Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera
Ahojte,
budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.
Starý mladenec je najhoršia kategória muzov do vztahu.Poznám 3, všetci majú nejaké”vady” pre ktoré ich žiadna nechce.A tak len lamentujú aké sú zeny..Ludia vo vyššom veku sú zvyknutí robiť všetko po svojom
a ťažšie sa prispôsobujú , často egoistickí, žijú v rutine, ktorú nechcú moc meniť.Keby boli rodinne založení už si ich dávno nejaká chytí.
A ty čo si doteraz robil? Užíval si si? Či ťa ziadna nechcela.
Po tvojich komentoch, ako super vyzeráš, o 20 rokov mladší, vyznievas nadradené a namyslene a ako ťa ženy rozčuľujú ani nekomentujem
Pre niečo si ostal stary mladenec…
@anonym_6d4c66 Ďakujem za tvoju osobnostnú analýzu. Nemám k nej čo dodať. 😉
@jano99 Rozumiem tomu spravne? Si stary (50r), vidis sa skreslene (na 35r), nemas rad zeny. Tvoja predstava je, ze "rovesnicka" ma 35r, je bezdetna, pohodova, bude jej stacit byt s tebou cez leto, musi sa sama uzivit a od teba nesmie nic ocakavat .....Tak ma napada len jedna relevantna otazka - si milionar alebo blbec? Lebo len jedna z tych moznosti dava zmysel. Dakujem za objasnenie
@petkavka .........???
@jano99
Ak to nemyslíš ironicky, tak dík, myslela som si ...
A k tomu pohlaviu - myslím len tú ikonku v profile, nič iné, chlapi na MK nevidia rozdiel v tých pidi fotkách väčšinou
@anonym_082a4f Niekedy ma ženy vzrušovali, teraz ma len rozčuľujú......hláška z jedného filmu. Čo sa týka potencionálnej partnerky........chcem takú, ktorá bude chcieť mať aspoň jedno dieťa. Či už bude mať 30, 35, 40, 45 alebo už aj svoje deti......🙂
Myslím si, že sa s myšlienkou na vzťah a dieťa len sporadicky/ v návaloch sentimentu/ clivoty/samoty občas pohrávaš - ale súčasne si uvedomuješ nereálnosť svojich predstáv.
@anonym_ef5355 Presne tak, pani doktorka.........😉
@anonym_62d3da Niekedy ma ženy vzrušovali, teraz ma len rozčuľujú......hláška z jedného filmu.......😉
@jano99 Som žena, vekovo v kategórii, ktorú si sem dal, ale neviem si predstaviť mať dieťa s 50 ročným mužom. No neviem. Nech si to predsravujem ako predstavujem, nedá sa. Na prvé dieťa si už veľmi starý, ale že veľmi, ja mám v rodine 50 ročných mužov, dokonca mladších, ktorí už majú vnúčatá a nie to vlastné malé deti.
Ale ok, dajme tomu, že si nájdeš ženu. Kým sa s ňou spoznáš, kým si niečo vybudujete (myslím vzťah - lebo rozumná a inteligentná žena sa nenechá oplodniť mužom, ktorého pozná pár mesiacov), čiže dajme tomu 2-3 roky, to už aj 55 budeš mať kým sa dieťa narodí. Akk 60 ročný, ako 65 ročný budeš s dieťaťom športovať? Budeš so synom hrať futbal? Budeš s dcérou sa naháňať po ihrisku, bicyklovať sa a dokonca ako 75 ročný budeš hrdo na stužkovej tancovať rodičovský tanec?
Pre mňa osobne je to hrozná predstava, a nedajbože by na ihrisku niekto tvojmu dieťatu povedal, že dnes si u dedka? Cítil by si sa príjemne? Kde si bol doteraz? slobodný starý mládenec, ktorý môže mať dom, byt, auto, vilu, bazén a milióny na účte, ale nemáš to najdôležitejšie, čo v živote je a to je rodina a láska.
@jano99 Som žena, vekovo v kategórii, ktorú si sem dal, ale neviem si predstaviť mať dieťa s 50 ročným mužom. No neviem. Nech si to predsravujem ako predstavujem, nedá sa. Na prvé dieťa si už veľmi starý, ale že veľmi, ja mám v rodine 50 ročných mužov, dokonca mladších, ktorí už majú vnúčatá a nie to vlastné malé deti.
