde večer domov všíma si len malého a venuje sa len malému Vytkol mi aj že priberám po pôrode som veľmi nešťastná a bojím sa že to budem prenášať na malého chodím občas Aj do svojho rodného mesta mám tam stále svoj byt a vlastne Celý ten čas tu sa teším kedy opäť pôjdem tam keď príde jeho dcéra všetko sa točí len okolo nej a my dvaja akoby sme boli bokom je na mňa zlý nervózny hádáme sa boli sme u psychológa máme mať aj spoločné sedenie vždy keď sa pohádame tak mi hovorí aby som sa išla kľudne do svojho mesta ale už to bolo v takom štádiu že som bola skoro vysťahovaná neviem či sa to zmení keďže dostáva dom ale ja som v koncoch a neviem čo mám robiť lubim ho a veľo Mi to ubližuje Prosím vás skúste mi napísať ako vaši muži chodia domov a ako s vamo trávia čas Ako to u vás prebieha keď Domov príde dieťa z prvého manželstva ďakujem
@123profil321 vau, tak toto je naozaj osoba "komu niet rady, tomu niet pomoci"
@betulinka1 prosím ťa, prečítaj si jej prvú diskusiu. Ako tehotnú ju chytil pod krk. V prvom rade si má vážiť samú seba, mala zostať pri mame a sestre vo svojom meste
@123profil321 mas pravdu to je hrozne 🙈🙈🙈
Necitala som tu prvu diskusiu. Ale uz som aj zmazala komentar. Suhlasim, ze autorka ma utekat prec a dat sa do poriadku.

@renka0910 myslím si, že tvoj chlap nevie čo skôr a svoju nervozitu prenáša do vzťahu vás dvoch. Veď s ním choď občas aj na ten domček, môžeš aspoň tú kávičku uvariť, popozerať ako to naberá konečnu verziu, čo by si kde chcela dať, robiť si predstavu ako čo zariadiť. Takto je on sám na domčeku a ty doma. Príde unavený a uz sa mu nič nechce. Začína teplo, tak mu navrhni, že pôjdete spolu, hoci na kratší čas, skôr sa spolu vrátite domov.