icon

Aký máte názor na dospelých milovníkov hororov?

4. nov 2024

Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí radi a často pozerajú horory? Ale nie také tie strašidelné, ale riadne krváky, kde sa len seká hlava nehlava. A vyžívajú sa v tom. Nebavíme sa o žiadnych pubertiakoch, ale o dospelých ľuďoch nad 30 r.

eleanor2510
4. nov 2024

Ze su ovela lepsie pripraveni na hororove scenare v realnom zivote, ako dokazuju aj výskumy. Ti, co pozeraju horory, ovela lepsie znasali pandemiu a su psychicky odolnejsi, lebo uz maju napozerane rozne scenare a navyse sa pri pozerani hororov uvolnuju hormony, ktore pomahaju lepsie zvladat stres. Takze ti ludia robia aj niečo pre svoje zdravie.

jesenzima
4. nov 2024

Ja ako hororový fanúšik a fanúšik podivností, nechutností a iných rôznych inakostí si o takychto ľuďoch nemyslím nič.
Niekto proste pozerá horory, niekto pozerá farmu a niekto pozerá rosamundu ...
A k tomu rande-pre teba horor na rande je asi niečo podobné, ako keby mne pustil muž na rande hriešny tanec 😃

lucia13022023
4. nov 2024

Ideálne je nesudit ľudí podľa toho čo pozerajú. Ci horory, či romantické filmy, alebo sci-fi...

jesenzima
4. nov 2024

@doriiis kde sa už dá pozrieť terrifier 3?

doriiis
4. nov 2024

@jesenzima ....ja pozerám filmy na bombuj.si

chrobak7
4. nov 2024

Z toho, že ti pustil horror, sa nedá povedať povaha. Možno len chcel, aby si sa bála a pritúlila sa k nemu. 🙄

Raz som mal rozhovor so psychológom, ktorý mi povedal, že by sme sa čudovali, čo všetko chodí ľuďom po rozume. Ale pokiaľ to je všetko len v ich hlave, tak ich za to nemôžeme odsudzovať. Napr. priznajme si, koľkokrát ste si pomysleli, že toho, či onoho človeka, čo vás práve nas..l, by ste uškrtili, zabili. A urobili ste to? Asi nie. Keby sme podľa myšlienok súdili ľudí, tak by asi všetci boli vrahovia. Našťastie väčšina ľudí vie, kde sú hranice a čo má zostať len v myšlienkach.

Takže zabudni na horror a kriticky sleduj jeho správanie. Ak ti vyhovuje, tak s ním zostaň. Ak ti bude niečo na ňom vadiť, tak sa rozíďte.

chrobak7
4. nov 2024

@jesenzima Alebo si to stiahni na fastshare.cloud

https://fastshare.cloud/terrifier-3/s

oliolijanka
4. nov 2024

@chrobak7 Tak ja som na to nikdy nepomyslela, ze cloveka, ktory ma prave nastval, uskrtim alebo inak znesiem zo sveta😱

sevrin
4. nov 2024

Za horor považujem duchariny, napr. Poltergeist, Annabelle, Tí druhí, a v podobnom štýle. Alebo aj také v štýle Blair Witch.
Krváky v štýle Texaský masaker motorovou pílou alebo Pach krvi, nepovažujem za horory. To sú skôr drámy o ľuďoch nespokojných so svojou sociálnou situáciou.

pralinka25
4. nov 2024

Nie vobec nemusi byt clovek co pozera horory kruty. Ja mam problem zabit aj hmyz. Myslim ze mam aj empatiu velmi dobru, roky pracujem v pomahacej profesii, dobrovolnicila som roky atd. Som kudas flegmatik a maloco ma rozrusi. A aj ked som videla nie len v hororoch ale aj nazivo vela zla stale som clovek co bude verit v dobro do poslednej chvile.
Takze toto o nom nehovori vobec nic. Sleduj ine veci. Filmove preferencie nie su zrovna smerodajne

chrobak7
4. nov 2024

@oliolijanka Nikdy si v myšlienkach neurobila nič protizákonné, nemorálne alebo inak v realite neprístojné? Tak si hotová svätica.

jana_eyre_2
4. nov 2024

Čo si myslím? Že sa proste radi umelo boja, nič zvláštne.. mne je skôr zvláštne že niekto do takýchto typov filmov dá hrať do úloh svoje deti,
. ako ja viem, že pri nahrávaní filmu je to iné ako vyzerá na plátne, ale predsa musia hrať naozajstný strach, musia byť celi realisticki krvavi, roztati a neviem aki, vidieť ostatnych hercov realisticky maskovaných..