Ale ok, dajme tomu, že si nájdeš ženu. Kým sa s ňou spoznáš, kým si niečo vybudujete (myslím vzťah - lebo rozumná a inteligentná žena sa nenechá oplodniť mužom, ktorého pozná pár mesiacov), čiže dajme tomu 2-3 roky, to už aj 55 budeš mať kým sa dieťa narodí. Akk 60 ročný, ako 65 ročný budeš s dieťaťom športovať? Budeš so synom hrať futbal? Budeš s dcérou sa naháňať po ihrisku, bicyklovať sa a dokonca ako 75 ročný budeš hrdo na stužkovej tancovať rodičovský tanec?
Pre mňa osobne je to hrozná predstava, a nedajbože by na ihrisku niekto tvojmu dieťatu povedal, že dnes si u dedka? Cítil by si sa príjemne? Kde si bol doteraz? slobodný starý mládenec, ktorý môže mať dom, byt, auto, vilu, bazén a milióny na účte, ale nemáš to najdôležitejšie, čo v živote je a to je rodina a láska.
@anonym_48fe33 Dobre som sa zasmial z tvoje analýzy......😂😂😂
Ja v svojom veku chodím na diskotéky, nie hľadať si tam niekoho, ale si zatancovať.
Nemôžem zato, že fyzicky sa na mňa nechytajú 25-30 roční muži.
A prepáč, to že ty si niečo nevieš predstaviť môže mať napr. dve príčiny: 1. Buď máš slabú predstavivosť alebo 2. si škaredá a zakomplexovaná........😉
Ja v svojom veku chodím na diskotéky, nie hľadať si tam niekoho, ale si zatancovať.
A prepáč, to že ty si niečo nevieš predstaviť môže mať napr. dve príčiny: 1. Buď máš slabú predstavivosť alebo 2. si škaredá a zakomplexovaná........😉
@jano99 Bohužial si netrafil a ani jedno a neosočuj ma tu, ja som len napísala aká je realita, proste si starý na prvé dieťa. Máš 50 a ešte nemáš ani ženu. A to, ako sa tu správaš ukazuje len tvoj charakter.
@jano99 Bohužial si netrafil a ani jedno a neosočuj ma tu, ja som len napísala aká je realita, proste si starý na prvé dieťa. Máš 50 a ešte nemáš ani ženu. A to, ako sa tu správaš ukazuje len tvoj charakter.
@anonym_48fe33 V poriadku........napísala si svoj názor......veľa šťastia.....budeš ho potrebovať 😉
@anonym_48fe33 V poriadku........napísala si svoj názor......veľa šťastia.....budeš ho potrebovať 😉
@jano99 Ja určite nie. Ja svoju rodinu už mám. Ale ty ho budeš veľmi potrebovať. S tvojím prístupom k ženám, s tvojím správaním a s tvojími nerealnými predstavami to bude sakra ťažké.
@jano99 Ja určite nie. Ja svoju rodinu už mám. Ale ty ho budeš veľmi potrebovať. S tvojím prístupom k ženám, s tvojím správaním a s tvojími nerealnými predstavami to bude sakra ťažké.
@anonym_48fe33 Tak to je super..... že už ťa niekto upratal z cesty.....Tvoj manžel resp. partner......sú ešte psychicky ok?....😂😂😂
@jano99 práve si sa odkopal,mizogýn
@jano99 ty ideš na diskotéku vyskakovať medzi nastrocnych? Musia mať z teba dobrú srandu. Ináč necítiš sa medzi nimi vôbec trápne? 🤔
@anonym_5976e2 Nehľadám resp. som ešte nezačal.....rozvedené zúfalky 🙂
@jano99 Rozvedené ženy niesu zufalky, práve naopak. Rozvedené ženy veľmi dobre vedia čo chcú, ale hlavne čo NECHCU. A viem že určite nechcú 50 ročného chlapca ktorý este nemal vážny vzťah. Pretože presne taký chlap vyzerá veľmi zúfalo 🙂
@jano99 ty ideš na diskotéku vyskakovať medzi nastrocnych? Musia mať z teba dobrú srandu. Ináč necítiš sa medzi nimi vôbec trápne? 🤔
@anonym_8e1500 Neviem koľko máš rokov, koľko kilogramov, ako vyzeráš.........Inteligenčne si na úrovni slabšieho priemeru........Zakomplexovaná chudera, ktorá si aspoň na tejto stránke chce zvýšiť sebavedomie a nejakým spôsobom dať o sebe vôbec vedieť, že aj ona existuje.......Ak by som ťa na tej diskotéke "nejakým zázrakom" stretol, tak by som o teba neoprel ani bicykel.......a to je realita......
