Aký je váš názor na 7 detí s 5 otcami?
"ahojte".. mam velmi dobru kamosku a preto nechcem aby toto bolo nejake sudenie jej, ani brane ako ohovaranie. Je to velmi krasna zena za ktorou sa otaca snad kazdy chlap, Velmi krasnu postavu a celkovy vzhlad a vzdelana. Ale je velmi specificka. Ma v 35 rokoch totiz 7 deti. Asama sa tym netaji ze s 5 chlapmi. Zaujimal by ma vas nazor. Ona sama vie ze to pisem rano sme sa o tom bavili a rada si precita komentare. Dakujeme.
@darmasiswa Zodpovedný, finančne zabezpečený a nekonfliktný muž s priemerným IQ ho do takejto rajdy ani nestrčí, nieto, aby si s ňou urobil dieťa a následne financoval jeho výchovu v takejto svorke.
Takéto ženy sú vhodné pre inú klientelu, na krátke vzťahy - priemerne tak okolo 30 minút a zvyčajne majú aj verejne známu povesť, ktorá každého slušného človeka odradí od akéhokoľvek bližšieho kontaktu. A ich deti sú poľutovaniahodné, nie že zabezpečené a dobre vychované.
@anonym_b2a576 Ja by som si zas nerobila take iluzie o slusnych, bohatych, zodpovednych a dokonca ani zenatych muzoch. 😆😉 Zivot byva v tomto smere podstatne pestrejsi ako nase predstavy o tom, kto s kym "nikdy". 😉
@darmasiswa OMG...to mi pripomína samičku kazuára z tohto videa.
@zuzitko74 😂😂 Toto beriem. Vidim, ze priroda mala diverzifikaciu rizika vyriesenu davno pred nami. 😆 Kazuaria samicka je evidentne financny a rodinny strateg. 😂
Nemyslim si o nej nic, ale nechcela by osme? Pytam sa pre kamarata, ktory tiez rad prca bez kondomu 😄
Nemyslim si o nej nic, ale nechcela by osme? Pytam sa pre kamarata, ktory tiez rad prca bez kondomu 😄
@anonym_e26f99 Ak ma stabilitu prijmu, vysku vyzivneho a ako bonus nejaky majetok, tak nech posle cislo. 😆😉

@anonym_autor mam dve deti z dvoma a hanbim sa,hanbim sa ze aom ai mohla vybrat lepaich muzov...prvy neverny a druhy odmietol byt otcom....milujem svoje deti dala by som za ne naozaj aj život...ale voľba partnera zlá...mna to natolko odradilo,ze uz ani nikoho nehladam lebl nalepka žena ktora ma dve deti z dvoma nie je bohvieco.