Ako zvládnuť vzťah s narcistickým partnerom?
Dievčatá/ženy, máte skúsenosť s narcistickým partnerom? Ako sa to prejavovalo vo vašom vzťahu? Myslíte, že taký človek vie o sebe že ničí druhých a že sa vie zmeniť?
No neviem ci aj môj priateľ neni narcista alebo ma take len správanie vzdy ked mu nieco poviem opýtam sa uz vidi v tom problém hned zacne co utocim co mam zase taku náladu a pritom som v pohode len mu chvem povedat co sa mi nepáči len on asi ani nechce počuť o tom .Este donkonc jeho mat ma 60 rokov nemáme sa radi zacne mu posielat take články na mna ze ja som narcistka tak ja uz potom naozaj neviem.
@veva_ve S takým človekom je najlepší vzťah - žiadny kontakt. Ak však chceš týrať sama seba, prípadne skončiť ako troska, smelo do toho. A áno, každý z nich vie, že koná zlo, ale oni nemajú žiadne výčitky, svedomie , nič
@veva_ve S takým človekom je najlepší vzťah - žiadny kontakt. Ak však chceš týrať sama seba, prípadne skončiť ako troska, smelo do toho. A áno, každý z nich vie, že koná zlo, ale oni nemajú žiadne výčitky, svedomie , nič
@anonym_00239b jasné to chápem, my sme vo vzťahu ani neboli a už je dávno zablokovaný. Snažila som sa len pochopiť ako sa niekto dokáže takto správať k druhému človeku. A či si vôbec uvedomuje čo tým spôsobuje.
@anonym_00239b jasné to chápem, my sme vo vzťahu ani neboli a už je dávno zablokovaný. Snažila som sa len pochopiť ako sa niekto dokáže takto správať k druhému človeku. A či si vôbec uvedomuje čo tým spôsobuje.
@veva_ve Normálny človek toto pochopiť nedokáže, ale prijať rozhodnutie nestykat sa s takými ľuďmi musí, vo svojom vlastnom záujme. Sú to hlboko narušení jedinci, s nimi nefunguje nič, len ten žiadny kontakt
@veva_ve pripajam sa k ostatnym, to bol debil, co sa nesnazil od zaciatku. Troska sleduj najblizsie jeho ciny, ako sa snazi, ked povie, ze pride o tretej, tak pride o tretej. Nie o pol stvrtej vola, ze siel kamosovi pomahat na dom. Pozor aj ked sa velmi snazi. Ono to tazko odhadnut. Drzim palce a lepsi vyber nabuduce.

@veva_ve utekat kade ľahšie