Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera
Ahojte,
budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.
Asi tak......ja som si tu neprišiel hľadať matku svojich detí 😉.....Kompatibilita vo všeobecnosti.......A nakoľko budem mať budúci rok v januári 50, tak kompatibilita v rámci môjho veku......a partnerky povedzme vo veku 35-40 rokov
@jano99 a prečo si myslíš, že by 35 ročná chcela 50 ročného?
@jano99 No vela stastia, mozno sa daktora 30tka ulakomi. Sorac, v 30tke bol pre mna 50tnik stary dedo. Teraz mam sice 50 ja, ale teda.. kebyb som sa rozisla s tym mojim, nehladam uz nikoho, mne sa vekovka muzi 40+ akosi nepaci, neviem jej prist na chut 😅. Moj je vo vynimke, lebo ho poznam uz roky.
@jano99 No vela stastia, mozno sa daktora 30tka ulakomi. Sorac, v 30tke bol pre mna 50tnik stary dedo. Teraz mam sice 50 ja, ale teda.. kebyb som sa rozisla s tym mojim, nehladam uz nikoho, mne sa vekovka muzi 40+ akosi nepaci, neviem jej prist na chut 😅. Moj je vo vynimke, lebo ho poznam uz roky.
@anonym_3308d8 Dobry pristup. Vsetci okolo mna starnu, len ja nie 🙂
@jano99 moj manžel je odo mna starosti o 15 rokov a otcom sa stal ked mal 40. Akoze ano 50tka je dost a este nemáš žiadnu takze take dva roky kym najdes spoznáte sa a ak sa podari dieta. No ak si zdravy cvicis mas silu a energiu preco nie.
Vacsi problem vidim skor v tom, ako sa vyjadruješ o ženách. Ak ti lezú na nervy alebo ta rozčuľujú nehladaj si zenu
@anonym_5cdb69 takže v 25-ke mať muža 40-ka 🤦♂️?
@anonym_5cdb69 takže v 25-ke mať muža 40-ka 🤦♂️?
@anonym_0b86c9 ano, správne si to zratal/a 🙂
Starý mladenec je najhoršia kategória muzov do vztahu.Poznám 3, všetci majú nejaké”vady” pre ktoré ich žiadna nechce.A tak len lamentujú aké sú zeny..Ludia vo vyššom veku sú zvyknutí robiť všetko po svojom
a ťažšie sa prispôsobujú , často egoistickí, žijú v rutine, ktorú nechcú moc meniť.Keby boli rodinne založení už si ich dávno nejaká chytí.
A ty čo si doteraz robil? Užíval si si? Či ťa ziadna nechcela.
Po tvojich komentoch, ako super vyzeráš, o 20 rokov mladší, vyznievas nadradené a namyslene a ako ťa ženy rozčuľujú ani nekomentujem
Pre niečo si ostal stary mladenec…
Vo vseobecnosti, nebola by som velmi skepticka k planom tuto autora. Zena, ktora ma 37-42 rokov (a mozno aj viac) a teraz sa spamata, zeby chcela rodinu a deti, nebude zaujimava pre muzov v jej veku. Ti si budu na zalozenie rodiny hladat mladsiu od seba. Takze spokojne moze sancu dostat aj 50-tnik. Kolegovi sa veku 53 rokov narodilo dieta, jeho partnerka mala rovnych 40 rokov. Susedka zase caka dietatko, ona ma 45. Si myslela, ze je v prechode. (Ale nie prve dietatko). Vzdy sa rodili deti aj starsim zenam, nie je to iba dnesna novodoba vymozenost.
Ludia studuju, cestuju, uzivaju si, buduju karieru a zalozenie rodiny odkladaju na neskor.
Akurat otazne je, ci sa podari splodenie potomka v tomto veku. Ale to nie je iste ani u mladych.
