icon

Bezdomovec - manipulátor

teodozia
6. aug 2023

Dobry den, moja dcera 18r talentovaná študentka umeleckej školy sa zamilovala do chlapca, ktorý je bezdomovec. Ma 20r a rodina ho vypísala z trvalého pobytu adresy, pretože si z nim nevedela rady. Od 15r je na ulici, drogy alkohol...bez strednej školy, pracovat nepojde. Mama ho mala za slobodná z českým občanom, potom sa vydala, mala ďalšie deti a o neho záujem nebol, resp. boli rady, keď nebol doma. My sme normálne situovaná rodina a naša dcera mu celkom prepadla. Od začiatku prázdnin je s nim na ulici. Prv nocovali po hoteloch, pokiaľ od nich nepýtali zaplatit, a to najviac do sumy 180e/ za 3 noci ich pustili. Hotel, zavolal políciu my sme za dceru zaplatili, on má priestupok no stale nie trestný čin. V lupali sa nám do domu, odniesli veci do záložne, ale dcera vzala všetko na seba. Policajti mysleli, ze už ho maju...no zmanipulovane dievča vypovedalo, ako ju to naučil. Obaja na chlp rovnako. Takže sme udali vlastnú dcéru. Najnovšie je tehotná a je s nim na ulici. To tehotenstvo je účelové! On pracovat nepojde, zohnali sme mu prácu, nepojde ani k otcovi do Česka, ktorý mu núka prácu. On ma za ciel dostat sa do nášho domu. Dcera nám necháva odkazy, ze na všetko ma právo. Niet v nasej spoločnosti zákon na manipulátora, ktorý vymyl mozog nevinnému naivnému dievčaťu, ktoré je ešte dieta? Ona sa od neho nevzdiali, pretože on vykrikuje, že sa hodí pod vlak. Výzorom je ako 15 ročný chlapec s váhou 50kg aj s topánkami, potetovaný, popirsingovaný, no čudo!!! Poraďte, čo robit...ona je úplne v jeho moci, on s ňou všade chodí....nedá sa s tým nič? aj policajti sa jej snažili dohovoriť, no ona ho miluje, ona ho neopusti...

Strana
z20
lavender273
9. apr 2024

@teodozia a on sa pokusa o kontakt?

teodozia
autor
11. apr 2024

@karolinakr Dorota...

teodozia
autor
11. apr 2024

@lavender273 on nie ale jeho matka, písala, že chce vidieť vnúča...

teodozia
autor
11. apr 2024

@karolinakr
@malicka1986
@janage
@cacianka a mnohé ďalšie ženy, chcem Vám poďakovať za rady a za podporu a priania a jednoducho za dobré slovo...
@annelise17
@triss83

cacianka
11. apr 2024

@teodozia 💝

karolinakr
11. apr 2024

@teodozia ja som len rada, že všetko dobre dopadlo, až sa mi to nechce verit..kiežby ma tak Pan Boh rychlo vypočúval 😀 ..no a super, len tak ďalej 👍💥

veronika33
11. apr 2024

@teodozia a dovolili ste kontakt jeho matke? alebo radšej celú rodinu držať od Dorotky ďalej, krásne meno jej vybrala

teodozia
autor
12. apr 2024

@veronika33 nie v žiadnom prípade-žiadny kontakt! kde bola 9 mesiacov, ved dcéra do skoro 8 mesiaca mala nevolnosti a keby mala záujem nemohla zavolať, že ako sa má, ať teraz si spočítala a že ona chce vidieť vnúča! a ked jej povedala, že ona nikomu babatko nebude ukazovať tak jej povedala, že aj tak je ona všetkému na vine!!! /ako dcéra/ dievčatko je veľmi pekné a dobručke....veľmi sa tešíme, konečne žijeme...

namornicka
12. apr 2024

@teodozia veď syna vyhodili z domu a o jeho dieťa sa zrazu zaujímavú? Čudná rodina.

katkami123
12. apr 2024

@teodozia
Matka sa mala v prvom rade zaujímať poriadne o vlastného syna, jeho výchovu, odovzdať mu do života poriadne hodnoty, venovať sa mu, aby niečo z neho bolo. Čo ona ide riešiť vnúčatá, nech si rieši vlastného syna v base, aký život viedol, tam nech je múdra a čo ona vychovala.

cacianka
12. apr 2024

keby ako babka mala záujem, ok, ale aj počas tehotenstva, aby nahradila synove zlyhanie, aspoň trochu. ok, že chce až po pôrode vidieť vnúčatko, ešte prekúsnem, možno, trochu, ale obviniť matku vnúčaťa že to ona je na vine, tak toto je vrchol a neodpustiteľné. asi vieme , po kom ten grázel je, koho gény a výchova zlyhala

cacianka
12. apr 2024

@namornicka syn nie je vnúča, že vyhodili jeho - asi vedeli prečo, alebo je toxická aj jeho matka, zlyhala genetika a hlavne výchova

katkami123
12. apr 2024

@cacianka
Hej, ľahšie hodiť všetko na iného ako si priznať, že ako matka je nič-moc. Lebo chalan bol predtým promovaný ukážkový človek

teodozia
autor
13. apr 2024

@namornicka ano zrušila mu trvalý pobyt a aj preto ho vyšetrovateľ zobral do CPZ lebo nemal kde žiť...ako pokiaľ mál byť súd, asi teraz už bol, no nevieme zatiaľ nič, koľko dostal...matka ked mal asi 10 rokov našla si muža, založila si novú rodinu, porodila 3 deti a boli radi ked nebol doma...chlapec sa začal túlať a otčim ho vraj bil, ked v chladničke zjedol jeho jedlo...to rozprával mojej dcére....

bubuska
8. sep 2024

@teodozia ako to dopadlo, už ho odsúdili? Dcéra je ok?

sabinaxd
8. sep 2024

Toto som tu už čítala minulý rok😃

cacianka
8. sep 2024

@sabinaxd no a ? O čo ti ide ?
Slušne sa @bubuska spýtala, tak diskusia vyskočila. Ešte niečo ?

lilinka2481
4. dec 2024

@matullienka ,zdravím vás ,,no vidia blbosti v telefónoch tak si myslia ze taky život je ľahší . Ja to mam teraz zo synom. Idem sa zblázniť ,neviem co robiť .Neviem sa s ním spojiť ,viem ze je na ulici ze odišiel z prace ,čiže aj z ubytovania v ba...

Strana
z20