Aký je váš názor na 7 detí s 5 otcami?
"ahojte".. mam velmi dobru kamosku a preto nechcem aby toto bolo nejake sudenie jej, ani brane ako ohovaranie. Je to velmi krasna zena za ktorou sa otaca snad kazdy chlap, Velmi krasnu postavu a celkovy vzhlad a vzdelana. Ale je velmi specificka. Ma v 35 rokoch totiz 7 deti. Asama sa tym netaji ze s 5 chlapmi. Zaujimal by ma vas nazor. Ona sama vie ze to pisem rano sme sa o tom bavili a rada si precita komentare. Dakujeme.
Predstavujem si, že tí chlapi majú na chodbe namontovaný ten automat na lístky s číslami ako na úrade alebo na polícii. 🎫 Otec číslo 3 čaká v čakárni, kým na tabuli blikne jeho číslo, aby mohol pristúpiť k dverám a prevziať si svoju genetickú zásielku. Tí chlapi sa tam už podľa mňa tak dobre poznajú, že si vo dverách podávajú ruky, bavia sa o futbale a v nedeľu večer si pri odovzdávke idú spolu na pivo 😎😂
Že nech si už dá zašiť pindu 🤣 ako veď nech si užíva sex keď ho ľúbi pre mňa za mňa aj každý deň s iným chlapom..ale antikoncepciu nepozná?.ale toľko detí si narobiť žije s alimentov alebo čo? Matky s jedným dvoma deťmi majú problém si nájsť partnera kto si na krk zavesí 7 cudzích deti? Bude mať problém nájsť si stáleho partnera. Tie deti majú pokazenú psychiku aj budúcnosť ani jedno nemá normálneho otca a to sa na ich živote podpise že nevyrastali v normálnej rodine. V budúcnosti sa môže stať že sa deti budú za ňu aj hanbiť ja by som sa hanbila niekomu povedať že mám 6 súrodencov a pomaly každý má iného otca. Automatický by moju matku každý považoval za kur*vu.
Tí chlapi majú zjavne nejaký syndróm hrdinu z akčného filmu. Každý jeden z nich tam ide s tým, že áno, predchádzajúcich štyroch chlapov síce opustila a má s nimi deti, ale JA som ten vyvolený, JA ju zmením!🦸♂️ A o rok neskôr už otec číslo 5 sedí v čakárni s lístkom v ruke a rozmýšľa, kde spravil súdruh z NDR chybu. Mužské ego je proste najmocnejšia sci-fi zbraň na svete! 😂
Že nech si už dá zašiť pindu 🤣 ako veď nech si užíva sex keď ho ľúbi pre mňa za mňa aj každý deň s iným chlapom..ale antikoncepciu nepozná?.ale toľko detí si narobiť žije s alimentov alebo čo? Matky s jedným dvoma deťmi majú problém si nájsť partnera kto si na krk zavesí 7 cudzích deti? Bude mať problém nájsť si stáleho partnera. Tie deti majú pokazenú psychiku aj budúcnosť ani jedno nemá normálneho otca a to sa na ich živote podpise že nevyrastali v normálnej rodine. V budúcnosti sa môže stať že sa deti budú za ňu aj hanbiť ja by som sa hanbila niekomu povedať že mám 6 súrodencov a pomaly každý má iného otca. Automatický by moju matku každý považoval za kur*vu.
@kvietok1233 zial to si autorka,ani jej kamoska neuvedomuju.Teda podla temy isto nie.
Ak tá kamoška naozaj existuje, tak autorka príspevku musí byť tá klasická, priemerne vyzerajúca kamoška do počtu, ktorá pri nej robí len krovie. 👭 Celý čas sedí v rohu, ticho jej závidí tú pozornosť, dokonalú postavu a chlapov, a tak si povedala...Keď nemám chlapov ja, zavesím ju na internet a nechám ju zožrať komentujúcim, aspoň bude sranda! To nie je podpora, ale psychologický ťah, ako kamoške nenápadne zraziť hrebienok cez anonymné fórum!
Kolar v sukni v zaciatkoch, este ma len 35 moze byt viac 😀😀😀😀 no co povie clovek pi…cu ma nezbednu a da si nastekat rovno do budy😀 no moj styl zivota to nie je, ja som za usporiadanie v zivote ked sa da
smola. autorka, akosi sa nikto nepridáva k tvojmu obdivu k množiarni. Nabudúce vymysli niečo lepšie, nie takúto kravinu
Žena, ktorá má 7 detí, nemôže byť normálna, ani keby ich mala s jedným chlapom. Chúďatá deti.
