icon

Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera

jano99
5. máj 2026

Ahojte,

budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.

demodun
Autor odpoveď zmazal
jano99
autor
5. máj 2026
@demodun

@jano99 na deti nie je neskoro.... Len či ti potom tiež nepôjdu na nervy ..... 🤔 .... ?
Koľko kusov si predstavuješ...... ? .... Myslím detí ....
Nie žien... 😉

@demodun Ťažko povedať......ja mám veľkú predstavivosť 😉

jano99
autor
5. máj 2026
@demodun
Odpoveď bola zmazaná

@demodun Kollár.....Kollár.....on oplodnil aj nejakú inteligentnú?.....resp. aspoň s priemernou inteligenciou?.......🙂

anonym_2f1c5d
5. máj 2026

50-nik, ktory este nemal vazny vztah a unavuju ho zeny, nejaku zenu hlada a chce mat deti. Ktore, este nevie, ci mu nepojdu nahodou na nervy. To nevymyslis😏

anonym_562c97
5. máj 2026

jedine, ze mas peniaze, lebo 40tnicke uz sa asi do deti velmi nebude chciet ist a o 20 rokov mladsia pojde len za peniaze

demodun
5. máj 2026
@jano99

@demodun Kollár.....Kollár.....on oplodnil aj nejakú inteligentnú?.....resp. aspoň s priemernou inteligenciou?.......🙂

@jano99 ó otáznik 🤩
Netuším, nepoznám ani jednu...... Mňa nezaujímajú 😉
Ohľadom kompatibility, myslím, že nebude problém..... Občas rozčúli ona teba..... občas ty ju. A budete uspokojení obidvaja 😃

jano99
autor
5. máj 2026
@anonym_562c97

jedine, ze mas peniaze, lebo 40tnicke uz sa asi do deti velmi nebude chciet ist a o 20 rokov mladsia pojde len za peniaze

@anonym_562c97 Mám toho veľa okrem iného.....no hlavne mám čaro osobnosti...😉

anonym_ef5355
5. máj 2026

Ako vlastne znela pôvodná otázka?

demodun
5. máj 2026
@anonym_ef5355

Ako vlastne znela pôvodná otázka?

@anonym_ef5355 výborná otázka. Aj ja by som chcela vedieť.
Ale skôr sa niekto zábava.

jano99
autor
5. máj 2026
@demodun

@jano99 ó otáznik 🤩
Netuším, nepoznám ani jednu...... Mňa nezaujímajú 😉
Ohľadom kompatibility, myslím, že nebude problém..... Občas rozčúli ona teba..... občas ty ju. A budete uspokojení obidvaja 😃

@demodun Konečne spätná väzba na moju otázku.....trpezlivosť ruže prináša...🌹🌹🌹

demodun
5. máj 2026
@jano99

@demodun Konečne spätná väzba na moju otázku.....trpezlivosť ruže prináša...🌹🌹🌹

@jano99 spokojný? .... Môžem ísť spať?

jano99
autor
5. máj 2026
@demodun

@jano99 na deti nie je neskoro.... Len či ti potom tiež nepôjdu na nervy ..... 🤔 .... ?
Koľko kusov si predstavuješ...... ? .... Myslím detí ....
Nie žien... 😉

@demodun Toľko, koľko bude chcieť moja polovička......deti mám rád.....ja som tiež liezol na nervy, keď som bol dieťa.....a občas leziem na nervy aj teraz 🙂

jano99
autor
5. máj 2026
@demodun

@jano99 spokojný? .... Môžem ísť spať?

@demodun Akože, keď napíšem.....že nie....tak zostaneš hore?....😉

demodun
5. máj 2026
@jano99

@demodun Akože, keď napíšem.....že nie....tak zostaneš hore?....😉

@jano99 nie, zmeriam synovi ešte raz teplotu a idem spať.... Zas never všetkému, čo čítaš na internete..... 😉

tundra
5. máj 2026
@demodun

@jano99 nie, zmeriam synovi ešte raz teplotu a idem spať.... Zas never všetkému, čo čítaš na internete..... 😉

@demodun a manzelske povinnosti?😂

demodun
Autor odpoveď zmazal
jano99
autor
5. máj 2026
@demodun

@demodun Tak nech sa rýchlo vylieči......a ďakujem za radu.....odteraz už nebudem veriť všetkému z netu.....😉 Maj sa

anonym_ef5355
5. máj 2026

Aká by mala byť žena, aby bola kompatibilná s mužom, ktorého ženy unavujú/rozčuľujú/nevzrušujú?

demodun
5. máj 2026
@jano99

@demodun Tak nech sa rýchlo vylieči......a ďakujem za radu.....odteraz už nebudem veriť všetkému z netu.....😉 Maj sa

@jano99 ďakujem ..... vyzerá, že lieky zaberajú . Dobrú noc....... Ak teda tiež nemáš nočnú........ 😉

jano99
autor
5. máj 2026
@anonym_ef5355

Aká by mala byť žena, aby bola kompatibilná s mužom, ktorého ženy unavujú/rozčuľujú/nevzrušujú?

