Ako zvládnuť zložitý vzťah s partnerom?
Ahojte... chcela by som sa spýtať starších skúsenejších žien, čo by robili na mojom mieste a na názor. Nemám to bohužiaľ s kým prebrať okrem najlepšej kamošky v mojom veku.. Stretávam sa s jedným chlapcom, ktorému moc nerobí dobre môj ex, ktorého už nespomínam vôbec lebo by bol oheň na streche, hovorím si ok, tvárim sa že neexistuje, lenže čo ma znepokojuje sú jeho reakcie, ak nedosiahne niečo čo chce, alebo nechcem urobiť niečo čo on chce, reaguje veľmi impulzívne typu - ak napr. mu nechcem poslať nejaku fotku povie - tak neposielaj už nikdy žiadnu a potom začne útočiť na môjho ex, že prepáč že nie som ako on a ty ho máš toho blbca furt v hlave a podobne. Následne ja mu zadám hranicu, že takéto správanie je pre mňa neprípustné a zrazu to otočí že on to tak nemyslel a vlastne som ho zle pochopila a nemusím nič také robiť a všetko je úplne v pohode a toto je tak zakaždým... Už druhý deň premýšlam že to aj skončím.. prestáva sa mi to páčiť.. čo hovoríte vy? ďakujem🙂
Určite mu neposielaj intímne fotky, bude ťa nimi potom vydierať že ich zverejní ak ho nebudeš poslúchať.
Ženy čo majú žiarlivého manipulátora keď idú von z domu musia pravidelne posielať svoje fotky čo robia aby ich mal pod kontrolou, lebo si myslí že sú s iným.
Kolko ma rokov? Ak menej ako 18 tak ešte dospeje, ale ak mu daš viackrat spatnu vazbu, vidiš zlepšenie? ak ano v pohode. ak nie tak cau.

@anonym_autor tu treba utekat a ani sa neotacat 😬