Bez mojich deti sa cítim osamelá
Neviem sa pohnúť v živote, 24/7 rozmýšľam ako sa správne rozhodnúť.
Mám vyše 40 ..vzťah 12 rokov..dva deti z manželstva..priateľov syn žije spolu s nami..
Moje deti odišli dcéra potom čo so som mala ostrú hádku s partnerom..vzala kufor a odišla..( bud priateľ ostane alebo ona, najprv odišiel on..po 3 dňoch sme sa vrátili k sebe, a na to dcéra odišla..)
Syn odišiel k otcovi z dôvodu lepšieho komfortu..( nakoľko priateľov syn hral vkuse PC od rána do noci- hlučné,.syn nemal kľud ani pri učení ani pri oddychu..) .Cítim sa osamelá bez mojich detí..rozmýšľam nad rozchodom ..Necítim sa v byte bez deti šťastná.
Aký máte s partnerom vzťah? O tom nepíšeš nič. Koľko rokov majú tvoje deti a jeho syn? Prečo mu dovolí sa hrať na PC do rána? Do školy nechodí či ako? Takto je ťažko radiť a neverím, že dcéra odišla len kvôli jednej hádke, to musí byť určite hlbší problém. Takisto syn by neodišiel len tak k otcovi.
Kde býva dcéra?
Ty si dovolila aby priatelov syn obmedzoval tvojho a to aj pri oddychu?
To by teda dala do laty aj priatela. Len aby si raz neprisla na to, ze ta "cudzi" vyuzivali a vlastny /deti/ sa zatial odcudzili.
Osobne mam nazor, ze mala dovod a pravdu dcera. Aj ked dovod hadky neviem.
@retatka veľmi výstižne napísane👍
Pre mňa by boli na prvom mieste moje deti. .. urobila vy som všetko pre to, aby sa vrátili domov, resp. nikdy by som sa nezmierila s tým, že odišli kvôli mne, hádkam, nejakému môjmu frajerovi atď. ... Je iné, keď deti "vyletia" z hniezda a je iné keď utečú z domova preč ..
Iba tri dni si vydržala bez muža. Tvoj pocit osamelosti je daň za to, že deti pochopili, komu si dala prednosť.
Deti sa z lepsieho do horsieho urcite nevratia. Nehovorim len o hmotnych veciach. S partnerom mas vztah 12 r. Nepises, komu patri byt. Ak tebe, urcite by som sa s nim rozisla, aj na ukor toho, ze ostanem sama. Ak jemu, odisla by som od neho, pretoze neposkytol tvojim detom zazemie. Je zvlastne, ze az po 12. rokoch nastali problemy. Alebo deti dospeli, alebo ide o rebelou v puberte? Malo info si udala.
Kazdopadne drzim palce, nech sa vsetko vyjasni. Prehodnot, ci nie si zmanipulovana tvojim partnerom a jeho synom. S tvojimi detmi urcite udrzuj kontakt, pytaj sa, ako sa maju, ci nieco nepotrebuju, ukaz, ze stojis na ich strane, aj ked nie su s tebou. 🍀🍀🍀

Vybrala si si, spravila si rozhodnutie. Vzdy je moznost spravit ine.