@anonym_2f1c5d Nikdy nie je neskoro.....A nemyslím si, že vážny vzťah z minulosti je smerodatným prvkom úspešnosti nejakého vzťahu....
@jano99 jasne ze je to smerodajne, vo vztahu s detmi sa nezije ako ked si slobodny a zijes si uz 50 rokov po svojom bez obmedzenia, bez skusenosti nevies robit kompromisy ani sa prisposobit
@soldi Dvaja ležia príjemne unavení v posteli.
On: - Miláčik, čo keby som prišiel zajtra k vám a pred všetkými ťa požiadal o ruku?
Ona: - Hmmm, manžel by asi zúril a deti by sa smiali.
@anonym_44accd hm, Janko je nejaký náladový. Niekoho mi pripomína. 🤔 To by bola dvojka 😂
V 50tich je na dieta proste neskoro, ak nie si Kaja Gott. Ale vynimka potvrdzuje pravidlo, mozno sa ti podari. Ale najlepsie, ze tie co v inych diskusiach presviedcaju, ako vyzeraju mlado a cim starsie, tym uzasnejsie vypadaju, ta tu presviedcaju, ze si v tom veku stary a nepouzitelny. ;) Ak je stara bezdetna dievka, tak iba preto, ze nenasla praveho. Ak si stary maldenec, tak preto, ze si neschopny a skaredy trkvas.
Jano a ty si sa teraz zobudil?
Keby si bol rodinne založený, to dieta a rodinu už davno máš, len ty máš a mal si iné priority
Doteraz si si užíval, nemal si vážny vztah, čo je na zamyslenie,, a v 50-tke ideš zakladat rodinu? 😁Kde druhí už majú aj vnúčence.
Už je neskoro na dieta.Doteraz si sa staral len sám o seba, nemusel sa prisposobovat a robiť kompromisy.Kolko bolo takych, čo“chceli” dieta a keď bolo na svete zdrhli, lebo už sa svet netočil okolo nich.A ty stary mladenec, tam je veľká pravdepodobnosť, že ti rodinny zivot pojde na nervy, lebo už nebudes stredobod vesmíru a priority budu inde.A to chvastanie tvojim zovňajškom tiež o tebe niečo hovorí.
Tvoja ex bola narcis? Nie si nahodou ty ten narcis? Aj by to sedelo ako sa tu nadradené prezentujes.Inteligentna zena nepojde do dieťaťa so starym 50 ročným mládencom, možno nejaká jednoducha ktorej uteká vlak alebo pojde po tvojich peniazoch .
@anonym_ef5355 Inšpiratívna.....sama sebou....emocionálne vyzretá osobnosť....😉
@jano99 celá ja. Len už som obsadená 🤣 a pre Teba stará na plodenie detí.
@anonym_8e1500 Neviem koľko máš rokov, koľko kilogramov, ako vyzeráš.........Inteligenčne si na úrovni slabšieho priemeru........Zakomplexovaná chudera, ktorá si aspoň na tejto stránke chce zvýšiť sebavedomie a nejakým spôsobom dať o sebe vôbec vedieť, že aj ona existuje.......Ak by som ťa na tej diskotéke "nejakým zázrakom" stretol, tak by som o teba neoprel ani bicykel.......a to je realita......
@jano99 vidím ze pravdu neznesies, radšej ideš do útoku ako taký chuj. Už presne viem prečo si zostal starým mládencom.ved kto by už chcel takého primitíva. Ty budeš rád keď si nájdeš nejakú 50nicku, ale ved snívaj ďalej, to jediné môžeš.

@jano99 no ako .... Janko..... ?
Zahájil si? ...... hľadanie...?
@demodun Ja som doteraz chodil na koníka si čítať rôzne príspevky a komentáre. Ani neviem ako som sa k koníkovi dostal. Momentálne nikoho nehľadám a určite nie na nete. Čo sa týka môjho príspevku......ak niekto nepochopil pointu, nič sa nedeje. 😉