icon

Aký je váš názor na 7 detí s 5 otcami?

19. aug 2026

"ahojte".. mam velmi dobru kamosku a preto nechcem aby toto bolo nejake sudenie jej, ani brane ako ohovaranie. Je to velmi krasna zena za ktorou sa otaca snad kazdy chlap, Velmi krasnu postavu a celkovy vzhlad a vzdelana. Ale je velmi specificka. Ma v 35 rokoch totiz 7 deti. Asama sa tym netaji ze s 5 chlapmi. Zaujimal by ma vas nazor. Ona sama vie ze to pisem rano sme sa o tom bavili a rada si precita komentare. Dakujeme.

anonym_c11e2a
19. aug 2026

Ak to nie je troll, zrejme má pani rada deti a chcela veľkú rodinu, len nenašla muža, ktorý by chcel viac ako 1-2 deti, preto ich má s 5 mužmi ???

anonym_b51e93
19. aug 2026

Predstavujem si, že tí chlapi majú na chodbe namontovaný ten automat na lístky s číslami ako na úrade alebo na polícii. 🎫 Otec číslo 3 čaká v čakárni, kým na tabuli blikne jeho číslo, aby mohol pristúpiť k dverám a prevziať si svoju genetickú zásielku. Tí chlapi sa tam už podľa mňa tak dobre poznajú, že si vo dverách podávajú ruky, bavia sa o futbale a v nedeľu večer si pri odovzdávke idú spolu na pivo 😎😂

kvietok1233
19. aug 2026

Že nech si už dá zašiť pindu 🤣 ako veď nech si užíva sex keď ho ľúbi pre mňa za mňa aj každý deň s iným chlapom..ale antikoncepciu nepozná?.ale toľko detí si narobiť žije s alimentov alebo čo? Matky s jedným dvoma deťmi majú problém si nájsť partnera kto si na krk zavesí 7 cudzích deti? Bude mať problém nájsť si stáleho partnera. Tie deti majú pokazenú psychiku aj budúcnosť ani jedno nemá normálneho otca a to sa na ich živote podpise že nevyrastali v normálnej rodine. V budúcnosti sa môže stať že sa deti budú za ňu aj hanbiť ja by som sa hanbila niekomu povedať že mám 6 súrodencov a pomaly každý má iného otca. Automatický by moju matku každý považoval za kur*vu.

anonym_b51e93
19. aug 2026

Tí chlapi majú zjavne nejaký syndróm hrdinu z akčného filmu. Každý jeden z nich tam ide s tým, že áno, predchádzajúcich štyroch chlapov síce opustila a má s nimi deti, ale JA som ten vyvolený, JA ju zmením!🦸‍♂️ A o rok neskôr už otec číslo 5 sedí v čakárni s lístkom v ruke a rozmýšľa, kde spravil súdruh z NDR chybu. Mužské ego je proste najmocnejšia sci-fi zbraň na svete! 😂

anonym_9cf94b
19. aug 2026
@kvietok1233

Že nech si už dá zašiť pindu 🤣 ako veď nech si užíva sex keď ho ľúbi pre mňa za mňa aj každý deň s iným chlapom..ale antikoncepciu nepozná?.ale toľko detí si narobiť žije s alimentov alebo čo? Matky s jedným dvoma deťmi majú problém si nájsť partnera kto si na krk zavesí 7 cudzích deti? Bude mať problém nájsť si stáleho partnera. Tie deti majú pokazenú psychiku aj budúcnosť ani jedno nemá normálneho otca a to sa na ich živote podpise že nevyrastali v normálnej rodine. V budúcnosti sa môže stať že sa deti budú za ňu aj hanbiť ja by som sa hanbila niekomu povedať že mám 6 súrodencov a pomaly každý má iného otca. Automatický by moju matku každý považoval za kur*vu.

@kvietok1233 zial to si autorka,ani jej kamoska neuvedomuju.Teda podla temy isto nie.

anonym_b51e93
19. aug 2026

Ak tá kamoška naozaj existuje, tak autorka príspevku musí byť tá klasická, priemerne vyzerajúca kamoška do počtu, ktorá pri nej robí len krovie. 👭 Celý čas sedí v rohu, ticho jej závidí tú pozornosť, dokonalú postavu a chlapov, a tak si povedala...Keď nemám chlapov ja, zavesím ju na internet a nechám ju zožrať komentujúcim, aspoň bude sranda! To nie je podpora, ale psychologický ťah, ako kamoške nenápadne zraziť hrebienok cez anonymné fórum!

jeennyv
19. aug 2026

Kolar v sukni v zaciatkoch, este ma len 35 moze byt viac 😀😀😀😀 no co povie clovek pi…cu ma nezbednu a da si nastekat rovno do budy😀 no moj styl zivota to nie je, ja som za usporiadanie v zivote ked sa da

danica2711
19. aug 2026

smola. autorka, akosi sa nikto nepridáva k tvojmu obdivu k množiarni. Nabudúce vymysli niečo lepšie, nie takúto kravinu

anonym_400463
19. aug 2026
@marci9

Žena, ktorá má 7 detí, nemôže byť normálna, ani keby ich mala s jedným chlapom. Chúďatá deti.

