Akú výšku partnera by ste si vybrali?
Akú výšku partnera by ste brali keby ste si mohli vybrať?
@jazula preco nie? Moj je zhruba rovnako vysoky ako ja, ked si dam vysoke podpatky, pride mi sexy, ze som nad vecou

Aj tu pekne vidno, že vysokých mužov zoberú malé ženy a vysokým ženám nezostane nič 😃
U mna nemusi mat chlap 185-190 cm, mne staci aj nizsi, ale nie tak, aby som ja na chlapa pri svojej vyske pozerala zhora. Ano, je to povrchne. ale ja to normalne priznam.
Nizsi 🤤
Mala som 194cm bývalého, bolo to v pohode, teraz muž má asi 186cm a to mi vyhovuje viac, lebo naňho dociahnem, keď mu chcem dať pusu. Vždy sa mi páčili vyšší chlapi.
@minenkak
@vesimelonimarsista Ja som opätky vždy neznášala, tak teraz malm vítanú zámienku ich nenosiť 😁
Mne sa páčia vysoký...aj som vždy, až na jednu výnimku, mala partnera cez 190cm...moj manzel ma 196cm, ja 168
Lepší nižší, svalnatý a urastený, ako vysoký a chudý ako vešiak... 🤪
Tak do 10 CM vyšší než ja, takže tak do 178-180 nech to zaokruhlim. Ako mala som aj vyššieho, ale ten nižší mi bol taký bližší. Ja napríklad nechápem, čo sa tak väčšine žien páči na tom, kukať kopec času pomaly do plafónu. Ale teda každý/každá sme iný a to je super.
Je to individuálne. Ale pre mňa 156cm len vysoký muz 180+... ale mala som aj nižších mužov.
Tak keby si mozem vybrat, chcem o 25-30cm vyssieho. Ale nakoniec mam muza vyssieho len o 16cm :D ale ja som krpec
@vesimelonimarsista toto je pravda. Akože vysoké ženy sú sexi. A pri nižších chlapoch ešte vyniknú.

@jazula prečo neriešis opätky