icon

Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera

jano99
Včera o 20:25

Ahojte,

budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.

Strana
z2
demodun
Včera o 21:55
@grimnir

@demodun Azda sa nenechá zahambiť Kollárom. Keď už na to ide, tak poriadne.

@grimnir nó, to aby si už začal. Akurát dnes som čítala, že už bude mať 20 detí, žien+- rovnako.... Teda dúfam, že nechceš na to použiť len jednu ženu 😱
Len potom nezabudni na patričné výživné..... Aby si sa nemusel haNbit 😉

jano99
autor
Včera o 21:56
@demodun

@jano99 na deti nie je neskoro.... Len či ti potom tiež nepôjdu na nervy ..... 🤔 .... ?
Koľko kusov si predstavuješ...... ? .... Myslím detí ....
Nie žien... 😉

@demodun Ťažko povedať......ja mám veľkú predstavivosť 😉

jano99
autor
Včera o 22:00
@demodun

@grimnir nó, to aby si už začal. Akurát dnes som čítala, že už bude mať 20 detí, žien+- rovnako.... Teda dúfam, že nechceš na to použiť len jednu ženu 😱
Len potom nezabudni na patričné výživné..... Aby si sa nemusel haNbit 😉

@demodun Kollár.....Kollár.....on oplodnil aj nejakú inteligentnú?.....resp. aspoň s priemernou inteligenciou?.......🙂

anonym_2f1c5d
Včera o 22:04

50-nik, ktory este nemal vazny vztah a unavuju ho zeny, nejaku zenu hlada a chce mat deti. Ktore, este nevie, ci mu nepojdu nahodou na nervy. To nevymyslis😏

anonym_562c97
Včera o 22:05

jedine, ze mas peniaze, lebo 40tnicke uz sa asi do deti velmi nebude chciet ist a o 20 rokov mladsia pojde len za peniaze

demodun
Včera o 22:07
@jano99

@demodun Kollár.....Kollár.....on oplodnil aj nejakú inteligentnú?.....resp. aspoň s priemernou inteligenciou?.......🙂

@jano99 ó otáznik 🤩
Netuším, nepoznám ani jednu...... Mňa nezaujímajú 😉
Ohľadom kompatibility, myslím, že nebude problém..... Občas rozčúli ona teba..... občas ty ju. A budete uspokojení obidvaja 😃

jano99
autor
Včera o 22:07
@anonym_562c97

jedine, ze mas peniaze, lebo 40tnicke uz sa asi do deti velmi nebude chciet ist a o 20 rokov mladsia pojde len za peniaze

@anonym_562c97 Mám toho veľa okrem iného.....no hlavne mám čaro osobnosti...😉

anonym_ef5355
Včera o 22:08

Ako vlastne znela pôvodná otázka?

demodun
Včera o 22:09
@anonym_ef5355

Ako vlastne znela pôvodná otázka?

@anonym_ef5355 výborná otázka. Aj ja by som chcela vedieť.
Ale skôr sa niekto zábava.

jano99
autor
Včera o 22:09
@demodun

@jano99 ó otáznik 🤩
Netuším, nepoznám ani jednu...... Mňa nezaujímajú 😉
Ohľadom kompatibility, myslím, že nebude problém..... Občas rozčúli ona teba..... občas ty ju. A budete uspokojení obidvaja 😃

@demodun Konečne spätná väzba na moju otázku.....trpezlivosť ruže prináša...🌹🌹🌹

demodun
Včera o 22:10
@jano99

@demodun Konečne spätná väzba na moju otázku.....trpezlivosť ruže prináša...🌹🌹🌹

@jano99 spokojný? .... Môžem ísť spať?

jano99
autor
Včera o 22:17
@demodun

@jano99 na deti nie je neskoro.... Len či ti potom tiež nepôjdu na nervy ..... 🤔 .... ?
Koľko kusov si predstavuješ...... ? .... Myslím detí ....
Nie žien... 😉

@demodun Toľko, koľko bude chcieť moja polovička......deti mám rád.....ja som tiež liezol na nervy, keď som bol dieťa.....a občas leziem na nervy aj teraz 🙂

jano99
autor
Včera o 22:20
@demodun

@jano99 spokojný? .... Môžem ísť spať?