@anonym_ef5355 Inšpiratívna.....sama sebou....emocionálne vyzretá osobnosť....😉

svetlonos
5. máj 2026
@jano99

@demodun Toľko, koľko bude chcieť moja polovička......deti mám rád.....ja som tiež liezol na nervy, keď som bol dieťa.....a občas leziem na nervy aj teraz 🙂

@jano99
A už si sa aj reálne dlhodobejšie o malé, ideálne choré deti staral? To že ich máš rád je síce pekné ale tie svoje moc nemáš komu odovzdať keď ťa dostanú do vyvrtky alebo sa kôli ním nevyspis 😏.
Vo vzťahu treba kompromisy a ty žiješ roky sám. Ako si (je)spravíš, tak máš. Keď ťa ženy rozčuľujú čo potom tie deti. Známy to takto mal. V 50tke ešte riadny " majster sveta". Tiež mal dieťa s mladšou od svojich detí. Nevyšlo to. Potom ešte ďalšie s inou. Teraz padá na hubu a to ich nemá denne!
Určite nejaký nájdeš aj kompatibilný. Otázne je kedy.

jano99
autor
5. máj 2026
@demodun

@jano99 ďakujem ..... vyzerá, že lieky zaberajú . Dobrú noc....... Ak teda tiež nemáš nočnú........ 😉

@demodun Nie nemám.....tu v zahraničí nočne nerobím....tak dobru

anonym_562c97
5. máj 2026
@jano99

@anonym_562c97 Mám toho veľa okrem iného.....no hlavne mám čaro osobnosti...😉

@jano99 ale to si vela muzov v krize stredneho veku o sebe mysli, potom zrazu pisu na pokec kazdej chudere

jano99
autor
5. máj 2026
@svetlonos

@jano99
A už si sa aj reálne dlhodobejšie o malé, ideálne choré deti staral? To že ich máš rád je síce pekné ale tie svoje moc nemáš komu odovzdať keď ťa dostanú do vyvrtky alebo sa kôli ním nevyspis 😏.
Vo vzťahu treba kompromisy a ty žiješ roky sám. Ako si (je)spravíš, tak máš. Keď ťa ženy rozčuľujú čo potom tie deti. Známy to takto mal. V 50tke ešte riadny " majster sveta". Tiež mal dieťa s mladšou od svojich detí. Nevyšlo to. Potom ešte ďalšie s inou. Teraz padá na hubu a to ich nemá denne!
Určite nejaký nájdeš aj kompatibilný. Otázne je kedy.

@svetlonos Neviem odkiaľ vieš, že žijem roky sám.....ty si nejaká jasnovidkyňa? 😉

jano99
autor
5. máj 2026
@jano99

@svetlonos Neviem odkiaľ vieš, že žijem roky sám.....ty si nejaká jasnovidkyňa? 😉

@jano99 Možno aj o pár mesiacov.....na živote je okrem iného pekné aj to, že nevieš presne, čo ťa čaká o deň, týždeň, mesiac alebo rok.....

jano99
autor
5. máj 2026
@anonym_562c97

@jano99 ale to si vela muzov v krize stredneho veku o sebe mysli, potom zrazu pisu na pokec kazdej chudere

@anonym_562c97 Nevedel som, že mám krízu stredného veku......dobre vedieť...😉

anonym_6de543
6. máj 2026

@jano99 a aky nazor ? Ty máš svoj nazor, scoju odpoveď a čakáš; že presne to, ti tu niekto napíše. Ale ťa sklamem. Ak ťa ženy unavujú, načo si ju hladaš???? To veru nie je vhodná inzercia ale protirečenie 🤣

moonlight1210
6. máj 2026
@jano99

@anonym_ef5355 Inšpiratívna.....sama sebou....emocionálne vyzretá osobnosť....😉

@jano99 lenze emocionalne vyzreta osobnost nebude zase chciet muza, ktory sa prezentuje tym, ze ho unavuju zeny, neznasa zeny, nevzrusuju ho zeny.
Zase ak chces zenu na nejakej urovni (aj emocionalnej a inteligencnej), musis to aj sam ponukat.

S takymto “inzeratom” ta kazda taka, ktoru by si naozaj chcel, rovno preskoci.

Vztah chces ty, takze ty musis zabojovat, aby si ziskal pozornost prave tych zien, ake chces.
Odloz neistotu a smelo do toho.

Alebo by este bolo rozumne si dat teraz pauzu a vratit sa na sobasny trh, az budes pripraveny.

venom19
6. máj 2026

Ahojte, zase sa to tu zvrhlo.... no k novopribudnutym detom maju problem zmenit svoje navyky aj tridsiatnici (zvyknuti na kvazi pohodlnejsi zivot) ked sme uz pri tom. A tiez poznam aj ludi co maju deti vo vyssom veku, zena pred 40 a zadarilo sa. Zase az taka tragedia to nie je ako niektore vykresluju... jasne, ze biologicky je idealne mat deti v dvadsiatke, hold, nie kazdemu to vyjde, a dovody mozu byt rozne. Majte pekny den a menej hejtu ako sa hovori 😉

dadis
6. máj 2026
@jano99

@anonym_562c97 Nevedel som, že mám krízu stredného veku......dobre vedieť...😉

@jano99 Moj ujo sa zenil po 50tke do 60tky stihli dve male deti. No ale o nejakej velkej energii sa tu neda hovorit, ked boli deti male, chodil spavat zarovno s nimi 😅. Neviem co z neho mlada manzelka mala, ale stale su spolu, cochvila bude mat 70. Zelam aj tebe, aby si nasiel vztah, aky hladas a ta zena ti nebude liezt na neevy a budes si ju vazit a respektovat - lebo to je zaklad dobreho vztahu. Drzim palce.