icon

Astrologická kompatibilita: Ako spolu vychádzate s partnerom?

26. aug 2026

Som levica môj partner s ktorým som 2 roky je Baran, ma veľkú trpezlivosť somnou aj sa divím ja by som sama zo sebov nebola 🤗🫣 mate to doma aj vy tak? Našli ste v prispevku

elenka.k
26. aug 2026

@anonym_autor nie, ja som váha a môj mn je škorpión ....😍

autor
26. aug 2026
@elenka.k

@anonym_autor nie, ja som váha a môj mn je škorpión ....😍

@elenka.k Ide to? 🙂

elenka.k
26. aug 2026

ako kedy 😅
ak sa nepozabíjame, tak sa milujeme a naopak ... 😎
ale ide to 23 rokov 😉

crazy_cat_lady
26. aug 2026

Ja som rak a manzel strelec.., neviem, co to o nas vypoveda :D

aalt
26. aug 2026

My sme kompatibilni, ani jeden na take astrologicke hluposti neveri.

minenkaa
26. aug 2026

My sme blíženci a nič strasne sa nedeje

anonym_4a0f92
26. aug 2026

"zo sebov" 😳🙄😬

tomiholjubavi
26. aug 2026

Moj ex a môj manžel sa narodili úplne v ten istý deň. Len iný rok. Aspoň nemusím meniť pripomienku, že mužíček narodky. 😆 Ale ani náhodou si nie sú v ničom podobní. 🤣

galganka
26. aug 2026

Vodnár a škorpión. Ja ale razím teóriu, že fakt, že kedysi niekto k dátumom priradil znamenia, mne nijako život neovplyvňuje 🤷🏼‍♀️ ak sa niekto spýta na znamenia detí, musím si ich vždy vygoogliť 😂

liusa82
26. aug 2026

tak to nie je len o znameniach.Treba si prečítať celý svoj osobny radix,konštelácie v ňom,domy aspekty, všetko okolo toho a toto nemá veru nikto rovnake ani dvojčence.Teda taký, ktorý je určený presne na hodinu narodenia .. zas a znovu sa tu porovnajavu len slnečne znamenia alebo rovnake dátumy narodenia.Ale to nie je len o tom

anonym_b71ac1
26. aug 2026

@anonym_autor snad neveris takym bludom

anonym_9251b1
26. aug 2026

Som ryba a statisticky som najcastejsie mala partnerov skorpionov. Neverim na to, ani som si to nikdy vopred nezistovala, dozvedela som sa to vzdy az neskor. Ale na 80% stale skorpioni. Asi nahoda.

hanka1026
26. aug 2026

Ja som baran a mala som leva, nikdy viac.. skôr či neskôr sa to skonci, baran nevydrží ten tlak a hnusne ego leva..

euka210
26. aug 2026

@anonym_autor toto nema nic spolocne so znamenim 🤦‍♀️

autor
26. aug 2026
@hanka1026

Ja som baran a mala som leva, nikdy viac.. skôr či neskôr sa to skonci, baran nevydrží ten tlak a hnusne ego leva..

@hanka1026 mate pravdu a co podľa vás robí lev zle

martinmmartin
26. aug 2026
@liusa82

tak to nie je len o znameniach.Treba si prečítať celý svoj osobny radix,konštelácie v ňom,domy aspekty, všetko okolo toho a toto nemá veru nikto rovnake ani dvojčence.Teda taký, ktorý je určený presne na hodinu narodenia .. zas a znovu sa tu porovnajavu len slnečne znamenia alebo rovnake dátumy narodenia.Ale to nie je len o tom

@liusa82 treba si hlavne podla Newtonovskeho zakona jednoducho vyratat ze aky vplyv ma na teba uz hoc najblizsia hviezda a zistis ze je ovela ovela (niekolkonasobne)dolezitejsie ako mas ulozene pohare s uhorkami v chladnicke a nie hviezdy

anonym_4a0f92
26. aug 2026
@martinmmartin

@liusa82 treba si hlavne podla Newtonovskeho zakona jednoducho vyratat ze aky vplyv ma na teba uz hoc najblizsia hviezda a zistis ze je ovela ovela (niekolkonasobne)dolezitejsie ako mas ulozene pohare s uhorkami v chladnicke a nie hviezdy

@martinmmartin Horoskopy su praUda.

anonym_4a0f92
26. aug 2026

Odporucam venovat sa radsej slovencine ako takymto cicovinam.

anonym_a70256
26. aug 2026

podľa horoskopu ani neodporúčajú aby sme boli spolu.
a my 20 r.

anonym_1b2c40
26. aug 2026

O M G

sevrin
26. aug 2026
@anonym_9251b1

Som ryba a statisticky som najcastejsie mala partnerov skorpionov. Neverim na to, ani som si to nikdy vopred nezistovala, dozvedela som sa to vzdy az neskor. Ale na 80% stale skorpioni. Asi nahoda.

@anonym_9251b1 ryby a škorpióny si údajne veľmi rozumejú.

petronelag
26. aug 2026
@liusa82

@liusa82 Ja som sa zaoberala astrologiou podrobne a takéto porovnávanie len slnečných znamení nemusí nič ukázať, lebo je tam veľa iných dôležitých planét, ktoré majú vplyv napr. aj planéta Merkur, kto má dobre postavené tieto planéty vie dobre spolu komunikovať a dohodnúť sa, čo je v manželstve tiež dôležité. Je tam veľa iných vecí, ako len slnečné znamenie.

anonym_5bd748
26. aug 2026
@anonym_autor

@hanka1026 mate pravdu a co podľa vás robí lev zle

@anonym_autor ja napríklad poznám veľa žien, ktoré sú v znamení lev a každá jedna z nich má tendenciu hovoriť stále len o sebe a byť stredobodom pozornosti. Neviem, či je to len blbá náhoda alebo tie znamenia majú naozaj niečo do seba😄🙂

anonym_f32a07
26. aug 2026
@anonym_5bd748

@anonym_autor ja napríklad poznám veľa žien, ktoré sú v znamení lev a každá jedna z nich má tendenciu hovoriť stále len o sebe a byť stredobodom pozornosti. Neviem, či je to len blbá náhoda alebo tie znamenia majú naozaj niečo do seba😄🙂

@anonym_5bd748 to nieje znamenim ale pohlavím 🙂

elenka.k
27. aug 2026
@anonym_f32a07

@anonym_5bd748 to nieje znamenim ale pohlavím 🙂

@anonym_f32a07 alebo skôr povahou

anonym_b26838
27. aug 2026
@anonym_5bd748

@anonym_5bd748 Toto som si vsimla aj ja.Ale aj u chlapov to dost plati nie len na zeny levice a najlepšie len luxus okolo seba mať a pretrčať sa.Ja som vodnar teda lev je akoby jeho protiklad takze za cely zivot som ich postretavala celkom dost.Skoro stale nejakeho a su aj velmi hrdi,pysni.A ak nie moc na luxus tak premudrely su urcite ako keby nad nich nebolo.Oco je lev aj byvali frajer bol lev takze viem o tom svoje aj plno levic poznam a to ako cez kopirak vsetko.Uz ked pocujem ze je niekto lev chlpy sa mi jezia aj tam kde ich nemam haha🙃