janababana
4. nov 2024

Mna skor zaujima, ako niekto dokaze pozerat mysteriozne horrory, tie su omnoho desivejsie ako krvaky, ktore su skor nechutne (ale za to akcne) 😀 ak to bol film pocas rande tak chalanko sa veru netrafil, po 30ke by uz mohol mat dost skusenosti, aby najprv zistil vkus potencialnej polovicky ☺️ ale tak vedu by som z toho nerobila, ak mu nad hlavou neveju ine cervene vlajocky ☺️

jana_eyre_2
4. nov 2024

Na napríklad rada pozerám kvalitné kriminálky alebo pocuvam reálne krimi príbehy . Nie preto, že som kruta, ale preto že ma zaujíma ako sa vrah stal vrahom, čo tomu predchádzalo.. práve to má niekedy desí že niekedy nie je jasné nič čo by mohlo sadistického vraha "vytvoriť" a má za sebou dobry život bez traumy..

janinah
4. nov 2024

Strata času.Keby má frajer lákal na horor.tak nepochodi.

oliolijanka
4. nov 2024

@chrobak7 Nie, ani len v myslienkach. A nemyslim si, ze ja som kvoli tomu svätica. Podla mna je to normalne, ze si ludia nepredstavuju, ze niekoho skrtia alebo inak zabijaju.
Alebo co nemoralne si podla teba normalni ludia pomyslaju?
Ze ukradnu peniaze kolegyni? Alebo ze pomiluju niekomu dieta?
Alebo, ze niekoho oklamu a budu z toho profitovat?

Nerob divnu zo mna. Som naozaj sokovana, ze existuju ludia, ktori, ked mam s nimi konflikt, si predstavuju, ze ma skrtia alebo inak vrazdia.

Bola by som zdesena, ak by moj partner alebo niekto z rodiny tak uvazoval, ze skrti susedu, lebo jej psy hlasno stekaju. Alebo ze by v predstavach kantril tie psy.

cukroska
4. nov 2024

Takže sa bavíme aj o mne 🤣 Aj keď sa v tom nevyužívam,aje radi pozeráme horory celá rodina

saxana000
4. nov 2024

Pozrem si normalne horor aj romantiku aj scifi aj komediu aj erotiku paranormal aj rozpravky...nejak sa nad tym nezamyslam..akurat neznasam prilisne nasilie vyslovenie tyranie a tryznenie zvierat deti zien taketo filmy sa mi hnusia prepinam alebo uplne vypinam lebo potom nad tym esye mesiac.rozmyslam a nemozem spavat.. ale napriklad SAW mi nevadi a to by si mohla dat lavor pod televizor ze krv vytecie az do obyvacky.

rozculena
4. nov 2024

NIČ

majorek
4. nov 2024

Take ma nebavia ale radi pozerame horory co sa tykaju takych tych cirkevnych veci-diabol,posadnutie a tak

vilma7
4. nov 2024

Kolegyňa tiež miluje, na tele samé tetovania a je to veľmi zlata, milá nežná osôbka.

katka700
5. nov 2024

Nič, nikomu tým neskodia nech v zdraví pozerajú ďalej.

sabinaxd
5. nov 2024

Milujem horory a podcasty o vrahoch a podobne, som úplne normálna len ma nebaví nič romantické😃

tom_i
5. nov 2024

Pre mňa je to relax. A? Prvý horor bol votrelec na amfiteátri 😁. A taký Saw je v podstate aj pohľad do duše človeka. Veď všetko začalo neposkytnutou liečbou. A potom stačilo niečo obetovať, aby sa zachránil život, ak už nie môj tak "spoluväzňa".

damira90
5. nov 2024

Pozeram len thriler a dramy. Ine si ani nepachnem zapnut. Len tieto vomne nieco zanechajú.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
domak2
5. nov 2024

Ja mam traumu už z akty X 🤣 Keď je len viac napätá scéna vo filme tak vypínam zvuk, nech sa nezlaknem. 😁 Ale o ľuďoch co to pozerajú si nemyslím nič, tiež by som si pozrela keby som nebola taký bojko

kittykat22
5. nov 2024

To je velmi zvlastna otazka 😀 To je tak tazke povedat cloveku co ta pozval na rande a chce pozerat horor: dakujem, si moc mily ale mne sa take filmy nepacia. Mohli by sme spolu vybrat nieco ine, co by nas bavilo spolocne? 😀

mayami
5. nov 2024

Myslím si, že mali/majú málo 'krvavého adrenalínu' vo svojom reálnom živote. Keby si niečo hororové zažili v realite, rýchlo ich prejde čumieť na také veci.

mmoni89
5. nov 2024

Mam po 30 a myslím ze som úplne normálna, jedine koho som niekedy zabila je hmyz a pavúky tých vyslovene neznášam a tých nesetrim teda ale inak som mierumilovný a citlivý clovek