icon

Aký typ mužskej postavy preferujú ženy?

16. jan 2025

Chcel by som položiť možno trochu nezvyčajnú otázku 😀 . Viem, že vzhľad nie je všetko, ale asi sa zhodneme na tom, že v našej spoločnosti hrá veľkú rolu, najmä pri prvom dojme alebo stretnutí. Síce platí pravidlo „sto ľudí, sto chutí“ ale aká je ozaj realita?

Ženy, prekáža vám, ak je muž štíhly alebo chudý? Chceli by ste ho ak by to vedel vykompenzovať inak, povedzme správaním, charizmou, finančným zabezpečením, .. ?
Na rôznych fórach som si všimol, že mužom, ktorí nemajú veľký úspech u žien alebo v randení, sa často odporúča pracovať na svojej postave, aby zapôsobili lepším prvým dojmom.

Ak ste žena, ktorá preferuje vyšportované mužské telo, aké sú vaše predstavy? Uprednostňujete vyrysovanú postavu alebo vám stačí ak je na mužovi vidieť, že sa hýbe a cvičí aj keď má nejaký ten tuk navyše?

Prípadne pivkárske bruško ? 😉

Strana
z2
biba_18
16. jan 2025

@liv1 ten na prvom obrázku čo si dala vyzerá na výstavného - tie čo som dala ja sú pretekárske ...

barborachors
16. jan 2025

Muz ma byt vyšší ako zena, ma mat širšie ramena ako pas a pevne brucho bez sadla. Nemusi mat 6pack ale huspeninu neznesiem. A este sa mi hnusí, ak ma priveľa znamienok a bielu pokožku s tmavými čiernymi chlpmi a velke rozmerné bradavky. Chlap ma byt zdravo mierne opálený, chlpov tak primerane a musi voňať. A zuby a nechty a celková čistota musi byt. Účes tiez. Muz nesmie byt maly, to je fakt pruser ked ma menej ako 170. A vrcholom vsetkeho, ked stretnete toto strašidlo a je namyslený ako svet a jeho požiadavky na zeny asi tak ako Rockefeller. To je hnus velebnosti uz úplný.

ksenia16
16. jan 2025

@moly09 chudi

ada_alica
16. jan 2025

Napríklad mňa priťahujú iba vysokí muži nad 180 aj napriek tomu,že som malá (160) priam má odpudzuju veľmi štíhli bez svalov, to už radšej to brucho 🙈 ja sama som normálnej postavy, chodím do fitka....

ada_alica
16. jan 2025

@barborachors 😂😂😂😂

macekovam
16. jan 2025

nepacia sa mi dlhonohí muži...potom ti co su vysportovaní len v hornej casti lebo si myslia ze nohy si nikto nevšima...potom prehnane vysportovaní...najma svaly..,

moly09
17. jan 2025

@ksenia16 ??? Preklep na klávesnici nemusíte má opravovať

michal_dr
17. jan 2025

@autor

Veľmi všeobecná a individuálna otázka, pretože každá žena i muž má iné preferencie. Ty tak isto a ja tiež.

Zadal si tému, ale sám sa do diskusie nazapájaš...

Moje preferencie sú výška od 170cm a štíhla, udržiavaná +-60 (nie kosť a koža, brr), (samozrejme individuálne podla celkového vzhľadu postavy a i kosti vedia urobiť svoje 😂)

lujza123
18. jan 2025

Mne sa páčia ľudia, muži aj ženy na ktorých je vidno ze sa hýbu. Nemusia mať six pack na bruchu, ale proste také to zdravé držanie tela ktoré vzdy prinesie fyzická aktivita
Ziadne želatíny, ani pivné bruchá a cecky, ani vychrtliny …
Pohyb svedčí každej postave, nevadí ak je chudý a šľachovitý, ani ked je trochu macatejsi, proste ked sa človek hýbe je to vzdy vidno

ismarela
Autor odpoveď zmazal
nelka421
18. jan 2025

Typ postavy: drevorubač 😀

akvi
18. jan 2025

Mne sa páčia vysokí a primerane svalnati. Nemám rada pavucie typy, nemám pri nich pocit bezpečia. Radšej nech má brucho a poriadnu hruď a ruky, ako chudé sparatko 😁😅 Ale mne na vzhľade až tak nezáleží, bola som zamilovaná aj do nízkeho chudého, aj do vysokého chudého a pritahoval ma aj jeden chlap, ktorý bol úplne fyzicky strašný - malý a tučný. Ale nesmierne sexi hlas mal a bol vtipný, milý, rozumný, veľmi som si s ním rozumela.

zuzubb007
18. jan 2025

Nemyslím si, že postava robí chlapa, predovšetkým mať v hlave treba, a nie dáku padavku, alebo taký chlap čo si dá od ženy rozkazovat to je úplne zle taký tutko, ale keď sa pýtaš na postavu tak chudý chlap ako hajzlovy pavúk je celé zle, strašne namakany ako Pepek námorník je tiež zle, myslím si , že taky stred, že chlap čo športuje teda nesedí doma s pivom v ruke, ale nepreháňa to zo všetkým je skvelá kombinácia

mrva
18. jan 2025

Mne sa chudi chlapi vyslovene nepáčia. Ale ani tuční. Taký stred. Hlavne, aby mal široké ramená. A aby nebol ovisnutý, ochabnutý. To je ozaj hroznééé. Taký môže mať charizmu aj neviem čo, ale skrátka pre mňa je neatraktívny.

obludamala
20. jan 2025

Podla mna 100 ludi, sto chuti. Mna naprikld velmi stihli muzi nepritahuju, ja potrebujem aby muz posobil takym mohutnejsim dojmom (aj leby mal brucho mi nejako nevadi)

obludamala
20. jan 2025

@kvoli 😀

oblecenie99
22. apr 2025

Komu čo (chlapi sú zvyčajne v kazdej téme a práve teraz ich nevidno 😁), ale úprimne ti napíšem: ja nepoznám ani jedného chlapa, ktorý by povedal na peknú, štíhlu ženu typu 90 60 90 (plus mínus), že fuj 😉🙂 Som po druhom.porode čerstvo, mám 64 kg a 167 cm a som proste neatraktívna. Nielen kvôli pôrodu, jasné, brucho mám v riti, ale stehná sú celé zle, zadok celé zle, necítim sa dobre ani náhodou, teším sa, kedy sa už budem môcť postupne dávať do formy (po sekcii to ešte potrvá nejaký čas).. Obdivné pohľady, či už na ulici, alebo od vlastného manžela som schytala vždy vtedy, kedy som mala Max 55 kg a samozrejme som cvičila pri tom a držala stravu. Je to proste tak.

Strana
z2