@marci9 poznam 2 rodiny so 7 detmi a su to vysokoskolsky vzdelani rpdicia, maju velky rodinny dom, deti zlate sikovne nadane.

anonym_0606ab
19. aug 2026

To je choré
Pre mňa aj dve deti s dvomi muzmi je na zamyslenie…

2691
19. aug 2026

@anonym_autor že má 7 detí, to mi nevadí, že ich má s piatimi mužmi - no je asi vyberavá a keď ich má so ženatými mužmi, tak to je....

anonym_f693f3
19. aug 2026

@anonym_autor nazor nato, ze sa staráš do toho pocom ťa nic nieje? Ano, starsj sa obseba, svojho chlapa a deti

anonym_fbefb4
19. aug 2026

Že obdivovať ju. Fujtajbl.

anonym_0aa005
19. aug 2026

A teraz tu o Červenej čiapocke 😂

ivicatolic
19. aug 2026

@anonym_autor Ukáž nám tú krásavicu.....hop či li li li hopa...😁🤣😁🤣👁️👁️👁️

anonym_09334b
19. aug 2026

Z modrého koníka sa stala studnica nevyžiadaných sociálnych prieskumov. Dnes na tému: matematická nerovnica, promiskuita s následkami a kariéra mnohodetnej matky. Prepáč autorka,na tom príbehu mi veľa vecí nesedí. Zároveň nechápem, prečo by som mala mať na to nejaký názor. Nech si každý z nás pozametá pred vlastným prahom.

pr85
20. aug 2026

@anonym_autor Pekná rozhodnozka. Na zoznam pohlavných chorôb sa radšej nepýtam...

pr85
20. aug 2026
@marci9

Žena, ktorá má 7 detí, nemôže byť normálna, ani keby ich mala s jedným chlapom. Chúďatá deti.

@marci9 Prečo? Ak sú usporiadaná katolícka rodina, tak prečo nie? A mnohí migranti, ktorí do Európy prichádzajú, pochádzajú z takýchto rodín. Naša civilizácia na tento antinatalizmus raz zakape.

autor
20. aug 2026
@ivicatolic

@anonym_autor Ukáž nám tú krásavicu.....hop či li li li hopa...😁🤣😁🤣👁️👁️👁️

@ivicatolic ma postavu zhruba ako moja 15 rocna dcera. a dcera ma 168 cm a 55 kilo, teda aj u nej to bude podobne, a do tvare je to ozaj pekna zena ktorej vsetci pri jej dlhych vlasoch a prirodzenosti tvare hadaju aspon o 5 rokov menej

anonym_5cf035
20. aug 2026
@anonym_autor

@ivicatolic ma postavu zhruba ako moja 15 rocna dcera. a dcera ma 168 cm a 55 kilo, teda aj u nej to bude podobne, a do tvare je to ozaj pekna zena ktorej vsetci pri jej dlhych vlasoch a prirodzenosti tvare hadaju aspon o 5 rokov menej

@anonym_autor Ty naozaj obdivujes krasu zeny co je ako k....? Keby bola aj najkrajsia na svete a povedala by mi kolko deti ma s kolkymi muzmi hned by u mna klesla na same dno. Pozdravuj ju od zien z MK a nech si da zasit to co kazdemu ukazuje na pockanie a pouc ju o antikoncepcii.

mysicka36
20. aug 2026
@anonym_b35d21

@anonym_388b2d Presne nato že je vzdelaná by mohla aj vediet čo je antikoncepcia a ine druhý ochrany mne skôr príde ako tie z osady čo netušia ako sa chrániť 🤦

@anonym_b35d21 Mne toto celé nesedí... ako je vzdelaná? Veď to časovo nevychádza, kedy po škole stihla nasúkať toľko detí? Jedine že by 2x mala dvojičky. Trtkať vie, ale antikocpciu nepozná? A vlastne je nereálne aby taká žena vôbec pracovala. Takže žije z alimentov a prídavkov zo sociálky?

autor
20. aug 2026
@mysicka36

@anonym_b35d21 Mne toto celé nesedí... ako je vzdelaná? Veď to časovo nevychádza, kedy po škole stihla nasúkať toľko detí? Jedine že by 2x mala dvojičky. Trtkať vie, ale antikocpciu nepozná? A vlastne je nereálne aby taká žena vôbec pracovala. Takže žije z alimentov a prídavkov zo sociálky?

