Ako zvládnuť vzťah s kontrolujúcimi rodičmi partnera?
Baby prosim poradte ...mam priatela s ktorym som uz par rokov a myslim ze ma jeho rodicia nikdy nemali radi lebo predpokladali ze priatel ich doopatruje a bude im robit full service atd...obaja rodicia su velmi panovacni, tazko sa s nimi vychadza...v poslednej dobe zacali robit cudnu vec a to ze chcu s nami vsade chodit...na dovolenky, do kina, na nakupy...proste ide mi to hore krkom...samozrejme musime program prisposobit im lebo uz su starsi a vlastne vsetko robit tak ako su...poslednou kvapkou bolo pre mna to ze sme mali ist na romanticky vikend do tatier k vyrociu a priatel mi povedal ze aj jeho rodicia chcu ist s nami...povedala som ze ja s nimi nejdem uz nikdy nikde a ze pokojne sa mozeme rozist a nech on si zije s rodicmi...velmi ho milujem ale toto proste vobec nedavam...viackrat som sa priatela pytala ze preco im vsetko vesia na nos alebo preco im hned nepovie ze xhceme byt len my sami ale vzdy povie ze on to len medzi recou vzdy povie a oni sa toho chytia...co by ste robili?

Veď kúp víkendový pobyt ty, len pre vás dvoch. Jeho rodičom zabezpec donáškovu sluzbu na víkend - obedy. V piatok ráno môžete ísť do Tatier len vy dvaja.