Zdá sa.....že aj keď som už viackrát napísal otázku, kvôli ktorej som vytvoril môj príspevok......tak všetci riešia buď môj vek, alebo mi prajú veľa šťastia pri hľadaní (ktorého realizácia nebola ešte vôbec zahájená).......Ďakujem za poporu 🙂 Ešte keby tak niekto napísal aj názor na moju otázku.....🙂
@jano99 nechcem byť zlá, ale pochybujem, že takú nájdeš
Však 50 ročný chlap už to má usporiadane. Bez hypo bez úveru. Finančne už je na to asi fajn. Čiže sa nemusí naháňať a má čas na parzenrku a pripadne dieťa ak sa nájde žena ktorá má možno 40 a až teraz chce riešiť rodinu prečo nie. Píše za sa o seba stará a ešte ak ako chlap aj funguje tak smelo do toho.
Janko by sa mal hlavne pozrieť do gatí, kto je. Keď si niekto nevie zvoliť správne ani pohlavie, tak ako si zvolí partnera.
Že ho to baví tieto nablblé kecy, ty kks... ale asi sa len bavká a mysli si o sebe, ako tu na MK exceluje 🙈🙈🙈 😁a že tu z neho niekto odpadne.
@anonym_082a4f Čo ti mám nato povedať..... žeby si trafila kliniec po hlavičke?......A čo sa týka toho pohlavia.....no koment 😉
Zdá sa.....že aj keď som už viackrát napísal otázku, kvôli ktorej som vytvoril môj príspevok......tak všetci riešia buď môj vek, alebo mi prajú veľa šťastia pri hľadaní (ktorého realizácia nebola ešte vôbec zahájená).......Ďakujem za poporu 🙂 Ešte keby tak niekto napísal aj názor na moju otázku.....🙂
@jano99 no ako .... Janko..... ?
Zahájil si? ...... hľadanie...?
@anonym_082a4f Čo ti mám nato povedať..... žeby si trafila kliniec po hlavičke?......A čo sa týka toho pohlavia.....no koment 😉
@jano99 Ako chces splodit dieta, ak ta zeny nevzrusuju? Ako si predsatvujes vztah, ked nebudete mat spolu intimny zivot a bude ti liezt na nervy?
@jano99
Ak to nemyslíš ironicky, tak dík, myslela som si ...
A k tomu pohlaviu - myslím len tú ikonku v profile, nič iné, chlapi na MK nevidia rozdiel v tých pidi fotkách väčšinou
A keď sa tu už tak rozprúdila živá debata ohľadom môjho veku....tak...btw....vyzerám o dosť mladšie a postavu mi môžu závidieť 25-ročný chalani...😉
@jano99 názor na tvoju otázku - si slušný narcis. Rádoby vtipný, ale skôr arogantný. Sex appeal podľa vyjadrovania 0. Pominiem, že sa v tomto veku vraciaš na SK. To si mal mať dávno vybudované zázemie tam, kde si pôsobil, keby sa ti darilo. Za mňa? Budeš rád, ak si nájdeš nejaký second hand so záväzkami. Sorry.
Ja mám manžela 50-ročného...ale nevyzerá na svoj vek.. tipujú mu tak 40...to mám ja...a dnešní 50-tnici nemusia vyzerať tak zle.... máme teraz malé dvojročné dieťa.... nedovolí nám zostarnúť....😄takže ak budeš hľadať správne, môže sa to podariť...držím päste 🍀
Myslím si, že sa s myšlienkou na vzťah a dieťa len sporadicky/ v návaloch sentimentu/ clivoty/samoty občas pohrávaš - ale súčasne si uvedomuješ nereálnosť svojich predstáv.
Myslím si, že sa s myšlienkou na vzťah a dieťa len sporadicky/ v návaloch sentimentu/ clivoty/samoty občas pohrávaš - ale súčasne si uvedomuješ nereálnosť svojich predstáv.
@anonym_ef5355 Nevravim, ze by to tak na 100% bolo, ale ako by asi skoncilo to, ze by chlap v 50ke mal 1.dieta? Zisti, ze su to len starosti a stres a pojde "o dum dal". Ja byt tou potencialnou zenou, toto riskovat nebudem.