@demodun Akože, keď napíšem.....že nie....tak zostaneš hore?....😉

demodun
Včera o 22:23
@jano99

@demodun Akože, keď napíšem.....že nie....tak zostaneš hore?....😉

@jano99 nie, zmeriam synovi ešte raz teplotu a idem spať.... Zas never všetkému, čo čítaš na internete..... 😉

tundra
Včera o 22:26
@demodun

@jano99 nie, zmeriam synovi ešte raz teplotu a idem spať.... Zas never všetkému, čo čítaš na internete..... 😉

@demodun a manzelske povinnosti?😂

demodun
Autor odpoveď zmazal
jano99
autor
Včera o 22:32
@demodun

@demodun Tak nech sa rýchlo vylieči......a ďakujem za radu.....odteraz už nebudem veriť všetkému z netu.....😉 Maj sa

anonym_ef5355
Včera o 22:33

Aká by mala byť žena, aby bola kompatibilná s mužom, ktorého ženy unavujú/rozčuľujú/nevzrušujú?

demodun
Včera o 22:36
@jano99

@demodun Tak nech sa rýchlo vylieči......a ďakujem za radu.....odteraz už nebudem veriť všetkému z netu.....😉 Maj sa

@jano99 ďakujem ..... vyzerá, že lieky zaberajú . Dobrú noc....... Ak teda tiež nemáš nočnú........ 😉

jano99
autor
Včera o 22:38
@anonym_ef5355

Aká by mala byť žena, aby bola kompatibilná s mužom, ktorého ženy unavujú/rozčuľujú/nevzrušujú?

@anonym_ef5355 Inšpiratívna.....sama sebou....emocionálne vyzretá osobnosť....😉

svetlonos
Včera o 22:39
@jano99

@demodun Toľko, koľko bude chcieť moja polovička......deti mám rád.....ja som tiež liezol na nervy, keď som bol dieťa.....a občas leziem na nervy aj teraz 🙂

@jano99
A už si sa aj reálne dlhodobejšie o malé, ideálne choré deti staral? To že ich máš rád je síce pekné ale tie svoje moc nemáš komu odovzdať keď ťa dostanú do vyvrtky alebo sa kôli ním nevyspis 😏.
Vo vzťahu treba kompromisy a ty žiješ roky sám. Ako si (je)spravíš, tak máš. Keď ťa ženy rozčuľujú čo potom tie deti. Známy to takto mal. V 50tke ešte riadny " majster sveta". Tiež mal dieťa s mladšou od svojich detí. Nevyšlo to. Potom ešte ďalšie s inou. Teraz padá na hubu a to ich nemá denne!
Určite nejaký nájdeš aj kompatibilný. Otázne je kedy.

jano99
autor
Včera o 22:39
@demodun

@jano99 ďakujem ..... vyzerá, že lieky zaberajú . Dobrú noc....... Ak teda tiež nemáš nočnú........ 😉

@demodun Nie nemám.....tu v zahraničí nočne nerobím....tak dobru

anonym_562c97
Včera o 22:42
@jano99

@anonym_562c97 Mám toho veľa okrem iného.....no hlavne mám čaro osobnosti...😉

@jano99 ale to si vela muzov v krize stredneho veku o sebe mysli, potom zrazu pisu na pokec kazdej chudere

jano99
autor
Včera o 22:43
@svetlonos

@jano99
A už si sa aj reálne dlhodobejšie o malé, ideálne choré deti staral? To že ich máš rád je síce pekné ale tie svoje moc nemáš komu odovzdať keď ťa dostanú do vyvrtky alebo sa kôli ním nevyspis 😏.
Vo vzťahu treba kompromisy a ty žiješ roky sám. Ako si (je)spravíš, tak máš. Keď ťa ženy rozčuľujú čo potom tie deti. Známy to takto mal. V 50tke ešte riadny " majster sveta". Tiež mal dieťa s mladšou od svojich detí. Nevyšlo to. Potom ešte ďalšie s inou. Teraz padá na hubu a to ich nemá denne!
Určite nejaký nájdeš aj kompatibilný. Otázne je kedy.

@svetlonos Neviem odkiaľ vieš, že žijem roky sám.....ty si nejaká jasnovidkyňa? 😉

jano99
autor
Včera o 22:46
@jano99

@svetlonos Neviem odkiaľ vieš, že žijem roky sám.....ty si nejaká jasnovidkyňa? 😉

@jano99 Možno aj o pár mesiacov.....na živote je okrem iného pekné aj to, že nevieš presne, čo ťa čaká o deň, týždeň, mesiac alebo rok.....

jano99
autor
Včera o 22:59
@anonym_562c97

@jano99 ale to si vela muzov v krize stredneho veku o sebe mysli, potom zrazu pisu na pokec kazdej chudere

@anonym_562c97 Nevedel som, že mám krízu stredného veku......dobre vedieť...😉

Strana
z2