icon

Ako zvládnuť zamilovaných kolegov bez škandálov?

24. feb 2024

zeny, to vážne tím chlapom je*e s prepáčením? 😂 Som mila osoba, mám usmev na tvári skoro stále. A kolegovia sú normálne do mna zamilovaní. Dospelí chlapi chápete? To fakt stačí milé slovo a usmev? Mne je trápne aj za nich 😂😂😂 a to pritom neprejavujem záujem. Co mám robiť? Ale zase nechem si naštrbiť vzťahy…

Strana
z3
alickapusinka
24. feb 2024

Tvoje sebavedomie je veľmi vysoké aby ten pád s toho ako ťa každý chlap chce nebol veľmi bolestivý až sa zo sna zobudíš zo sna. Ja mám samých kolegov ale ani jeden do mňa nie je zamilovaný a v kuse sa usmievajú. Prestaň si v prvom rade namýšľať blbosti. Jasne máš ženatých kolegova sú do teba zamilovaní aspoň nesplietaj a nenamýšľaj si hlúposti .A nezamieňaj si pojmy že ťa niekto obťažuje s kolegov tak to nahlas ale nie že sú do teba zamilovaný len preto že sa usmievajú.

janulka1802
24. feb 2024

Ja pracujem v obrovskom kolektíve mužov mnoho rokov. Také reči beriem jedným uchom dnu, druhým von. Ak by to bolo príliš vulgárne, i s takým som si už poradila. Ak nie, obrátila by som sa na nadriadeného. Žena, keď nemá záujem, tak muža schladí veľmi rýchlo, pokiaľ nejde o nejakého "zabrzdenejšieho" jedinca. Čo vlastne očakávaš od tejto diskusie?

vilma7
24. feb 2024

Ja si myslím že majú len silné reči a skutek.utek.

candii
24. feb 2024

Prečo si myslíš, že sú zamilovaní ? Proste si chcú vrznut.

autor
24. feb 2024

@grof_monte_christo áno, prisla som si z nich robiť srandu v tom máš pravdu 😂 normálni asi nebudu sorry. Ty asi tiež budeš patriť do tejto skupinky zaostalcov 😂🤷🏽‍♀️ preto sa tu takto zapajas

autor
24. feb 2024

@janulka1802 ja si myslím že sú zabrzdeni. Ved to cely čas hovorím 😂

autor
24. feb 2024

@alickapusinka boze môj 😂😂😂

grof_monte_christo
24. feb 2024

@anonym Problém vyriešený 😎

eniaq
Odpoveď bola odstránená
lindous
24. feb 2024

Autorka, len tak pre zaujímavosť, kde pracuješ? Mne, ani žiadnej inej kolegyni sa toto nedeje, ale sme obklopené naozaj vzdelanými (nemyslím tým iba tituly) a inteligentými mužmi... možno im prebehne všeličo hlavou, to už neviem, ale majú chochmes ... tak by zaujímalo či je to týmto 😅

mamka34
24. feb 2024

Ja som takmer dala výpoveď. Proste všetko, čo som povedala obrátil jeden kolega na dvojzmyselné reči a normálne sa ma pokúsil aj pred nadriadeným dotýkať. Naozaj som to nečakala, že v dnešnej dobe by si to muž mohol v práci dovoliť k žene. Keď som povedala kolegyni, že nebudem trpieť takéto obťažovanie v práci, dočasne to prestalo. Som zvedavá dokedy.

ivik4
24. feb 2024

Ja mam sebavedomia na rozdavanie ale zas odtial potial, nenamyslam si az tak zeby sa siel kazdy do jedneho zo mna posrat.
Niektori mozno maju len tak chut koketovat

janickacrazy
24. feb 2024

Si mladá, tak proste slintaju. Neboj sa, o 20 rokov budeš mať svätý pokoj. Ja som to tiež zažila ako mladá žena, mne dokonca jeden kolega vyznával lásku cez firemný rozhlas, takže to všetci počuli. Bol to taký zufalec, rozvedený, osamelý, o 20 rokov starší. No pár dní sa na tom všetci bavili a potom si našli inú tému.

autor
24. feb 2024

@mamka34 rozumiem ti ☹️

autor
24. feb 2024

@janickacrazy Natočím ich a zverejním to. Počkáme či aj potom budú hrdinovia 😂

minenkak
24. feb 2024

Prečo to nechceš riešiť oficiálnou sťažnosťou

kristiii
25. feb 2024

Ja ti rozumiem, zažila som, niektorí chlapi sú proste padnutí na hlavu a myslia si, že keď s nimi prehodíš pár slov, tak tým hneď dávaš na javo záujem. Ja som to vyriešila tak, že som nakoniec z práce odišla. Baby ti tu naložili, ale kto nezažil, nepochopí. Trvalo to tri roky a stálo ma to kopec nervov, keď sa na to pozriem spätne, zmenila by som prácu skôr. Ale zas ostatný kolektív som mala super, tak mi to bolo ľúto.

autor
25. feb 2024

@kristiii presne, aj nad tým som uvažovala ☹️ ale samotná praca je fajn, aj zvyšok kolektívu… ☹️

minenkak
25. feb 2024

Ešte stále si mi neodpísala ,prečo to nechceš riešiť oficiálne

akyia
25. feb 2024

Ja mám tiež kolegynu do ktorej sú všetci “zalubeni”, stále vysmiata a veselá, v skutočnosti si o nej myslia len toľko, že je jednoduchšia a možno aj ľahšia keď je taká koketa, preto na ňu skúšajú a majú sladke rečičky

autor
27. feb 2024

@akyia no prepáč ale niesom furia, ktorá zvyšku kolektívu len maximálne zhorší náladu 🤷🏽‍♀️

chodec15
Odpoveď bola odstránená
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3