@jano99 názor na tvoju otázku - si slušný narcis. Rádoby vtipný, ale skôr arogantný. Sex appeal podľa vyjadrovania 0. Pominiem, že sa v tomto veku vraciaš na SK. To si mal mať dávno vybudované zázemie tam, kde si pôsobil, keby sa ti darilo. Za mňa? Budeš rád, ak si nájdeš nejaký second hand so záväzkami. Sorry.
@tiezjedna
Nesúď,keď nepoznáš.
Mimochodom,keď sa niekto vracia na rodnú hrudu,to môže mať 1000+ 1 dôvodov.
@anonym_5976e2 Gott sa stal otcom 68 rokoch 🙂
@jano99
No sorry,nič v zlom,ale Gott bol asi iná liga sko ty...
@jano99 hlasim sa!
inteligentna, sportovo zalozena, intelektualka, financne nezavisla.
akurat mam 4 deti, budeme sa doplnat?
@soldi Dvaja ležia príjemne unavení v posteli.
On: - Miláčik, čo keby som prišiel zajtra k vám a pred všetkými ťa požiadal o ruku?
Ona: - Hmmm, manžel by asi zúril a deti by sa smiali.
@jano99 hlasim sa!
inteligentna, sportovo zalozena, intelektualka, financne nezavisla.
akurat mam 4 deti, budeme sa doplnat?
@soldi
No ty už budeš zrejme stará pre neho, jediné žeby si ešte aspom jedno dietko porodila. Potom by si možno mala šancu 😁. A tu treba asi skôr ženu držhubistku, čo ty určite nie si 😂.
@jano99 Rozumiem tomu spravne? Si stary (50r), vidis sa skreslene (na 35r), nemas rad zeny. Tvoja predstava je, ze "rovesnicka" ma 35r, je bezdetna, pohodova, bude jej stacit byt s tebou cez leto, musi sa sama uzivit a od teba nesmie nic ocakavat .....Tak ma napada len jedna relevantna otazka - si milionar alebo blbec? Lebo len jedna z tych moznosti dava zmysel. Dakujem za objasnenie
@soldi
No ty už budeš zrejme stará pre neho, jediné žeby si ešte aspom jedno dietko porodila. Potom by si možno mala šancu 😁. A tu treba asi skôr ženu držhubistku, čo ty určite nie si 😂.
@svetlonos ako stara? ja sa citim na 20! 😀
a co sa tyka dietata, vsak mam styri, to by ho chut na piate hned presla 😀
ja nevidim vobec ziadny problem
@svetlonos ako stara? ja sa citim na 20! 😀
a co sa tyka dietata, vsak mam styri, to by ho chut na piate hned presla 😀
ja nevidim vobec ziadny problem
@soldi
Tak to ti úprimne závidím že sa pri 4 deťoch cítiš na 20 (ak to nie je narážka tu na Janka, že vyzerá podstatne mladšie 🙂)
Ja sa pri troch momentálne furt chorých cítim snáď aj na 60. Čakám kým mi to znova skočí aspom na tú 30tku pocitovo 🤣. Aké vraj tiež vyzerám mladšie a nie na svoj vek 😁.
No keby mám byť momentálne sama, užijem si to rozhodne bez chlapa. Tobôž takto nálade neho 🫣

Asi tak......ja som si tu neprišiel hľadať matku svojich detí 😉.....Kompatibilita vo všeobecnosti.......A nakoľko budem mať budúci rok v januári 50, tak kompatibilita v rámci môjho veku......a partnerky povedzme vo veku 35-40 rokov
@jano99 moj manžel je odo mna starosti o 15 rokov a otcom sa stal ked mal 40. Akoze ano 50tka je dost a este nemáš žiadnu takze take dva roky kym najdes spoznáte sa a ak sa podari dieta. No ak si zdravy cvicis mas silu a energiu preco nie.
Vacsi problem vidim skor v tom, ako sa vyjadruješ o ženách. Ak ti lezú na nervy alebo ta rozčuľujú nehladaj si zenu