@mysicka36 nie, dvojcata nema a predstav si ze to stihla.

anonym_9ce4c1
20. aug 2026

Toto je vymyslena tema a uplne nelogicka. Zena, co investovala do svojho vzdelania a urobila si karieru ma dost rozumu nato, aby poznala svoju hodnotu. Take zeny nejdu s kazdym do postele a rozhodne si nenechavaju robit deti s hockym. Zahodili by tak svoje postavenie a karieru

tilly
20. aug 2026
@anonym_9ce4c1

Toto je vymyslena tema a uplne nelogicka. Zena, co investovala do svojho vzdelania a urobila si karieru ma dost rozumu nato, aby poznala svoju hodnotu. Take zeny nejdu s kazdym do postele a rozhodne si nenechavaju robit deti s hockym. Zahodili by tak svoje postavenie a karieru

@anonym_9ce4c1 hlavne, ak má 35 a už pracuje, takže najmladsie dieťa už má aspoň pár mesiacov, tak to nejak ani časovo nevychádza

anonym_7c1a12
20. aug 2026

Sorač ale ja by som si o takej pomyslela svoje . Predstava že 7 deti a 5 rozličných otcov že každému hneď da a vzťah krátko vydrží niekde je problem ale otázne či v chlapoch. Výhoda tohto všetkého? Ked každému otcovi dá jeho dieťa na týždeň tak ma ticho doma

darmasiswa
20. aug 2026

Ja dam trochu iny, nadneseny pohlad 😆 Samozrejme, dobra a funkcna kompletna rodina je ideal a tym ju vobec nechcem znevazovat.
Ale ked uz vztahy nevychadzaju, 7 deti s 5 zodpovednymi, financne zabezpecenymi a nekonfliktnymi otcami nemusi byt horsia situacia ako xy deti s jednym muzom, ktory odide a nema poriadne ani na vyzivne.
Kazdy otec zvladne svoje vyzivne, deti mozu mat slusny standard a raz budu po svojich otcoch aj dedit, takze matka nemusi sama financovat ani ich start do dospeleho zivota. 😆
Takze s trochou nadsadenia - mozno pani nie je nezodpovedna, ale naopak lepsi financny manager ako priemer. Rozlozila riziko medzi pat subjektov, diverzifikovala vyzivne aj buduce dedicstvo a nevlozila vsetkych sedem vajicok do jedneho kosika. 😆
Nie je to navod na rodinny zivot, skor iny pohlad na to, ze samotne cislo "5 otcov" este nic nehovori o tom, ako dobre alebo zle sa tych 7 deti ma.

anonym_f06044
20. aug 2026

@anonym_autor nože napíš súčasný vek každého dieťaťa a koľko rokov mala tá obdivuhodná mater keď sa každé narodilo.

zuzitko74
20. aug 2026
@darmasiswa

Ja dam trochu iny, nadneseny pohlad 😆 Samozrejme, dobra a funkcna kompletna rodina je ideal a tym ju vobec nechcem znevazovat.
Ale ked uz vztahy nevychadzaju, 7 deti s 5 zodpovednymi, financne zabezpecenymi a nekonfliktnymi otcami nemusi byt horsia situacia ako xy deti s jednym muzom, ktory odide a nema poriadne ani na vyzivne.
Kazdy otec zvladne svoje vyzivne, deti mozu mat slusny standard a raz budu po svojich otcoch aj dedit, takze matka nemusi sama financovat ani ich start do dospeleho zivota. 😆
Takze s trochou nadsadenia - mozno pani nie je nezodpovedna, ale naopak lepsi financny manager ako priemer. Rozlozila riziko medzi pat subjektov, diverzifikovala vyzivne aj buduce dedicstvo a nevlozila vsetkych sedem vajicok do jedneho kosika. 😆
Nie je to navod na rodinny zivot, skor iny pohlad na to, ze samotne cislo "5 otcov" este nic nehovori o tom, ako dobre alebo zle sa tych 7 deti ma.

@darmasiswa OMG...to mi pripomína samičku kazuára z tohto videa.

anonym_b2a576
20. aug 2026
@darmasiswa

@darmasiswa Zodpovedný, finančne zabezpečený a nekonfliktný muž s priemerným IQ ho do takejto rajdy ani nestrčí, nieto, aby si s ňou urobil dieťa a následne financoval jeho výchovu v takejto svorke.
Takéto ženy sú vhodné pre inú klientelu, na krátke vzťahy - priemerne tak okolo 30 minút a zvyčajne majú aj verejne známu povesť, ktorá každého slušného človeka odradí od akéhokoľvek bližšieho kontaktu. A ich deti sú poľutovaniahodné, nie že zabezpečené a dobre vychované.

beronsche
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_7140d4 Prave to je pointa, ze si zasluzi obdiv a nie aby ludia na nu hadzali spinu.

@anonym_autor podľa mňa toto rozhodne nie je na obdiv..
Čo tie deti? Stretávajú sa vôbec s otcami?
Kde je ich istota, rodinné zázemie a stabilita, keď mama každú chvíľu dotrepe nového "toho pravého", porodi mu ďalšie dieťa a rozprávky je koniec?
Kamoske čím skor odporuc antikoncepciu, hádam teda neplánuje ôsme dieťa s ďalším pánom dokonalým..
Nesudím ju.
Ale myslím si, že sa veľmi zle rozhoduje, čo ma negat vplyv na ňu aj na jej deti - teda hlavne na tie deti..