@marci9 poznam 2 rodiny so 7 detmi a su to vysokoskolsky vzdelani rpdicia, maju velky rodinny dom, deti zlate sikovne nadane.
To je choré
Pre mňa aj dve deti s dvomi muzmi je na zamyslenie…
@anonym_autor že má 7 detí, to mi nevadí, že ich má s piatimi mužmi - no je asi vyberavá a keď ich má so ženatými mužmi, tak to je....
@anonym_autor nazor nato, ze sa staráš do toho pocom ťa nic nieje? Ano, starsj sa obseba, svojho chlapa a deti
Že obdivovať ju. Fujtajbl.
A teraz tu o Červenej čiapocke 😂
Z modrého koníka sa stala studnica nevyžiadaných sociálnych prieskumov. Dnes na tému: matematická nerovnica, promiskuita s následkami a kariéra mnohodetnej matky. Prepáč autorka,na tom príbehu mi veľa vecí nesedí. Zároveň nechápem, prečo by som mala mať na to nejaký názor. Nech si každý z nás pozametá pred vlastným prahom.
Žena, ktorá má 7 detí, nemôže byť normálna, ani keby ich mala s jedným chlapom. Chúďatá deti.
@marci9 Prečo? Ak sú usporiadaná katolícka rodina, tak prečo nie? A mnohí migranti, ktorí do Európy prichádzajú, pochádzajú z takýchto rodín. Naša civilizácia na tento antinatalizmus raz zakape.
@anonym_autor Ukáž nám tú krásavicu.....hop či li li li hopa...😁🤣😁🤣👁️👁️👁️
@ivicatolic ma postavu zhruba ako moja 15 rocna dcera. a dcera ma 168 cm a 55 kilo, teda aj u nej to bude podobne, a do tvare je to ozaj pekna zena ktorej vsetci pri jej dlhych vlasoch a prirodzenosti tvare hadaju aspon o 5 rokov menej
@ivicatolic ma postavu zhruba ako moja 15 rocna dcera. a dcera ma 168 cm a 55 kilo, teda aj u nej to bude podobne, a do tvare je to ozaj pekna zena ktorej vsetci pri jej dlhych vlasoch a prirodzenosti tvare hadaju aspon o 5 rokov menej
@anonym_autor Ty naozaj obdivujes krasu zeny co je ako k....? Keby bola aj najkrajsia na svete a povedala by mi kolko deti ma s kolkymi muzmi hned by u mna klesla na same dno. Pozdravuj ju od zien z MK a nech si da zasit to co kazdemu ukazuje na pockanie a pouc ju o antikoncepcii.
@anonym_388b2d Presne nato že je vzdelaná by mohla aj vediet čo je antikoncepcia a ine druhý ochrany mne skôr príde ako tie z osady čo netušia ako sa chrániť 🤦
@anonym_b35d21 Mne toto celé nesedí... ako je vzdelaná? Veď to časovo nevychádza, kedy po škole stihla nasúkať toľko detí? Jedine že by 2x mala dvojičky. Trtkať vie, ale antikocpciu nepozná? A vlastne je nereálne aby taká žena vôbec pracovala. Takže žije z alimentov a prídavkov zo sociálky?
@anonym_b35d21 Mne toto celé nesedí... ako je vzdelaná? Veď to časovo nevychádza, kedy po škole stihla nasúkať toľko detí? Jedine že by 2x mala dvojičky. Trtkať vie, ale antikocpciu nepozná? A vlastne je nereálne aby taká žena vôbec pracovala. Takže žije z alimentov a prídavkov zo sociálky?
@mysicka36 nie, dvojcata nema a predstav si ze to stihla.
Toto je vymyslena tema a uplne nelogicka. Zena, co investovala do svojho vzdelania a urobila si karieru ma dost rozumu nato, aby poznala svoju hodnotu. Take zeny nejdu s kazdym do postele a rozhodne si nenechavaju robit deti s hockym. Zahodili by tak svoje postavenie a karieru
Toto je vymyslena tema a uplne nelogicka. Zena, co investovala do svojho vzdelania a urobila si karieru ma dost rozumu nato, aby poznala svoju hodnotu. Take zeny nejdu s kazdym do postele a rozhodne si nenechavaju robit deti s hockym. Zahodili by tak svoje postavenie a karieru
@anonym_9ce4c1 hlavne, ak má 35 a už pracuje, takže najmladsie dieťa už má aspoň pár mesiacov, tak to nejak ani časovo nevychádza
Sorač ale ja by som si o takej pomyslela svoje . Predstava že 7 deti a 5 rozličných otcov že každému hneď da a vzťah krátko vydrží niekde je problem ale otázne či v chlapoch. Výhoda tohto všetkého? Ked každému otcovi dá jeho dieťa na týždeň tak ma ticho doma
Ja dam trochu iny, nadneseny pohlad 😆 Samozrejme, dobra a funkcna kompletna rodina je ideal a tym ju vobec nechcem znevazovat.
Ale ked uz vztahy nevychadzaju, 7 deti s 5 zodpovednymi, financne zabezpecenymi a nekonfliktnymi otcami nemusi byt horsia situacia ako xy deti s jednym muzom, ktory odide a nema poriadne ani na vyzivne.
Kazdy otec zvladne svoje vyzivne, deti mozu mat slusny standard a raz budu po svojich otcoch aj dedit, takze matka nemusi sama financovat ani ich start do dospeleho zivota. 😆
Takze s trochou nadsadenia - mozno pani nie je nezodpovedna, ale naopak lepsi financny manager ako priemer. Rozlozila riziko medzi pat subjektov, diverzifikovala vyzivne aj buduce dedicstvo a nevlozila vsetkych sedem vajicok do jedneho kosika. 😆
Nie je to navod na rodinny zivot, skor iny pohlad na to, ze samotne cislo "5 otcov" este nic nehovori o tom, ako dobre alebo zle sa tych 7 deti ma.
@anonym_autor nože napíš súčasný vek každého dieťaťa a koľko rokov mala tá obdivuhodná mater keď sa každé narodilo.
Ja dam trochu iny, nadneseny pohlad 😆 Samozrejme, dobra a funkcna kompletna rodina je ideal a tym ju vobec nechcem znevazovat.
Ale ked uz vztahy nevychadzaju, 7 deti s 5 zodpovednymi, financne zabezpecenymi a nekonfliktnymi otcami nemusi byt horsia situacia ako xy deti s jednym muzom, ktory odide a nema poriadne ani na vyzivne.
Kazdy otec zvladne svoje vyzivne, deti mozu mat slusny standard a raz budu po svojich otcoch aj dedit, takze matka nemusi sama financovat ani ich start do dospeleho zivota. 😆
Takze s trochou nadsadenia - mozno pani nie je nezodpovedna, ale naopak lepsi financny manager ako priemer. Rozlozila riziko medzi pat subjektov, diverzifikovala vyzivne aj buduce dedicstvo a nevlozila vsetkych sedem vajicok do jedneho kosika. 😆
Nie je to navod na rodinny zivot, skor iny pohlad na to, ze samotne cislo "5 otcov" este nic nehovori o tom, ako dobre alebo zle sa tych 7 deti ma.
@darmasiswa OMG...to mi pripomína samičku kazuára z tohto videa.
@darmasiswa Zodpovedný, finančne zabezpečený a nekonfliktný muž s priemerným IQ ho do takejto rajdy ani nestrčí, nieto, aby si s ňou urobil dieťa a následne financoval jeho výchovu v takejto svorke.
Takéto ženy sú vhodné pre inú klientelu, na krátke vzťahy - priemerne tak okolo 30 minút a zvyčajne majú aj verejne známu povesť, ktorá každého slušného človeka odradí od akéhokoľvek bližšieho kontaktu. A ich deti sú poľutovaniahodné, nie že zabezpečené a dobre vychované.
@anonym_7140d4 Prave to je pointa, ze si zasluzi obdiv a nie aby ludia na nu hadzali spinu.
@anonym_autor podľa mňa toto rozhodne nie je na obdiv..
Čo tie deti? Stretávajú sa vôbec s otcami?
Kde je ich istota, rodinné zázemie a stabilita, keď mama každú chvíľu dotrepe nového "toho pravého", porodi mu ďalšie dieťa a rozprávky je koniec?
Kamoske čím skor odporuc antikoncepciu, hádam teda neplánuje ôsme dieťa s ďalším pánom dokonalým..
Nesudím ju.
Ale myslím si, že sa veľmi zle rozhoduje, čo ma negat vplyv na ňu aj na jej deti - teda hlavne na tie deti..

Ak to nie je troll, zrejme má pani rada deti a chcela veľkú rodinu, len nenašla muža, ktorý by chcel viac ako 1-2 deti, preto ich má s 5 mužmi ???